Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(slitka @ 2009 08 28, 09:26)
mergaites, o apart cukriuku kaip jauciates budamos nescios?

ko valgot, ko nevalgot, as visa laika naudojau i kava ir arbata sacharina, dabar perskaiciau, kad negalima, tai teks naudot fruktoze arba medu, o nei to nei to nenoriu sad.gif

del pompu profesionalu, tai tiek danyte tiek petrenko puikiai ismano, taciau Petrenko daugiau su nesciosiomis uzsiima.

As jau senai geriu kava ir arbata be jokiu saldikliu.Man jau net nebeskanu saldi kava ar arbata schmoll.gif

QUOTE(zuvyteee @ 2009 08 28, 11:34)
Sveikos mergaites 4u.gif
Pasitraukiu is nestukiu rato, diagnoze ziauri - nesivystantis nestumas.
O jus saugokit save ir savo leliukus wub.gif

Labai liudna verysad.gif
Bet gali pas mus ir toliau bendrauti, nepabegti is musu ratelio mirksiukas.gif Ne visos mes cia nescios esam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 28, 16:10)
O madmuazelei, tai net nezinau ka ir bepatarti  g.gif . As tikriausiai vis delto didinciau baze, o diena hipo, tai turbut tik del to, kad per daug insulino po valgio dasileidi  g.gif . Primink, kiek dabar pas tave paros insulino baze? Pas mane dabar 21.6. O va bolusu per para sunaudoju net iki 67 vnt.  doh.gif , nes apetitas nezmoniskas vis valgau ir valgau ir vel valgyt noriu  blush2.gif . Kartais susivaldau kokia dienele, stengiuosi normuotai, tris kartus per diena, plius nedidukai uzkandziai, bet taip sunku issilaikyti, kad sakes  doh.gif

Zinai, kaip ne vienas gydytojas man sake, as esu is tu, kuriai ne taip kaip visiems yra ir buna doh.gif lotuliukas.gif
Mano baze dabar 24.9 (siandien visai dienai pasidariau 110 proc.). O vat dar papildomai per diena susileidziu apie 15-25 VV - priklausomai kiek valgau.
Na, vaziuosiu rugsejo 7 d. pas Petrenko-patvirtino man registracija... Kazkaip keista, kad taip greitai pavyko pas ji uzsiregistruoti smile.gif
Papildyta:
As gryno cukraus jau seniai nebenaudoju... Fui, net pagalvojus purto apie saldzia kava ar arbata. Tiksliau viska geriu be cukraus, net kompotus, kurie man ir taip saldus atrodo. O i pyragus dedu, bet jau zymiai maziau, kad ir pati galeciau paragauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 28 rugpjūčio 2009 - 16:27
15-25 VV per diena, kiek mazai, tu turbut beveik nieko nevalgai doh.gif . Siandien pasiziurejau, kad paskutinem dienom jau vos i 60 VV per diena telpu, tai sakau baisi apsirijele as blush2.gif . Kriauses taip megstu ax.gif , tai vien trim kriausem nemazom 4-ju VV reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 28, 17:36)
15-25 VV per diena, kiek mazai, tu turbut beveik nieko nevalgai  doh.gif . Siandien pasiziurejau, kad paskutinem dienom jau vos i 60 VV per diena telpu, tai sakau baisi apsirijele as  blush2.gif . Kriauses taip megstu  ax.gif , tai vien trim kriausem nemazom 4-ju VV reikia  doh.gif

As jau nebevalgau pusryciu, arba kazko labai mazai uzkandu (puse sumustinio, puse banano). Pietums i darba nesuosi sriuba-tai jai man pakanka kokiu 6-7 VV, jei be duonos. O vakariene sotesne valgau-kazkoks antras patiekalas buna - tai susileidziu 8-12 VV. Dziugu, kad svoris nebeauga ax.gif , ale sveriu lygiai 66.6 lotuliukas.gif Ale numesti jo irgi nepavyksta doh.gif
Zinai, as anksciau rydavau, bet kai susirgau CD, tapau apatiska maistui. Labai pamegau ivairias darzoves: zalias ir virtas. Kokiu tortu, blynu, saldumynu del manes gali nebuti. Jei noriu kazko saldaus - susiplaku piena su bananu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 28 rugpjūčio 2009 - 17:55
15-25 VV per diena, kiek mazai, tu turbut beveik nieko nevalgai  doh.gif . Siandien pasiziurejau, kad paskutinem dienom jau vos i 60 VV per diena telpu, tai sakau baisi apsirijele as  blush2.gif . Kriauses taip megstu  ax.gif , tai vien trim kriausem nemazom 4-ju VV reikia  doh.gif

60 plius baze? nemazai... mano bendra dienos norma 35-50.
bet cia labai individualu... Tarkim Brazauskui vieno peno vos ne dienai tik uztenka, cia mane gydytojas guode, kai skundziausi, kad neva tai daug man reikia insulino.
Atsakyti
Na tada mano baze nera didele g.gif
Klausykit, o jei nusistatyti baze, kaip diena matuoti cukriukus? Nieko nevalgyti?
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 28, 18:10)
bet cia labai individualu... Tarkim Brazauskui vieno peno vos ne dienai tik uztenka, cia mane gydytojas guode, kai skundziausi, kad neva tai daug man reikia insulino.

Bet tai jis jau apie 30 metu serga. O ne su didesniu CD stazu ir insulino poreikis dideja?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 28, 19:28)
Na tada  mano baze nera didele g.gif
Klausykit, o jei nusistatyti baze, kaip diena matuoti cukriukus? Nieko nevalgyti?
Papildyta:
Bet tai jis jau apie 30 metu serga. O ne su didesniu CD stazu ir insulino poreikis dideja?

zinoma kad valgyti, cukriukus matuok rytais, pries kiekviena valgi ir dvi valandos po valgio, bei einant miegoti, ir butinai viska rasykis i dienyna, tai labai padeda. as per diena cukru matuoju apie 6 kartus.
as per dienike insulino sunaudoju apie 50-60 vv su baze
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 28, 18:58)
zinoma kad valgyti, cukriukus matuok rytais, pries kiekviena valgi ir dvi valandos po valgio, bei einant miegoti, ir butinai viska rasykis i dienyna, tai labai padeda. as per diena cukru matuoju apie 6 kartus.
as per dienike insulino sunaudoju apie 50-60 vv su baze

as taip ir darau, aisku, kartais maziau matuodavau, kai cukrai buvo stabilus smile.gif Bet ryte ir pries miega butinai.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 28, 20:05)
as taip ir darau, aisku, kartais maziau matuodavau, kai cukrai buvo stabilus smile.gif Bet ryte ir pries miega butinai.

as ir kartais maziau matuoju, taip kaip iseina, ir jei yra laiko tuo momentu. kai esu darbe nera galimybiu taip daznai matuotis
Atsakyti
As ir darbe reciau matuoju, nes nera kaip blush2.gif
Atsakyti

Tau nestumas gali reikalauti daugiau insulino mirksiukas.gif

As per diena irgi susileidziu apie 50-60vnt.insulino.
Negerai, kai insulino vnt kiekis virsija svori, pvz, jei sveri 60 tai butu gerai, kad per para uztektu 60 vnt insulino.Nes kuo daugiau insulino leidies, tuo alkis didesnis, o tai gresia nutukimu smile.gif
Cia ne nestukem aisku, nes nestumo metu hormonai daro savo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 28 rugpjūčio 2009 - 20:31
mano aparatas rodo kad per paskutines 14 dienu cukru matavau 126 kartus... vargsai pirsciukai doh.gif
Atsakyti