Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(aister @ 2009 08 28, 08:44)
Nu bet kaip tie cukrai kartais issiderina, kad neina ju i vietas atgal sustatyti doh.gif Manau, kad Petrenko tau tikrai kazka patars mirksiukas.gif

Žinai, man būna išsiderina kai segu ar pan., o dabar nieko doh.gif Na, nebent mmm artėja g.gif
Atsakyti
mergaites, o apart cukriuku kaip jauciates budamos nescios?

ko valgot, ko nevalgot, as visa laika naudojau i kava ir arbata sacharina, dabar perskaiciau, kad negalima, tai teks naudot fruktoze arba medu, o nei to nei to nenoriu sad.gif

del pompu profesionalu, tai tiek danyte tiek petrenko puikiai ismano, taciau Petrenko daugiau su nesciosiomis uzsiima.
Atsakyti
as saldikli i kava kaip naudojau, taip naudoju. na cia tas pats kaip ir plaukus dazyt nepatartina, bet dazau ir dazysiu. mityba nelabai pasikeite, nes pries tai nesimaitinau sasyskem ir pusfabrikaciais, tai dabar neteko kazko kardinaliai keisti. Valgau normaliai, tiesiog nebenoriu virtos, keptos, troskintos zuvies... Aisku, leidziu sau daugiau nei ne nescia tongue.gif ax.gif priaugau 3kg, ziuriu tuoj jau jau 4 kabinsiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 28, 10:31)
as saldikli i kava kaip naudojau, taip naudoju. na cia tas pats kaip ir plaukus dazyt nepatartina, bet dazau ir dazysiu. mityba nelabai pasikeite, nes pries tai nesimaitinau sasyskem ir pusfabrikaciais, tai dabar neteko kazko kardinaliai keisti. Valgau normaliai, tiesiog nebenoriu virtos, keptos, troskintos zuvies... Aisku, leidziu sau daugiau nei ne nescia  tongue.gif  ax.gif  priaugau 3kg, ziuriu tuoj jau jau 4 kabinsiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai va as irgi ta mityba prisiziurejau, nei sasisku, nei kiaulienos, nei bulviu ir pan, bet dabar ziuriu atleidziu vadzias, nes noriu to ko anksciau net i burna neimdavau blush2.gif na man dar mazai laiko tik 6 savaiteles, bet jei tai smaguriausiu, tai greitu laiku ir pro duris netilpsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Pasitraukiu is nestukiu rato, diagnoze ziauri - nesivystantis nestumas.
O jus saugokit save ir savo leliukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyteee @ 2009 08 28, 11:34)
Sveikos mergaites 4u.gif

Oi kaip liūdna verysad.gif Linkiu sugrįžti čia su džiugiom naujienom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyteee @ 2009 08 28, 12:34)
Sveikos mergaites 4u.gif

na labai liudnos naujienos...
o del mitybos merginos tai valagau ka ir anksciau, tik negaliu ziuret i zuvi (i tai kas plaukioja). sacharino nebenaudoju, nes perskaiciau ir man sake kad negerai, tai dedu truputi cukraus i kava, o arbata nesaldinta geriu.
Atsakyti
aciu merginos uz sveikinimus tik dabar prisijungiau buvau pas anyta biggrin.gif
madmuazele suprantu tave ir mane toks beviltiskumas uzpuldavo kaip taip cukriukai...madmuazele as galvoju kad tau reikai didinti insulina,kaip wowavyva minejo as bijojau didinti, bet pasididinus pasiekiau geru rezultatu, tiesiog tavo toks CD kad gal daugiau reikia insulino. keliu dienu vedamas dienynas tau turi padeti stabilizuoti cukriukus. Susirasai ir matai kas kur kada kyla, ka kur didinti. Zinau sunku... verysad.gif
as tai vaziuociau pas Danyte man ji geriau nusimano nei Petrenko, bet cia mano tik nuomone.
Daug metu su ja bendrauju. zino kur insulina didinti kur mazinti.
Sekmes jums su cukriukais
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Sveikos mergaites 4u.gif

liūna kaip.. verysad.gif stiprybės ir lauksim grįžtančios su džiogiom naujienom thumbup.gif 4u.gif
QUOTE(aitiii @ 2009 08 28, 13:39)
aciu merginos uz sveikinimus tik dabar prisijungiau buvau pas anyta biggrin.gif

nu ir aš noriu pasveikint, kad ir pavėluotai.. blush2.gif blush2.gif blush2.gif Tad sveikinu jūsų šeimą ir linkiu dar daug daug daauuug metų laimingiems kartu gyvent wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

verysad.gif
Užjaučiu tave labai, stiprybės tau...
Atsakyti
[quote=zuvyteee,2009 08 28, 12:34]
Sveikos mergaites 4u.gif
[/quote

laikykis saulute, stiprybes ir istvermes
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Eina sau verysad.gif , bet nieko nepadarysi, reikia judeti pirmyn ir anksciau ar veliau viskas bus gerai group.gif
Papildyta:
O madmuazelei, tai net nezinau ka ir bepatarti g.gif . As tikriausiai vis delto didinciau baze, o diena hipo, tai turbut tik del to, kad per daug insulino po valgio dasileidi g.gif . Primink, kiek dabar pas tave paros insulino baze? Pas mane dabar 21.6. O va bolusu per para sunaudoju net iki 67 vnt. doh.gif , nes apetitas nezmoniskas vis valgau ir valgau ir vel valgyt noriu blush2.gif . Kartais susivaldau kokia dienele, stengiuosi normuotai, tris kartus per diena, plius nedidukai uzkandziai, bet taip sunku issilaikyti, kad sakes doh.gif
Atsakyti