Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

Naktį pasididinau po 0,1 VV kas valandą ir kėliausi matuotis...tas pats-cukriukai nuo 10 iki 12 svyruoja fool.gif
Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2009 08 27, 07:43)
na mano slangute neruduoja, bet pas mane yra viena slangute sudaryta is dvieju, kateteriukas su sprindzio slangute jungiasi su ilgesne slanga, ir karts nuo karto per ta susidurima uzsikemsa, pypset pradeda tada tik kai didesnes dozes insulino nepravaro, o taip gali ir nejaust sad.gif

O pas tave Danos firmos?

Na, man dar nebuvo užsikišę schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 27 rugpjūčio 2009 - 07:45
tiesa, mergaites ar del nestumo tik pas Petrenko einat?as tai ir pas Danyte lankausi, kazkaip galvoju gal didelio skirtumo nera kuris gydytojas i ligonine paguldys, Petrenko bus tik pirmadieni, o Danyte dirba, tai nezinau kaip cia padarius gal per svaitgali labai daug kas nepasikeis, ar man kuo skubiau lekti pas endokrinologa? ka patartumet?
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 27, 08:47)
Naktį pasididinau po 0,1 VV kas valandą ir kėliausi matuotis...tas pats-cukriukai nuo 10 iki 12 svyruoja fool.gif
Papildyta:
O pas tave Danos firmos?

Na, man dar nebuvo užsikišę schmoll.gif

pas mane pompa Roche firmos, tie pompos priedai yra 3 rusiu, bet kazkaip sita varianta pajunge ligoninej ir as ji visad issirasineju, ka dabar naudoju tai tokia mazute adatele, o kiti variantai tai tos ilgesnes teflonines adateles bet tik su viena slangute, ***** gal ir patogiau, reikes pamastyt apie pasikeitima.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 08 27, 07:43)
na mano slangute neruduoja, bet pas mane yra viena slangute sudaryta is dvieju, kateteriukas su sprindzio slangute jungiasi su ilgesne slanga, ir karts nuo karto per ta susidurima uzsikemsa, pypset pradeda tada tik kai didesnes dozes insulino nepravaro, o taip gali ir nejaust sad.gif

man su situo rinkiniu lygiai tas pats!!! nuolat doh.gif todel jo ir nenaudoju schmoll.gif uzsiknisau kariaut. isjungi pompa, ijungi ir jau neva tai uzsikiso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 27, 08:57)
man su situo rinkiniu lygiai tas pats!!! nuolat  doh.gif  todel jo ir nenaudoju  schmoll.gif  uzsiknisau kariaut. isjungi pompa, ijungi ir jau neva tai uzsikiso  doh.gif

o tai kuri rinkini naudoji?
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 08 27, 08:12)
o tai kuri rinkini naudoji?

trecias berods - teflonines gulscios adateles.
Atsakyti
na as tai kazkaip del slangikiu problemu nesu turejusi. mano sudaryta is dviejmu daliu, metalines adateles. kai pasididinau baze truputi cukrai susitvarke, visada normos ribose thumbup.gif
Atsakyti
O as net nežinau ką daryti-man ką vėl šiandien nakčiai didinti VV skaičių g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 27, 13:28)
O as net nežinau ką daryti-man ką vėl šiandien nakčiai didinti VV skaičių g.gif

su kokiu cukrum nueini miegot, su kokiu atsikeli?
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 27, 13:29)
su kokiu cukrum nueini miegot, su kokiu atsikeli?

Vakar nuėjau su 8,1, nes kas valandą pasididinau po 0,1 VV bazę, tai bijojau hipo...naktį kėliausi matutis, tai cukriukai svyravo nuo 10 iki 12... Ryte atsikėliau su 10,5.
Atsakyti
neisivaizduoju ka tau ir patart... man per nakti nukrenta cukrus mazdaug per du mmol. nueinu miegot su 6, atsikeliu su 4 mazdaug. jei einu miegot su 5, tai prisimazinu baze, palieku kokius 80%.
Atsakyti
Wowavyva, tu saunuole... kaip tu taip ramiai viska susiderinti... doh.gif
Atsakyti
o kiek laiko tu su pompa jau? nezinau, as per kelias dienas, na max savaite viska susireguliavau. man kazkaip idealiai beveik iskart tiko. Jei tu cia jau seniai kovoji, tai nzn... As netureciau kantrybes, mesciau ja velniop. Bet tau ir su penais ne stebuklai buvo paskutiniu metu, ar ne?
Atsakyti