Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

sveikos 4u.gif
QUOTE(aister @ 2009 08 26, 13:42)
Mantukui stomatitas verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Atveze man sestadieni vaika i Kauna karsciuojanti verysad.gif

vajei kokios liūdnos žinios.. verysad.gif tik labai saugok save ir pilvinuką, kad neužsikrėstumėt.. unsure.gif sveikatytės Mantukui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 26, 12:42)
tai matosi gi, slapias pleistriukas buna. palietus pirstai net suslampa, tas "akvareles" kvapas atsiranda. kai esu viesoj  vietoj ir nelabai grazu keltis rubus ir ziuret i pleistriuka, tiesiog paciupinu ir po to paziuriu ar nera to kvapo.

Tada man toks dalykas nepasitaikė unsure.gif Užtat užsilanksto adatėlė, kai į dupcę būna įdurta doh.gif

QUOTE(aister @ 2009 08 26, 12:42)

Sveikatytės Mantukui 4u.gif Saugok save.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 26, 14:23)
Tada man toks dalykas nepasitaikė unsure.gif  Užtat užsilanksto adatėlė, kai į dupcę būna įdurta doh.gif

o man tavo varianto nera buve lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai su adateliu uzsilenkimu problemu neturiu, ir siaip jokiu problemu su pompa nera, ne oro burbulu ar ko panasaus. tik daba pasitaike tokia nesamone su tuo insulinu pro sali
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 26, 15:37)
as tai su adateliu uzsilenkimu problemu neturiu, ir siaip jokiu problemu su pompa nera, ne oro burbulu ar ko panasaus. tik daba pasitaike tokia nesamone su tuo insulinu pro sali

na man su pompa bajeriuku pasitaikydavo tokiu, kad slangute uzsikimsdavo, ir butent nakti, yra buve kad isvykoj pompos batareika nusedo, vat tokiu visokiu nesamoniu, kur atrodo net nesitiki, kad gali kas atsitikt, uztat rankinuke vistiek atsargini pena su insulinu nesiojuos , maza kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 26, 13:14)

Madmuazele, kaip tu? Kaip pompa ir cukrai?

QUOTE(aister @ 2009 08 26, 13:42)

Nu nieko sau verysad.gif Na, Laikykites ir greiciau pasveikit. Kaip tu jauties?
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 08 26, 15:54)
na man su pompa bajeriuku pasitaikydavo tokiu, kad  slangute uzsikimsdavo, ir butent nakti, yra buve kad isvykoj pompos batareika nusedo, vat tokiu visokiu nesamoniu, kur atrodo net nesitiki, kad gali kas atsitikt, uztat rankinuke vistiek atsargini pena su insulinu nesiojuos , maza kas smile.gif

as pena irgi nesiuojuosi, negali zinot kas gali nutikti
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 08 26, 14:54)
na man su pompa bajeriuku pasitaikydavo tokiu, kad slangute uzsikimsdavo, ir butent nakti, yra buve kad isvykoj pompos batareika nusedo, vat tokiu visokiu nesamoniu, kur atrodo net nesitiki, kad gali kas atsitikt, uztat rankinuke vistiek atsargini pena su insulinu nesiojuos , maza kas smile.gif

O kaip suprasti, kad uzsikiso? Mano slangute siandien kazkokia keista-parudavo g.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 08 26, 15:03)
Madmuazele, kaip tu? Kaip pompa ir cukrai?

s...s doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 26, 17:51)
O kaip suprasti, kad uzsikiso? Mano slangute siandien kazkokia keista-parudavo g.gif

bent jau mano pypsi kai uzsikisa (bet taip buvo tik su gelezine stacia adata, nepatiko man jos visai...).
parudavo?! nuo rubu? man isoreje nuo dzinsu kartais pamelynuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 26, 17:53)
bent jau mano pypsi kai uzsikisa (bet taip buvo tik su gelezine stacia adata, nepatiko man jos visai...).
parudavo?! nuo rubu? man isoreje nuo dzinsu kartais pamelynuoja  lotuliukas.gif

A, na tada ir to dar nera buve lotuliukas.gif na buvau rudai apsirengusi, bet lyg nedazo rubeliai schmoll.gif
Mane jau nervuoja ta pompa... insulina dar didinau, tai dabar cukriukai sokineti pradejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 26, 18:03)
A, na tada ir to dar nera buve lotuliukas.gif na buvau rudai apsirengusi, bet lyg nedazo rubeliai schmoll.gif
Mane jau nervuoja ta pompa... insulina dar didinau, tai dabar cukriukai sokineti pradejo doh.gif

tai nuo rubu nusitepe smile.gif nebent tu nesi dreno keitusi niekad ir jis jau ruduoja lotuliukas.gif
o ka sako tavo endokrinologas del tokio cukraus? ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 08 26, 15:03)
Nu nieko sau verysad.gif Na, Laikykites ir greiciau pasveikit. Kaip tu jauties?

As tai visai normaliai.Tik va, Mantuko gaila, tai liudim abu verysad.gif
Atsakyti