Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

tai kad tas išdėstymas yra individualus dalykas, ir dar ypač nėštumo metu. Nes gi pagal bendrus dėsningumus tai ją išdėsto kai tik uždeda pompą, bet kad nėštumas toks laikotarpis kai visa tai nebūtinai tinka ax.gif todėl niekas geriau nei tu pati tau tos bazės ir nesudėstys. Tiesiog matuojiesi dažnai cukrus ir žiūri kokios tendencijos, o tada atitinkamai į jas reaguoji.

tai kad taip, tik nestumo metu nesinori daug eksperimentuoti ir vaiksciot su padidintais cukrais smile.gif
Atsakyti

sveikutes 4u.gif
visai neseniai gulejau as tam 2 aukste, tai remontai tikrai nepadaryti. toletus tipo remontuoja jie uzrakinti, bet jokie darbii nevyksta, reikejo dalintis visiems vienu tuliku, tai jei biski uzsinori ir leki, nes kol ieisi jau labai noresi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif del to cukriuku matavimo aparato, tai kai as gulejau viena mergina ji issinuomojo, tai savaite kainuoja 350lt, bet sake, kad ji dabar pasijunge kakokia pompa, kuri ir matuoja cukriukus ir insulina leidzia. as kai gulejau, tai tikrai man pasiseke, nes gulejome 4 jaunos, tai niekas neknarke ir pakalbei buvo apie ka thumbup.gif o mano cukriukai labai sokineja. jau vakarine doze pasididinau, nes ryte atsikeldavau visada su 9-10 unsure.gif ir su maistu vis dar neatitaikau, tai suhipuoju, tai perdideli pakyla doh.gif na bet as dar naujoke, tai ismoksiu su laiku, vis save taip guodziu. merginos nesugulkit visos kartu i ligonine, pasilikit kas nors su manim forume lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti

o gal tu netyčia buvai stovykloj 1996 metais? ir jei buvai - tai gal ne paslaptis, kiek tau tuomet metų buvo? blush2.gif

niu dabar skaiciuoju atsisedus 96 m man buvo 15 m, o i stovykla 2 vasaras vaziavauniu uzmusk bet neprisimenu keliu metu vaziavau arba kai buvau 13 ir 14 arba 14 ir 15, reikes nuotraukas senas atkapstyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 25, 21:13)
tai kad taip, tik nestumo metu nesinori daug eksperimentuoti ir vaiksciot su padidintais cukrais smile.gif

tai bazės koregavimas juk ne eksperimentavimas rolleyes.gif o su padidintais cukrais būdama su pompa ir 8 kartus ar pan. matuodama cukrus irgi neprivaikščiosi mirksiukas.gif o jei ir bus koks vienkartinis pakilimas - tai tikrai ne bėda mirksiukas.gif

QUOTE(kelniki @ 2009 08 25, 22:48)
toletus tipo remontuoja jie uzrakinti, bet jokie darbii nevyksta, reikejo dalintis visiems vienu tuliku, tai jei biski uzsinori ir leki, nes kol ieisi jau labai noresi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

doh.gif lotuliukas.gif

merginos nesugulkit visos kartu i ligonine, pasilikit kas nors su manim forume

nepergyvenk, aš tikrai nesigulsiu mirksiukas.gif skaityt visada skaitau kas čia vyksta, tik vat su rašymu tai liūdniau - būna ir nekalbadienių, o būna, kad nei laiko nei jėgų nebėr rašyti, o kartais tiesiog tiiiiiiiiiiingisi lotuliukas.gif

QUOTE(slitka @ 2009 08 26, 09:12)
niu dabar skaiciuoju atsisedus 96 m man buvo 15 m, o i stovykla 2 vasaras vaziavauniu uzmusk bet neprisimenu keliu metu vaziavau arba kai buvau 13 ir 14 arba 14 ir 15, reikes nuotraukas senas atkapstyt smile.gif

kapstyk kapstyk, ir kai atkapstysi - parašyk mirksiukas.gif nes jei buvai 1996 tai reiškia mes tikrai buvom susitikusios tongue.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
visai neseniai gulejau as tam 2 aukste, tai remontai tikrai nepadaryti. toletus tipo remontuoja jie uzrakinti, bet jokie darbii nevyksta, reikejo dalintis visiems vienu tuliku, tai jei biski uzsinori ir leki, nes kol ieisi jau labai noresi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  del to cukriuku matavimo aparato, tai kai as gulejau viena mergina ji issinuomojo, tai savaite kainuoja 350lt, bet sake, kad ji dabar pasijunge kakokia pompa, kuri ir matuoja cukriukus ir insulina leidzia. as kai gulejau, tai tikrai man pasiseke, nes gulejome 4 jaunos, tai niekas neknarke ir pakalbei buvo apie ka thumbup.gif  o mano cukriukai labai sokineja. jau vakarine doze pasididinau, nes ryte atsikeldavau visada su 9-10 unsure.gif  ir su maistu vis dar neatitaikau, tai suhipuoju, tai perdideli pakyla doh.gif  na bet as dar naujoke, tai ismoksiu su laiku, vis save taip guodziu. merginos nesugulkit visos kartu i ligonine, pasilikit kas nors su manim forume lotuliukas.gif  4u.gif

cukriukai ir pas mane pasokineja, vakar visa diena pravaiksciojau su padidinta gliukoze, nieko nesupratau, pradejau nervuotis. nors ir leidziuos insulina vis nekrenta, kol 2 valanda nakties nesumasciau gal reiketu pasikeisti adatele, o gi pasikeiciau ir cukrai normalus tapo, pasirodo su kateteriuku kazkas ne taip buvo, pro sali tekejo insulinas
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 26, 10:18)
pasirodo su kateteriuku kazkas ne taip buvo, pro sali tekejo insulinas

oi kaip sito nekenciu gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif as vos ne kaskart susileidus doze pasiciupinu kateterio vieta ar viskas ok. jau paranoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 26, 11:20)
oi kaip sito nekenciu  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif as vos ne kaskart susileidus doze pasiciupinu kateterio vieta ar viskas ok. jau paranoja  doh.gif

hm, nu o aš kažkaip niekad tokių problemų su adatėlėm neturėjau schmoll.gif ir niekad man ten pro šoną insulinas nebėgdavo g.gif nors palatos kaimynė (su kuria tris kartus vienu metu gulėjom ligoninėj) tiesą sakant tai irgi skųsdavosi, kad jai ten kažkaip pro šoną bėgdavo ir ji niekad nežinodavo kiek tiksliai susileisdavo unsure.gif bet pas ją buvo Danos pompa, tai aš tą bėdą buvau nurašius ant pompos gamintojo, bet tai jeigu ir su Roche tokie bajeriai vyksta, tai net nežinau kame reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 08 26, 11:41)
hm, nu o aš kažkaip niekad tokių problemų su adatėlėm neturėjau  schmoll.gif ir niekad man ten pro šoną insulinas nebėgdavo  g.gif nors palatos kaimynė (su kuria tris kartus vienu metu gulėjom ligoninėj) tiesą sakant tai irgi skųsdavosi, kad jai ten kažkaip pro šoną bėgdavo ir ji niekad nežinodavo  kiek tiksliai susileisdavo unsure.gif bet pas ją buvo Danos pompa, tai aš tą bėdą buvau nurašius ant pompos gamintojo, bet tai jeigu ir su Roche tokie bajeriai vyksta, tai net nežinau kame reikalas  g.gif

as su danos pompa, bet tokia nesamone pirma karta pasitaike. anksciau neatejo i galva pasiziureti (vyras patare nakti). dabar cukrai jau normoj
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 08 26, 10:41)
bet tai jeigu ir su Roche tokie bajeriai vyksta, tai net nežinau kame reikalas  g.gif

as nesuprantu nuo ko priklauso... kartais buna, kartais ne. bet kai tik pamatau toki bajeri, iskart keiciu adata ir viskas buna ok. visada duriuosi taip pat...
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 26, 10:20)
oi kaip sito nekenciu  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif as vos ne kaskart susileidus doze pasiciupinu kateterio vieta ar viskas ok. jau paranoja  doh.gif

O kaip čia suprasti kada pro šalį? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 26, 12:14)
O kaip čia suprasti kada pro šalį? blink.gif

tai matosi gi, slapias pleistriukas buna. palietus pirstai net suslampa, tas "akvareles" kvapas atsiranda. kai esu viesoj vietoj ir nelabai grazu keltis rubus ir ziuret i pleistriuka, tiesiog paciupinu ir po to paziuriu ar nera to kvapo.
Atsakyti
Mantukui stomatitas verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atveze man sestadieni vaika i Kauna karsciuojanti verysad.gif
Atsakyti