QUOTE(aitiii @ 2009 08 25, 15:20)
Eudora norejau paklausti kaip pas tave dabar cukriukai?
Aitiii, ir mes sveikinam jūsų šeimynėlę gražios šventės proga
Na, manau, kad labai skųstis negaliu
Glikuoto dar nedariau, bet šiaip kiek matuoju tai kažko labai baisaus neaptikau
Nors, gal kai pasidarysiu glikuotą, ims atrodyti kitaip
QUOTE(slitka @ 2009 08 25, 16:13)
Sveikos mergaites,
na jungiuosi i jusu gretas,
o siandien suzinojau kad mano pilvelyje jau uzsimezge nauja gyvybe, net apsiverkiau isejus is gydytojos, nes be CD pas mane dar policistiniu kiausidziu sindromas yra.
tiesa, kazkaip galvoju, kad kelias mergaites pazystu, kartu Birstono stovykloj buvom
Sveika prisijungus
ir dar iš karto su tokiom puikiom naujienom
Sveikinu būsimą mamytę - aukit, stiprėkit, ir nesinervuokit - viskas bus gerai
o gal tu netyčia buvai stovykloj 1996 metais? ir jei buvai - tai gal ne paslaptis, kiek tau tuomet metų buvo?
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 25, 18:34)
siandien baze persistaciau iki 18 vv, jei ka tai dar didinsiu. tik galvoju ar gerai isdesciau. galetu but kur nors informacijos ar siaip pavyzduku bazes isdestymo
tai kad tas išdėstymas yra individualus dalykas, ir dar ypač nėštumo metu. Nes gi pagal bendrus dėsningumus tai ją išdėsto kai tik uždeda pompą, bet kad nėštumas toks laikotarpis kai visa tai nebūtinai tinka
todėl niekas geriau nei tu pati tau tos bazės ir nesudėstys. Tiesiog matuojiesi dažnai cukrus ir žiūri kokios tendencijos, o tada atitinkamai į jas reaguoji.
QUOTE(slitka @ 2009 08 25, 19:16)
vat man tie hipo tai baisiausi nakti, diena dar diena vistiek susiprasi kaip jauties, bet nakti gali ir neprabust
aišku, naktiniai hipo ir man būdavo baisiausi, bet tai man padėdavo naktinių cukrų tikrinimas kas tris val. Plius dar MB kažkaip labai jaučia jei tik man cukrus kažkiek nukrenta, ir iš karto taiso padėtį
tai tik kai jo nebūdavo šalia naktinis miegas tapdavo ne toks ramus
I'm out of my mind, but feel free to leave a message