Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(wowavyva @ 2009 08 25, 10:22)
taip, ta zinau, nuo pirmadienio grizta wink.gif
pirmadieni eisiu pas endo i santariskes. ginekologas sako, kad arba inkstu veikla man sutriko arba tiesiog del mitybos. Nesuprantu, valgau kaip valgiusi, glikemijos geros  doh.gif  o juk jei butu su inkstais, tai gal jausciau kazka?...

Labas,
mano mama akušerė, tai yra minėjus, kad nestuke.gif kartais būna tas cukrus šlapime, bet tai nėra labai baisus dalykas, tiesiog sparčiai augantis vaikelis įtakoja inkstų veiklą.
Papildyta:
o aš vakar vakare du blynus didelius suvalgiau, tai cukrus buvo 13,8 doh.gif , šiandien atsikėliau su 7,7, tai po pusryčių 9,5 buvo verysad.gif nesuprantu nieko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simcool: 25 rugpjūčio 2009 - 10:09
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 25, 10:22)
taip, ta zinau, nuo pirmadienio grizta wink.gif
pirmadieni eisiu pas endo i santariskes. ginekologas sako, kad arba inkstu veikla man sutriko arba tiesiog del mitybos. Nesuprantu, valgau kaip valgiusi, glikemijos geros  doh.gif  o juk jei butu su inkstais, tai gal jausciau kazka?...

Wowavyva, nusiramink, tu tiesiog nestuke.gif Kai prisimenu kaip aš parinausi dėl acetono (pas mane jis išlindo kažkur apie 19 - 20 savaitę) doh.gif kaip tu ir sakai - cukrūs idealūs, maistas tas pats (o vėliau ir visiškas ale 'netinkamo' maisto atsisakymas), inkstai irgi veikia normaliai, žodžiu jokių objektyvių sąlygų jam atsirasti lyg ir nebuvo - o acetonas bjaurybė vis išlysdavo beveik mėnesį doh.gif manau, kad tiesiog reiktų pasidomėt kaip ją pašalinti, t.y. išvalyti (nes acetono atsiradimo aš irgi negalėjau įtakoti, todėl teko jį valyti rolleyes.gif ir nuolat sekti, kad jo pastoviai nebūtų). Bet va, praėjo mėnuo ar pan., ir tas acetonas kaip ir atsirado, taip ir dingo savaime, ir kas čia dabar gali žinoti kodėl taip buvo g.gif Nes man tai vienintelis paaiškinimas, kurį gavau net iš kelių gydytojų buvo - nėštumas lotuliukas.gif Aišku, inkstus pasitikrinti tikrai nepakenks rolleyes.gif, bet kažkodėl, manau, kad viskas pas tave su jais yra o.k.
Atsakyti
aciu, merginos 4u.gif kazkaip jau ir as aprimau, nes ryte biski sokas buvo. bliamba galvoju kas cia dar per zaraza doh.gif
Eudora, pamenu kaip pas tave budavo su tuo acetonu. vejai irgi... Man kol kas nera. Kol kas turbut itin tinkamas zodis lotuliukas.gif Leukocitai tvarkoj, inkstai neskauda, temperaturos nera, tai inkstus irgi esu linkusi atmesti.
Atsakyti
QUOTE(simcool @ 2009 08 25, 11:08)
Labas,
mano mama akušerė, tai yra minėjus, kad  nestuke.gif  kartais būna tas cukrus šlapime, bet tai nėra labai baisus dalykas, tiesiog sparčiai augantis vaikelis įtakoja inkstų veiklą.
Papildyta:
o aš vakar vakare du blynus didelius suvalgiau, tai cukrus buvo 13,8  doh.gif , šiandien atsikėliau su 7,7, tai po pusryčių 9,5 buvo verysad.gif  nesuprantu nieko...

jetums kaipnoreciau blynuuuu unsure.gif bet zinau akd reakcija bus tokia kaip ir tau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 25, 11:21)
su tuo acetonu. vejai irgi... Man kol kas nera. Kol kas turbut itin tinkamas zodis  lotuliukas.gif 

tikiuosi ir labai linkiu, kad ta bjaurybė pas tave ir neatsirastų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 25, 11:21)
aciu, merginos  4u.gif  kazkaip jau ir as aprimau, nes ryte biski sokas buvo. bliamba galvoju kas cia dar per zaraza  doh.gif 
Eudora, pamenu kaip pas tave budavo su tuo acetonu. vejai irgi... Man kol kas nera. Kol kas turbut itin tinkamas zodis  lotuliukas.gif  Leukocitai tvarkoj, inkstai neskauda, temperaturos nera, tai inkstus irgi esu linkusi atmesti.

Man dar paauglystej kartais cukraus rasdavo slapume, nors kraujas buvo geras g.gif O diabetas islindo gal po kokiu 4 metu
Atsakyti
Dziugu Eudora pasirode.
Pas mane tai nestumo metu cukraus slapines rasdavo. Net nzn kodel cukrus budavo geras. Bet slapine jis pasirodydavo.
Eudora norejau paklausti kaip pas tave dabar cukriukai?
Mes su Domuku siandien ragavom moliugo. Labai jam skanu. smile.gif

Geros dieneles visoms.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 08 25, 14:20)
Pas mane tai nestumo metu cukraus slapines rasdavo. Net nzn kodel cukrus budavo geras. Bet slapine jis pasirodydavo.

ir ka tau liepdavo daryti? kokiu priemoniu imtis?
Atsakyti
Sveikos mergaites,

na jungiuosi i jusu gretas, perskaiciau visas temas beveik nuo pradzios iki galo atejo ir man laikelis pasisakyti.
sergu cukralige nuo pat vaikystes:) atsimenu dar metalinius svirkstus kai mama juos virindavo ant vyrykles verysad.gif , taip kad stazas 23 metukai sad.gif cukrai budavo ivairus kaip sakant nuo iki, pries naujus metus pradejau planuoti nestuma, ta proga pasijungiau pompa, is pradziu ji mane vare i nevilti, nepatogu, trukdo ir t.t., o dabar atsidziaugt negaliu, cukrai susinormalizavo nuo 10 iki 6., o siandien suzinojau kad mano pilvelyje jau uzsimezge nauja gyvybe, net apsiverkiau isejus is gydytojos, nes be CD pas mane dar policistiniu kiausidziu sindromas yra.
dabar reikia eiti pas endokrinologa, kad guldytu i ligonone sad.gif visad einu pas Petrenko, nuostabus gydytojas thumbup.gif taciau siandien suzinojau kad atostogaus iki rugpjucio 28 d., bandysiu pakliut ryt pas Danyte.
labai geru atsiliepimu prisiskaiciau apie ginekologa Birzieti, niu manau kad daugiau nero ko ir ieskot smile.gif
mergaites ka konkreciai toje ligonineje daro, kokius tyrimus, jetau gruodzio menesi gulejau 3 dienas, tai tikrai galvojau isprotesiu, tiek visko aplink prisiziuri....
tiesa, kazkaip galvoju, kad kelias mergaites pazystu, kartu Birstono stovykloj buvom wink.gif
Atsakyti
slitka, as tik pastojus gulejau I-V. Tyrimai: bendras kraujas, endo hormonai, glikuotas, slapimas, slapimo paselis, para renkamas slapimas inkstams tirti, skydliaukes echo, akiu gydytojas, ginekologas. Atrodo tiek, bent jau man. Viska butu galima atlikti daug greiciau, bet yra kaip yra... Pirma diena nieko nevyksta, antra paima krauja, po to renki slapima, po to lauki tyrimu atsakymu ir tada su jais eini pas ginekologa. Siuncia iskart pas Birzieti, nieko rinktis nereiks smile.gif ir guldys ne i diabetologini kaip tada kai dejaisi pompa, o i endokrinologini, tai ten vaizdelis truputi geresnis, maziau liudnu vaizdu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 08 25, 16:13)
Sveikos mergaites,

na jungiuosi i jusu gretas, perskaiciau visas temas beveik nuo pradzios iki galo atejo ir man laikelis pasisakyti.
sergu cukralige nuo pat vaikystes:) atsimenu dar metalinius svirkstus kai mama juos virindavo ant vyrykles  verysad.gif , taip kad stazas 23 metukai sad.gif cukrai budavo ivairus kaip sakant nuo iki, pries naujus metus pradejau planuoti nestuma, ta proga pasijungiau pompa, is pradziu ji mane vare i nevilti, nepatogu, trukdo ir t.t., o dabar atsidziaugt negaliu, cukrai susinormalizavo nuo 10 iki 6., o siandien suzinojau kad mano pilvelyje jau uzsimezge nauja gyvybe, net apsiverkiau isejus is gydytojos, nes be CD pas mane  dar  policistiniu kiausidziu sindromas yra.
dabar reikia eiti pas endokrinologa, kad guldytu i ligonone sad.gif visad einu pas Petrenko, nuostabus gydytojas  thumbup.gif  taciau siandien suzinojau kad atostogaus iki rugpjucio 28 d., bandysiu pakliut ryt pas Danyte.
labai geru atsiliepimu prisiskaiciau apie ginekologa Birzieti, niu manau kad daugiau nero ko ir ieskot smile.gif
mergaites ka konkreciai toje ligonineje daro, kokius tyrimus, jetau gruodzio menesi gulejau 3 dienas, tai tikrai galvojau isprotesiu, tiek visko aplink prisiziuri....
tiesa, kazkaip galvoju, kad kelias mergaites pazystu, kartu Birstono stovykloj buvom wink.gif

sveika prisijungus i musu bureli. as ir jau gulejau kauno klinikose kai tik pastojau, tai dare kraujo, slapimo tyrimus, rinko paros slapima, ginekologas ir akiu daktare. o dabar gulsiu rugsejo 21 diena, tai net nezinau kokius tyrimus darys. o kokia pompa naudoji, koki insulina, kokia baze. beje didziausi sveikinimai suzinojus apie stebukliuka
Atsakyti
Aitii, sveikinimai sutuoktuviu metiniu proga 4u.gif 4u.gif

QUOTE(slitka @ 2009 08 25, 16:13)
Sveikos mergaites,
o siandien suzinojau kad mano pilvelyje jau uzsimezge nauja gyvybe, net apsiverkiau isejus is gydytojos, nes be CD pas mane  dar  policistiniu kiausidziu sindromas yra.

Sveikute prisijungusi 4u.gif
Dvigubi sveikinimai, zinia isties verta dziaugsmmo asaru 4u.gif Aukite sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti