sveikos
temele kai baigesi ir pameciau jus...dabar grizau
matau Zivilka jau i Kauna isvaziavo..tikiuosi jai ir leliukui bus gerai viskas ir gris jie sveiki ir laimingi..
nepamenu ar pasakojau, bet apsilankiau as pas Petrenko, gavau aparaciuka ir matuoju kolkas cukriukus ir rasau ant lapo kur jis dave..pirmom dienom buvau baisiniame pasimetime, ka bevalgydavau atrodydavo viskas kelia cukriukus..neviltis eme..bet istikro paskui po biskiuka pradejau atsirinkt, internete biski susiradau info kaip skaiciuot angliavandenius tai jau yra ir dziuginanciu dalyku
is esmes dazniausiai patenku i ribas matuojant 2 valandas po maisto, tik kartais kai ukyla, tai suprantu kad tas maistas dings is raciono...pvz, per vienus pietus valgiau dubeneli grikiu koses..nu toks nekaltas maistas man pasirode..tai cukrus po 2 valandu buvo 10,8
tai net zagtelejau..viskas, nebera ju mano racione...siandien ryte irgi suvalgiau miusliu - avizini dribsniu su jogurtu naturaliu, kur baltas be priedu ir be cukrasu..jau galvojau irgi nekaltas maistelis..ir vel cukrus 8,4
tai realiai padariau isvada kad jei yra miltu arba maistas is bet kokiu kruopu tada jau negerove baisi man..o gaila..nes koses labai megstu...
atradau kad grudeta varske man tinka..net i ja isidejus pora sauksteliu uogienes cukriuku nesukeliu ir jie buna puikus..taip pat kiausiniai ar visrti ar kepti man tinka..ir mesyte su darzovem geras maistas..tik beda, sitie maistai man jau pradeda atsibost...per nestuma mesos visai nenoriu ir dar dabar kai nuolat ja valgau tai jau visai nebenoriu...kazkuom teks ja pakeisti..
kita pirmadieni eisiu vel pas Petrenko ir ziuresiu ka jis pasakys..tikiuosi viskas bus gerai ir taip pavyks toliau sukontroliuot tuos cukriukus...
Pradža 2014.06.26