Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(wowavyva @ 2009 08 23, 21:21)
bent jau eksmoje tai tiek kainuoja 3 dienos, o ne savaite.

Tai tik Eksmoje ir yra g.gif Bet tik 3 dienom blink.gif sakes.... bet pabandysiu, nes jauciuosi beviltiskai verysad.gif

O tu nuomavaisi? Papasakok placiau, a smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 23, 21:31)
Tai tik Eksmoje ir yra g.gif  Bet tik 3 dienom blink.gif  sakes.... bet pabandysiu, nes jauciuosi beviltiskai verysad.gif

O tu nuomavaisi? Papasakok placiau, a smile.gif

taip, bet isbuvau viena diena, nes mane uzkniso. akmens amziaus iskasena patogumo atzvilgiu. na bet nuvaziuok, pasiziuresi pati, pamatysi. Petrenko sako, kad is jo pacienciu tik viena istempe savaite, kitos tiek neistveria. Griozdas, nepatogus naudojimas. Na bet gal as cia labai isranki smile.gif
Atsakyti
Oi, negasdink blink.gif Mane ta pompa nuolat erzina, o jei dar viena uzsikabinsiu... na, bet nematau kol kas kitos iseities... nebent dar kas ka patartu, nes gydytojai nieko nepasako g.gif Man nors 3 dienu pakaktu-matyciau kas ir kodel vyksta g.gif O jei po vienos dienos siunti ja velniop-pingus uz 3 moki? ir kur tu tuos duomenis gali matyti? tik pas juos? ar ir i savo kompiuteri galima susirasyti?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 23, 21:45)
Oi, negasdink blink.gif  Mane ta pompa nuolat erzina, o jei dar viena uzsikabinsiu... na, bet nematau kol kas kitos iseities... nebent dar kas ka patartu, nes gydytojai nieko nepasako g.gif  Man nors 3 dienu pakaktu-matyciau kas ir kodel vyksta g.gif  O jei po vienos dienos siunti ja velniop-pingus uz 3 moki? ir kur tu tuos duomenis gali matyti? tik pas juos? ar ir i savo kompiuteri galima susirasyti?

as jo laiku nepridaviau, tai mokejau pilna kaina. o gal sumokejau tik pasiemusi aparata, zinok tikrai nepamenu. gal net ne 300, o 350, neuzsifiksavo kazkaip. duomenis persikelia jie pas save ir tau atiduoda.
Atsakyti
As kolkas tvarkausi su cukriukais thumbup.gif Ryte buvo 4,7 dvi valandos po valgio 7,2 . Pas mane 2 tipo diabetas, tai insulina naudoju nuo tada, kai pradejom planuoti leliuka. Ryte leidzius 10 ir vakare 10.
Atsakyti
QUOTE(zuvyteee @ 2009 08 24, 13:07)
As kolkas tvarkausi su cukriukais thumbup.gif  Ryte buvo 4,7  dvi valandos po valgio 7,2 . Pas mane 2 tipo diabetas, tai insulina naudoju nuo tada, kai pradejom planuoti leliuka. Ryte leidzius 10 ir vakare 10.

mano diagnozė - irgi 2 tipas, bet pas kitą gydytoją kai buvau nuėjus, tai sako, kad man ne 2, o greičiau I tipas, kažkada išlįsiantis. bet kai pasakiau, kad noriu leliuką planuoti, tai sakė - pirmyn, ir apie insuliną sakė pagalvos tada, kai jo jau tikrai reikės... nesuprantu tada nieko.. o pas tave kokie cukrai be insulino? nes aš ir vaistų negeriu - bandau vien dieta reguliuotis, paskutinis glikuotas 5,6 thumbup.gif , bet cukrai po valgio tai linke apie 8-9 būti, rytais apie 6.
Atsakyti
QUOTE(simcool @ 2009 08 24, 14:29)
mano diagnozė - irgi 2 tipas, bet pas kitą gydytoją kai buvau nuėjus, tai sako, kad man ne 2, o greičiau I tipas, kažkada išlįsiantis. bet kai pasakiau, kad noriu leliuką planuoti, tai sakė - pirmyn, ir apie insuliną sakė pagalvos tada, kai jo jau tikrai reikės... nesuprantu tada nieko.. o pas tave kokie cukrai be insulino? nes aš ir vaistų negeriu - bandau vien dieta reguliuotis, paskutinis glikuotas 5,6  thumbup.gif , bet cukrai po valgio tai linke apie 8-9 būti, rytais apie 6.

man iskarto nustate 2 tipo, nes be vaistu buvo apie 8 atrodo( nelabai pamenu, nes pries 12 metu nustate). Bet daug kas stebisi, kad 2. As Amaryl geriau tabletes, tai cukriukai kaip ir dabar buvo. Vidurkis kazkur 7. O be insulino tai net nezinau, nes pastoviai vartoju vaistus. As savo endokrinologei pasakiau, kad leliuko noriu, tai sako, gal pereik prie insulino, kasa pailses, nusistatysi dozes, kokiu reikia, poto bus lengviau, nes bus viskas sureguliuota.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

temele kai baigesi ir pameciau jus...dabar grizau 4u.gif matau Zivilka jau i Kauna isvaziavo..tikiuosi jai ir leliukui bus gerai viskas ir gris jie sveiki ir laimingi..

nepamenu ar pasakojau, bet apsilankiau as pas Petrenko, gavau aparaciuka ir matuoju kolkas cukriukus ir rasau ant lapo kur jis dave..pirmom dienom buvau baisiniame pasimetime, ka bevalgydavau atrodydavo viskas kelia cukriukus..neviltis eme..bet istikro paskui po biskiuka pradejau atsirinkt, internete biski susiradau info kaip skaiciuot angliavandenius tai jau yra ir dziuginanciu dalyku bigsmile.gif is esmes dazniausiai patenku i ribas matuojant 2 valandas po maisto, tik kartais kai ukyla, tai suprantu kad tas maistas dings is raciono...pvz, per vienus pietus valgiau dubeneli grikiu koses..nu toks nekaltas maistas man pasirode..tai cukrus po 2 valandu buvo 10,8 blink.gif tai net zagtelejau..viskas, nebera ju mano racione...siandien ryte irgi suvalgiau miusliu - avizini dribsniu su jogurtu naturaliu, kur baltas be priedu ir be cukrasu..jau galvojau irgi nekaltas maistelis..ir vel cukrus 8,4 blink.gif tai realiai padariau isvada kad jei yra miltu arba maistas is bet kokiu kruopu tada jau negerove baisi man..o gaila..nes koses labai megstu...
atradau kad grudeta varske man tinka..net i ja isidejus pora sauksteliu uogienes cukriuku nesukeliu ir jie buna puikus..taip pat kiausiniai ar visrti ar kepti man tinka..ir mesyte su darzovem geras maistas..tik beda, sitie maistai man jau pradeda atsibost...per nestuma mesos visai nenoriu ir dar dabar kai nuolat ja valgau tai jau visai nebenoriu...kazkuom teks ja pakeisti.. g.gif

kita pirmadieni eisiu vel pas Petrenko ir ziuresiu ka jis pasakys..tikiuosi viskas bus gerai ir taip pavyks toliau sukontroliuot tuos cukriukus... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 22, 16:52)
Birzietis dirba akuseriniam. Yra dar viena daktare Baliutaviciene, kuri irgi rupinasi tomis kas su cukriniu diabetu. Birzietis yra jos mokinys, ta prasme jos paruostas dirbti su nesciosiomis, kurios serga CD. Bet ta Baliutaviciene jau labai sena ir nepatinka ji man visai  schmoll.gif , grieztoka tokia. O tokiu laikotarpiu nereikia cia man dar kazkokiu grieztumu ar nurodinejimu, va Birzietis visai kas kita, su juo kaip su 100 metu pazystamu gali pasisneketi ir pasitarti, retai tokiu gydytoju pasitaiko. Man tai jis  thumbup.gif

Baliutaviciene nepriima gimdymu ax.gif
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 23, 21:21)
bent jau eksmoje tai tiek kainuoja 3 dienos, o ne savaite.

As klinikose tokia info girdejau, net neisigilinau kur uz tokia kaina nomuojama ax.gif
Atsakyti
sveikos,
ar yra kuriai nors buve slapime gliukozes (kreipiuos i 1 tipu sergancias)? acetonas tai viskas aisku, bet tai gliukoze?... nesupratau. Mano seimos gydytoja veplavota, gali nebent receptus israsyti, tai skambinsiu Petrenko, nes google nieko protingo tuo klausimu neraso.

Petrenko iki pirmadienio atostogauja, kita mano endokrinologe irgi... grazu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 25 rugpjūčio 2009 - 08:23
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 25, 09:16)
sveikos,
ar yra kuriai nors buve slapime gliukozes (kreipiuos i 1 tipu sergancias)? acetonas tai viskas aisku, bet tai gliukoze?... nesupratau. Mano seimos gydytoja veplavota, gali nebent receptus israsyti, tai skambinsiu Petrenko, nes google nieko protingo tuo klausimu neraso.

Petrenko iki pirmadienio atostogauja, kita mano endokrinologe irgi... grazu  doh.gif

Pirmadieni petrenko tikrai jau bus..turiu talona pas ji..pats israse rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 08 25, 09:07)
Pirmadieni petrenko tikrai jau bus..turiu talona pas ji..pats israse  rolleyes.gif

taip, ta zinau, nuo pirmadienio grizta wink.gif
pirmadieni eisiu pas endo i santariskes. ginekologas sako, kad arba inkstu veikla man sutriko arba tiesiog del mitybos. Nesuprantu, valgau kaip valgiusi, glikemijos geros doh.gif o juk jei butu su inkstais, tai gal jausciau kazka?...
Atsakyti