labai grazus ,visai ne platus.Galesi rudeni ant striukes deveti
QUOTE(ramunse @ 2009 08 26, 11:33)
Mano saliui suejo apie 250 gr siulu, bet ne kid mocheros, kazkoliu kitokiu. Mezgiau su 6 nr virbalais. Apmeciau 80 akiu, gan platokas ir prabangus gavosi, ne kasdieniniams pasivaiksciojimams.
Labai gražiai atrodo.
QUOTE(Renatina @ 2009 08 25, 13:45)
beplatejant i storesnius? na cia gera texnika matyt. reiktu pabandyt,nes ziurisi bent jau anoji japoniskoji, o ir tamstos tokia kazkada matyta raudonoji, tai graziai
o nieko gal geriau nei pradeti kokius tris iki galo neisnoretus
o nieko gal geriau nei pradeti kokius tris iki galo neisnoretus
Taip, keičiu maždaug vienodais šalio ilgio tarpais.
O dėl ne iki galo išnorėtųjų... teisi esi
QUOTE(ramunse @ 2009 08 26, 11:33)
Mano saliui suejo apie 250 gr siulu, bet ne kid mocheros, kazkoliu kitokiu. Mezgiau su 6 nr virbalais. Apmeciau 80 akiu, gan platokas ir prabangus gavosi, ne kasdieniniams pasivaiksciojimams.
Raudona, dailu
mano paskutinis tetai, dovanų
Saldainia - gražus žalias šalikas tetai
QUOTE(onaa @ 2009 08 28, 09:04)
oho kiek vel grozybiu primezgete,net seile tysta.
sakykit ,merginos kazkur temelej senoj buvau kazka panasaus radusi,o dabar kaip reikia ir neberandu,gal man pagelbetumet ir vel,kaip sitokia gelyte daroma gal paaiskintumet,a:
sakykit ,merginos kazkur temelej senoj buvau kazka panasaus radusi,o dabar kaip reikia ir neberandu,gal man pagelbetumet ir vel,kaip sitokia gelyte daroma gal paaiskintumet,a:
Šitoj temoj turėtum rasti
http://www.supermama...howtopic=451360
Pora mano paskutinių darbelių
jau pagyriau kitoje tėmelėje
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 08 28, 09:13)
Papildyta:
QUOTE(Rzivilele @ 2009 08 28, 09:15)
oi aciu aciu,jau radau ir tiek daug prisiziurejau ir pagal save kazka nuneriau
Papildyta:
o dar sakykit,merginos,radau vadinama museliu rasta,bandziau megzti ,bet man gavosi kazkodel tos museles mazos,maciau pas jus ir mazu,bet man labai patiko tos dideles gal pasidalins kuri paslaptimi kaip jas reikia megzti
Laba diena, auksarankes ieskau sito grozio aprasymo, gal kuri netycia mate?