As salius mezgu nr10 virbalais.
vel as jus patrugdysiu Ai nusprendziau nesukt sau galvos ir nusimegzt paprasta sali. Maciau kazkuriam forume foto lab grazaus salio, buvo parasyta, kad rastas 2 sumegzt 1 uzmetimas 2 sumegzt 1 uzmetimas ir t.t. ir is abieju pusiu tas pats. Ten buvo apvalios akutes, o man gaunas kvadratiniai langeliai Gal reiktu kazkaip kitaip megzti?.
Aš mezgu Nr 6 arba Nr 8 (bet jau per reti man jie )
Nuo mezgimo priklauso dar. Nes šiaip, mano ne kietas mezginys būna.
Nuo mezgimo priklauso dar. Nes šiaip, mano ne kietas mezginys būna.
Na aisku dar ir nuo rastelio priklauso, bandysiu megzti kita kokio 8 nr. tada padarysiu savas isvadas
QUOTE(ASgelele @ 2009 10 22, 19:16)
vel as jus patrugdysiu Ai nusprendziau nesukt sau galvos ir nusimegzt paprasta sali. Maciau kazkuriam forume foto lab grazaus salio, buvo parasyta, kad rastas 2 sumegzt 1 uzmetimas 2 sumegzt 1 uzmetimas ir t.t. ir is abieju pusiu tas pats. Ten buvo apvalios akutes, o man gaunas kvadratiniai langeliai Gal reiktu kazkaip kitaip megzti?.
niu... tai kad viskas taip... gal nuo siuliuku priklauso? Sitaip turetu atrodyt. Tiesa, cia storesni siulai, tai ir vaizdelis kiek kitoks. Gal slieku ant asfalto ieskai?
QUOTE(naf_naf @ 2009 10 23, 07:53)
As mezgu 5 Nr. virbalais ir man atrodo visai optimalus variantas
štai šis megztas 5 Nr. virbalais
šalis (atsiprašau už prastą foto kokybę)
štai šis megztas 5 Nr. virbalais
šalis (atsiprašau už prastą foto kokybę)
koks fainas gal galima būtu raštelį?
QUOTE(naf_naf @ 2009 10 23, 08:05)
Labai ačiū bet kad man tundrai dar ir simbolius paaiškintumėte bučiau labai dėkinga
Na įspėju, kad aiškint tai jau nemoku, bet bandau:
kvadratelis - geros akys
lankelis - užmetimas
trikampis - 2 sumegztos akys (iš kairės arba iš dešinės)
kvadratelis - geros akys
lankelis - užmetimas
QUOTE(naf_naf @ 2009 10 23, 08:38)
Na įspėju, kad aiškint tai jau nemoku, bet bandau:
kvadratelis - geros akys
lankelis - užmetimas
kvadratelis - geros akys
lankelis - užmetimas
o aš dar blogiau paklausiu o ten kur tipo kaip trikampis atrodo, kaip čia megst? ar 2 akis suimt i deš pusę ir tada 2 į kairę, ar tik iš viso 2 suimt ir užmetimai iš abiejų pusių?
p kitą pusę medst blogom akim ar pagal raštą?
QUOTE(Jurgitele @ 2009 10 23, 09:44)
o aš dar blogiau paklausiu o ten kur tipo kaip trikampis atrodo, kaip čia megst? ar 2 akis suimt i deš pusę ir tada 2 į kairę, ar tik iš viso 2 suimt ir užmetimai iš abiejų pusių?
1 užm, 2 a. suimt i deš., tada dar 2 suimt i kaire ir dar 1užm.