VILLYTE
Salis nuostabus,toks baltutis ir minkstutis
Neilgas salis, kuris ko gero netrukus virs bolero
sveikutės norėčiau jūsų pagalbos , turiu storus pereinančios spalvos mocerinius siūlus ir noriu numegzti šalį , bet va sunku priderinti raštą reljefinis netiks , tai gal kas gali pasiūlyti raštuką nesudėtingą gražų ,kad tik tu pereinančiom spalvom
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 10 20, 08:42)
sveikutės norėčiau jūsų pagalbos , turiu storus pereinančios spalvos mocerinius siūlus ir noriu numegzti šalį , bet va sunku priderinti raštą reljefinis netiks , tai gal kas gali pasiūlyti raštuką nesudėtingą gražų ,kad tik tu pereinančiom spalvom
Stai toks salis graziai atrodo megztas kiek storais tiek ir plonais siulais.
http://thriftyknitter.com/?p=219
Merginos visu darbai labai grazus,
QUOTE(emaliuke @ 2009 10 20, 10:32)
sveikutes labai grazus visu darbai pabandysiu ir as pasirodit aisku mano paprastutis bet mano
Papildyta:
ir dar toks dar nebaigtas tik suklydau spalvotus siulus pasirinkus rastas nelabai matosi
Papildyta:
ir dar toks dar nebaigtas tik suklydau spalvotus siulus pasirinkus rastas nelabai matosi
Labai grazus sviesus salis. Kaip suprantu jis nertas vaseliu. Gal butu galima gaut rasteli ir taip pat domina apnerimo rastas. Kiek suejo siulu ir kokie siulai? Aciu
QUOTE(agotas @ 2009 10 20, 11:15)
Labai grazus sviesus salis. Kaip suprantu jis nertas vaseliu. Gal butu galima gaut rasteli ir taip pat domina apnerimo rastas. Kiek suejo siulu ir kokie siulai? Aciu
Aciu siulai kids mochera sunaudojau 4 ritinukus, apneriau sudetis mocera ir triusis puse ritinuko o del rasto sunkiau nes jis is zurnalo ir vienas ir kitas gal kitos mergytes tures ta pagrindini rastuka, o apnerima tai koregavau biskuti is saves dadejau .
[quote=emaliuke,2009 10 20, 10:32]
Tu tik neisizeisk bet man asmeniskai tas margutis super baltas grazus bet netiek
Tu tik neisizeisk bet man asmeniskai tas margutis super baltas grazus bet netiek
[quote=sigridaU,2009 10 20, 11:43]
[/quote]
neisizeidziau man jie abu ne 100 procentu patinka bet tokius uzsake ir siulus ir rasta
[/quote]
neisizeidziau man jie abu ne 100 procentu patinka bet tokius uzsake ir siulus ir rasta
Dėkui Rimusia už raštuką , bet deja va pabandžiau iš tų siūlų ir ne kas siūlai gražūs savaime , o va numegzti tai kaprizingi , o noriu kažko gražaus , gal dar kas gali pasiūlyt
sveikutės
mergaitės noriu jūsų paklausti kokio ilgio darote šalius? aš dabar mezgu musytėmis šalį numezgiau jau 140cm ir galvoju kokio ilgio jį daryti kad nebūtų nei per trumpas nei perilgas ačiū už atsakymą šalio plotis nepatempus 60cm
mergaitės noriu jūsų paklausti kokio ilgio darote šalius? aš dabar mezgu musytėmis šalį numezgiau jau 140cm ir galvoju kokio ilgio jį daryti kad nebūtų nei per trumpas nei perilgas ačiū už atsakymą šalio plotis nepatempus 60cm
QUOTE(rimusia @ 2009 10 20, 11:06)
Stai toks salis graziai atrodo megztas kiek storais tiek ir plonais siulais.
rimusia, kaip laiku Tu sita rasteli idejai -kaip tik dabar dairausi kokio rasto ,kad tiktu is merinoso vilneles megzt..
Papildyta:
QUOTE(savitre @ 2009 10 20, 13:46)
sveikutės
As 170-180 cm darau