Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros...

Laba diena,

Gal kuri turite šalio shema, gražią, bet nesunkią megzti iš moherio siūlų? Iš ankto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 10 13, 17:45)
Laba diena,

Gal kuri turite šalio shema, gražią, bet nesunkią megzti iš moherio siūlų? Iš ankto ačiū 4u.gif

Cia pasidairyk http://www.supermama...howtopic=398135 4u.gif
Atsakyti
Padėkit mergaitės 4u.gif
Nu niekaip man pradedančiai mezgėjėlei neįkandama mezgimo subtilybės blush2.gif
jau čia kaip kažkas (Saulėlyis, Niuma ir dar kažkas berpd) aiškino, raštas mezgamas taip:

Cituoju:
jei 4 kartus uždėdi akis, tai paskui 4 kartus sumezgi po du, bet galuose daryk 2 uždėjimus, o kitam gale- 2 sumezgimus. Analogiškai, jei dedi 6 užmetimus, tai 6 sumezgimus po dvi akis bet galuose 3 ir 3

Pradėjau megzt ir vis tiek man neaišku sad.gif
pradedam iš pradžių:
kraštinė akis, užmetimas, gera, užmetimas, gera, užmetimas, tada šioje vietoje iš karto sumezginėti 6 kartus ar dar išmegzti vieną gerą ir tada sumezginėti 6 kartus po 2 akis? tada sumezgus:
1) užmetimas, gera, 2)užmetimas, gera, 3)užmetimas, gera, 4)užmetimas, gera, 5)užmetimas, gera, 6)užmetimas, ir šioje vietoje: gera ir tada 3 sumezgimai po 2 ir tada kraštinė ar po 6 užmetimo iš karto 3 sumezgimai ir geros nebereikia?
tikiuosi, aiškiai parašiau, kas man čia neaišku 4u.gif

Gal kas pakomentuotumet ?

Atsakyti
[quote=rudukė,2009 10 13, 20:58]Padėkit mergaitės  4u.gif
Nu niekaip man pradedančiai mezgėjėlei neįkandama mezgimo subtilybės  blush2.gif

As mezgu taip:
Krastine akis *3 sumezgimai po 2, tada uzmetimas gera, uzmetimas gera, uzmetimas gera, 3 sumezgimai po 2*krastine akis (kartoti tarp zvaigzduciu esanti rasta)

Arba gali taip: krastine akis *uzmetimas gera, uzmetimas gera, uzmetimas gera, 6 sumezgimai po 2, uzmetimas gera, uzmetimas gera, uzmetimas gera *krastine akis

Tikiuosi kaip nors pagelbejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BUCI: 13 spalio 2009 - 21:56
Ruduke, va čia detaliai pasiskaityk:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Rodžiausi savo šalį ir žadėjau paieškoti krašto raštelio http://www.supermama...?...7633&st=480
Tai dabar savo pažadą ir tesiu.

Čia šalikas, kurio kraštą nusižiūrėjau.
user posted image

O čia kraštelio schema B.

user posted image

Nuotraukoje pagal scemą A numegztas visas šalis. oaš jį prijungiau prie kraštelio ir išejo toks ažūrinis stulpelis tarp mano pagrindinio rašto ir kraštelio.

Tikrai nesudėtinga, siūlau išbandyti 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, maciau pries cempionata musu rinktines fane salikeli Lietuvos ryto buvo numezgus rolleyes.gif ..sunus uzsiprase, o spalvu isdestymo pats gerai nezino biggrin.gif
Atsakyti
Aciu niuma ir BUCI už paaiskinimus, atrodo, kad jau gaunasi megzt tuo rašteliu 4u.gif
Tik va mano siūlai tokie pereinančios spalvos, žiūriu, kad gal nelabai gražiai tas raštelis gaunasi su margais siūlais. Galvoju, gal su vienspalviais pabadysiu dar wink.gif
Atsakyti
sveikos darbštuoles, kažkaip nesigauna man megzti virbalais šalio, tai norečiau paprašyti norių nertų schemučių, žiūrinėjau senesnes temas, bet nelabai ką ir randu rolleyes.gif
Atsakyti
sineja, čia 4u.gif

ingapoc, pažiūrėk čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2009 10 15, 13:57)
sineja, čia 4u.gif

ingapoc, pažiūrėk čia 4u.gif

super thumbup.gif ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2009 10 15, 11:47)
sveikos darbštuoles, kažkaip nesigauna man megzti virbalais šalio, tai norečiau paprašyti norių nertų schemučių, žiūrinėjau senesnes temas, bet nelabai ką ir randu  rolleyes.gif

O ta nertaji jau baigei? Pasigirk 4u.gif
Atsakyti