sveikos dar kartą , rodausi: ružavas mano - minkštas ir storas;ant apnėrimo tų lašiukų po biški svarovskiukus mini prisiuvų, bet čia dar nėra. realiai nelabai jie ir matysis tik lempos ar saulės šviesoj spindesio bus. dar neskalbta, negarinta... baltas draugei dovanų, atrodo visai paprastas, bet tas apmezgimas ratu pribaigt gali, tai per mažai akių ir ant posūkių tempia, tai per daug akių ir vos ne banguojasi. pusvilnė irgi šiltas, jaučiu ir man tokio reik tik kitos spalvos.
sveikos dar kartą ,
rodausi: ružavas mano - minkštas ir storas;ant apnėrimo tų lašiukų po biški svarovskiukus mini prisiuvų, bet čia dar nėra. realiai nelabai jie ir matysis tik lempos ar saulės šviesoj spindesio bus. dar neskalbta, negarinta...
baltas draugei dovanų, atrodo visai paprastas, bet tas apmezgimas ratu pribaigt gali, tai per mažai akių ir ant posūkių tempia, tai per daug akių ir vos ne banguojasi. pusvilnė irgi šiltas, jaučiu ir man tokio reik tik kitos spalvos.
Akire3 labai grazus saliai benomama aciu dar karteli uz shemute viskas gaunasi gerai.Vienoj vietoj buvau suklydus ties viduriu tai gavau ardyt 5 eiles o seip labai graziai gaunasi