dar klausimelis jei dedate 130-120 akiu saliui, kiek kid macheriniu siuliuku sueina i sali ?
QUOTE(benomama @ 2009 10 10, 11:48)
dar klausimelis jei dedate 130-120 akiu saliui, kiek kid macheriniu siuliuku sueina i sali ?
Mezgiau virbalais Nr.4,tai 4 matkiukai(25g/220-250m) Pas mane apie 2m ilgio salikas
sveikos dar kartą ,
rodausi: ružavas mano - minkštas ir storas;ant apnėrimo tų lašiukų po biški svarovskiukus mini prisiuvų, bet čia dar nėra. realiai nelabai jie ir matysis tik lempos ar saulės šviesoj spindesio bus. dar neskalbta, negarinta...
baltas draugei dovanų, atrodo visai paprastas, bet tas apmezgimas ratu pribaigt gali, tai per mažai akių ir ant posūkių tempia, tai per daug akių ir vos ne banguojasi. pusvilnė irgi šiltas, jaučiu ir man tokio reik tik kitos spalvos.
rodausi: ružavas mano - minkštas ir storas;ant apnėrimo tų lašiukų po biški svarovskiukus mini prisiuvų, bet čia dar nėra. realiai nelabai jie ir matysis tik lempos ar saulės šviesoj spindesio bus. dar neskalbta, negarinta...
baltas draugei dovanų, atrodo visai paprastas, bet tas apmezgimas ratu pribaigt gali, tai per mažai akių ir ant posūkių tempia, tai per daug akių ir vos ne banguojasi. pusvilnė irgi šiltas, jaučiu ir man tokio reik tik kitos spalvos.
Akire nuostabūs šalikėliai
QUOTE(Akire3 @ 2009 10 10, 16:01)
sveikos dar kartą ,
super
Akire3 labai grazus saliai
benomama aciu dar karteli uz shemute viskas gaunasi gerai.Vienoj vietoj buvau suklydus ties viduriu tai gavau ardyt 5 eiles o seip labai graziai gaunasi
benomama aciu dar karteli uz shemute viskas gaunasi gerai.Vienoj vietoj buvau suklydus ties viduriu tai gavau ardyt 5 eiles o seip labai graziai gaunasi
As ir noriu to ruzavo saliko schemutes (kur yra siek tiek auksciau) jei kas rasit schemute, nepamirskit pasidalint
Rausvo šalio schema. Atsiprašau, nuotrauka labai neryški, bet suprasti eina... Neturiu su kuo nuskanuot
Jis buvo žurnaliuke PAČIOS 2009/20
Jis buvo žurnaliuke PAČIOS 2009/20
Laba diena
Giriuosi savo moherinuke skara..
Raštelis..
Giriuosi savo moherinuke skara..
Raštelis..
Mazoji_ labai šauni skara
Aciu uz ruzavo salio schema. Nelabai ryski, bet tikiuosi iziuresiu kai atsispausdinsiu