QUOTE(katulenas @ 2009 10 04, 15:07)
Sveikos, noriu paklausti, kodel man mezgant rastu: uzmetimas, 2 sumegztos geros, bloga puse-visos isvirkcios, vienas mezginio galas skersuoja. Mezgu, ardau, mezgu, ardau gal jau 5 karta. Uzbaigiu eile 2 sumegztom, pradedant-pirma aki nukeliu.
Siulau taip megzti (as taip dariau)
1 eile-uzmetimas, 2 sumegztos;
2 eile-visos isvirkcios;
3 eile-2 sumegztos, uzmetimas;
4 eile-visos isvirkcios;
5 eile- kaip 1 eile ir t.t.
QUOTE(mileta4 @ 2009 10 04, 16:16)
Siulau taip megzti (as taip dariau)
2 eile-visos isvirkcios;
4 eile-visos isvirkcios;
2 eile-visos isvirkcios;
4 eile-visos isvirkcios;
Aciu! Nu, ka, ardau ir bandau dar karta
Na o as pasiguosiu, sian lekiau siulu dasipirkt savo pirmam kudikiui, ir kaip tikra nepatyrusi mezgeja nepasiemiau siulo pavyzdzio, nu nemaniau kad maximoj ju ten atspalviu simtai bus, nu ir ka sau manot? Nusipirkau du rysuliukus vienu tonu per sviesius
Sakyciau sunaudosiu kitam mezginiui, bet sito ir ano jau labai panasios bus spalvos kur man du tokie patys
Gal kazkas noretu juo pamatyti, galetumem mainus kokius sugalvot, nes siulu man reikes ar taip ar taip ivairiu... zodziu siulykit mergaites jei kam idomu
Ir dar, atsiprasau kad tersiu jusu eteri tokiom zinelem
Sakyciau sunaudosiu kitam mezginiui, bet sito ir ano jau labai panasios bus spalvos kur man du tokie patys
Gal kazkas noretu juo pamatyti, galetumem mainus kokius sugalvot, nes siulu man reikes ar taip ar taip ivairiu... zodziu siulykit mergaites jei kam idomu
QUOTE(Egiptiete @ 2009 10 04, 11:36)
šaunuolė
QUOTE(Egiptiete @ 2009 10 04, 21:04)
Na o as pasiguosiu
jei turi čekį, tai eik atgal ir pasikeisk, tikrai jiems ten nesvarbu kurios spalvos parduot siūlus. o jei jau nieks nekeis, gali su šiais bandyt tęst savo mezginį. bus dvispalvis - nori tamsesnę pusę į viršų atsuksi nešiojant, nori šviesesne. nu nežinau net ką patart.
QUOTE(Egiptiete @ 2009 10 04, 10:36)
O dabar laukiu nesulaukiu, antrojo kokio nors mezginio
gal šis tu patiks
QUOTE(Egiptiete @ 2009 10 04, 22:04)
Na o as pasiguosiu, sian lekiau siulu dasipirkt savo pirmam kudikiui, ir kaip tikra nepatyrusi mezgeja nepasiemiau siulo pavyzdzio, nu nemaniau kad maximoj ju ten atspalviu simtai bus, nu ir ka sau manot? Nusipirkau du rysuliukus vienu tonu per sviesius
Aisku , kad nueikite i parduotuve ir jums pakeis. Tik nusineskite savo siuliuka.
Aciu uz naujaji pasiulyta rastuka, labai grazus, jau isikeliau i savo archyva kaip galimus kitiems kartams
Tai kad as ziopliukas buvau ir ceki ismeciau o parduotuve tai Maxima negi ten be cekio kas kalbesis su manim?
Tai kad as ziopliukas buvau ir ceki ismeciau o parduotuve tai Maxima negi ten be cekio kas kalbesis su manim?
Pasigirsiu
Šalis draugei, kurį demonstruoja mano mama.
Megzta iš Kid mocherio (suėjo gal 5 matkiukai margiukų po 25 g, nes užsidėjau 170 akių ), o tie žalieji siūlai - mocheris su šilku ir šiek tiek liurekso yra(neradau iš kid mocherio tinkamos spalvos), berods silk vadinasi, jųs sumezgiua beveik 2 matkiukus po 25g. Pobrangis šalis
Megzta iš Kid mocherio (suėjo gal 5 matkiukai margiukų po 25 g, nes užsidėjau 170 akių ), o tie žalieji siūlai - mocheris su šilku ir šiek tiek liurekso yra(neradau iš kid mocherio tinkamos spalvos), berods silk vadinasi, jųs sumezgiua beveik 2 matkiukus po 25g. Pobrangis šalis
Myte- nekuklus darbukas Draugę pradžiuginsi.
O čia dar vienas pončas rudenėlį pasišildyti.
O čia dar vienas pončas rudenėlį pasišildyti.
QUOTE(myte @ 2009 10 06, 10:08)
Pasigirsiu
grazu
maniskei skarai suejo tiek pat siuliuku,o kadangi perku po 8 lt matkiuka,tai irgi labai brangiai gavosi,taip ir subyrejo planai sali megzt arba nert,pamaniau uzteks skaros
bet pridedat merginos tokiu graziu pavyzdeliu ir vel uzsinoriu