Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros...

QUOTE(Egiptiete @ 2009 10 02, 12:13)
Baigiau pirma eilute kaip ir sakei dviem sumegztom... noriu pradet antra, ar tai pirmaja akyte vel nukelt ir tada uzmetimas? blush2.gif

taip, taip! visos eilutes visiskai vienodos bigsmile.gif lengva, paprasta ir greitai:)
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2009 10 02, 14:25)
taip, taip! visos eilutes visiskai vienodos bigsmile.gif  lengva, paprasta ir greitai:)

Aha mezgu jau nuo ryto! Ir zinok gaunasi , nei krenta nei yra!
kaip dziaugiuosi kad pagaliau uzsikabinau!
Ir aisku aciu tau didelis, busi pirmoji mano mokytoja 4u.gif
Atsakyti
Gal galit sio salio paaiskyti ka reiskia kaikurie tie zenkliukai pvz:
Rutuliukas...?
2 po trikampuku...?
3 po trikampuku...?
user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif

rutuliukas - tai užmetimas
2 po trikampeliu - sumegztos dvi akys į kairę/į dešinę
3 po trikampeliu - tris akys sumegztos kartu mirksiukas.gif

sėkmės darbuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 10 02, 15:53)

man tai šitojo apnėrimas visiškai migla, bet gal kitką išlaušiu. jjei kas suprantat - paaiškinkit. ačiū
Atsakyti
Gal galite paaiskinti kaip reikia ismegzti tas 5 akis? Niekaip nesuprantu verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egiptiete @ 2009 10 02, 15:40)
Aha mezgu jau nuo ryto! Ir zinok gaunasi , nei krenta nei yra!
kaip dziaugiuosi kad pagaliau uzsikabinau!
Ir aisku aciu tau didelis, busi pirmoji mano mokytoja 4u.gif

ir as dziaugiuosi, kad pavyko! Pamatysi, kaip smagu savo darbeli nesiot. Paskui atsiras igudziu, galesi ka nors sudetingiau nuraizgyti.
Sekmes dideliausios! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(hemetra @ 2009 10 02, 16:17)
Gal galite paaiskinti kaip reikia ismegzti tas 5 akis? Niekaip nesuprantu  verysad.gif

turiu issisaugojus paaiskinima. Tai stai:

1 eilė- iš 5 akių išmegzti 5 akis taip: per 5 akis ištraukti akį nenuimant nuo virbalo,
užmetimas, vėl ištraukti, vėl užmetimas, vėl ištraukti vieną akį.Gaunasi naujos 5 akys, toliau 1 geroji akis ir vėl iš penkių išmegzti 5 akis

2 eilė- visos išvirkščiosios

Gal bus aiskiau? Pabandyti reikia....

as dar paretinu "museles", taip lengviau. 3 eile mezgu gerosiomis, 4 blogosiomis, o 5 vel muselemis.
Atsakyti
Aciu Ryke uz pagalba!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Begu bandyti.
Atsakyti
Aciu Ryke tau dar karteli, ir kadangi sakei jog nemoki ikelti nuotraukytes tau darau as, kad kitas pradziamoksles galetum pamokyti ir rasteli parodyti, jei tik jis man gavosi toks koks turejo gautis lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egiptiete @ 2009 10 03, 17:10)
Aciu Ryke tau dar karteli, ir kadangi sakei jog nemoki ikelti nuotraukytes tau darau as, kad kitas pradziamoksles galetum pamokyti ir rasteli parodyti, jei tik jis man gavosi toks koks turejo gautis lotuliukas.gif

Nagi tikra saunuole!! 4u.gif 4u.gif Labai gerai gaunasi! Ir jau toks nemazas gabalas....
Atsakyti
QUOTE(Egiptiete @ 2009 10 03, 17:10)

super, gaunas taip kaip turi gautis. pora nukrypimu yra antroj foto, bet benram fone nesimatys. šio rašto minusas kad jei paleisi akis tai jau sunkiai surinksi, bet atrodo šauniai.
Atsakyti
Labas rytas,
Aha turiu pora skyluciu, bet po to jas su vaseliu kazkaip kilputem sunersiu, bet kaip ir sakot bendram fone ant kaklo tikrai nesimatys 4u.gif Nes, jei jau paleidau aki, nors atrode kad ne, jau ziurek ir skylute, surinkt ju neimanoma rolleyes.gif
Bet kaip pirmuoju savo maheriniu mezginuku labai dziaugiuosi, pameni Ryke, kokia neviltis kalbejo is pirmuju mano zinuciu... galvojau kad jau ne man tai doh.gif
O dabar laukiu nesulaukiu, antrojo kokio nors mezginio lotuliukas.gif
O tu pamastyk koki rasta man pasiulysi 4u.gif biggrin.gif
Grazaus sekmadienio Visoms 4u.gif
Atsakyti