Inesasim, puiki skara. Kraštas labai gražus.
QUOTE(delfinyte @ 2009 10 01, 17:28)
man rodos prie liemeniu buvo, tox apvalus irgi rankom ikist, tai gal mintis tiks:)
delfinyte-didelis aaaciu, einu ieskot
Sveikos mezgejeles,
Turiu du virbalus ir maherinius siulus.ir juras rastu shemu internete
Mezgus esu vaikysteje...
Akis kaip uzdet, prisiminiau - bandziau megzti! Neisiena! Krenta byra yra...
Suprantu kad tai ko noriu lengvai nesigaus... todel prasau jusu patarimo.
Noriu salikelio pukuotuko... rastu shemu as randu kaip sakiau juras, bet 1 as ju nesuprantu, antra - visi kaip pirmam kartui atrodo labai sudetingi...
Gal galetu kuri nors pamastyti, ka butu galima man parekomenduoti... is pradziamokslio, mestelkit koki rasteli su issamiu paaiskinimu labai prasau... noro ir uzsispyrimo netruksta
Papildyta:
Pvz radau sitoki http://radikal.ru/F/...ff2b5d.jpg.html
atrodo bent jau paprastas...
O gal kas galit zodziu issifruoti ka reiskia tie simboliai?
Ir ... o kokios yra tada 2,4,6 eiles ? Prasyta 1,3,5...
Gal as jus nervinu tokio ziopla cia isimaisius, bet kitaip as neismoksiu...
Turiu du virbalus ir maherinius siulus.ir juras rastu shemu internete
Mezgus esu vaikysteje...
Akis kaip uzdet, prisiminiau - bandziau megzti! Neisiena! Krenta byra yra...
Suprantu kad tai ko noriu lengvai nesigaus... todel prasau jusu patarimo.
Noriu salikelio pukuotuko... rastu shemu as randu kaip sakiau juras, bet 1 as ju nesuprantu, antra - visi kaip pirmam kartui atrodo labai sudetingi...
Gal galetu kuri nors pamastyti, ka butu galima man parekomenduoti... is pradziamokslio, mestelkit koki rasteli su issamiu paaiskinimu labai prasau... noro ir uzsispyrimo netruksta
Papildyta:
Pvz radau sitoki http://radikal.ru/F/...ff2b5d.jpg.html
atrodo bent jau paprastas...
O gal kas galit zodziu issifruoti ka reiskia tie simboliai?
Ir ... o kokios yra tada 2,4,6 eiles ? Prasyta 1,3,5...
Gal as jus nervinu tokio ziopla cia isimaisius, bet kitaip as neismoksiu...
bandysiu padet pagaliukas yra gera akis varnelesu skaiciuku sumegsti 2 akis (3 eilej sumegzti i viena puse 5i kita puse) o yra uzdeta akis o 2,4,6 eiles yra isvirkscia puse ir mezgam blogom akim
QUOTE(sigridaU @ 2009 10 02, 10:30)
bandysiu padet pagaliukas yra gera akis varnelesu skaiciuku sumegsti 2 akis (3 eilej sumegzti i viena puse 5i kita puse) o yra uzdeta akis o 2,4,6 eiles yra isvirkscia puse ir mezgam blogom akim
Aciu tau!
Dabar aiskinuosi ka reiskia i "viena puse" ir i "kita puse"
O buna dar paprastesniu?
QUOTE(Egiptiete @ 2009 10 02, 11:34)
buna.... kaip tik dabar toki mezgu.
Ant virbalu uzdedi nelyginini akiu skaiciu. Pvz. pas mane dabar 71. 1-a aki nukeli ant virbalo, uzmetimas, 2 sumezgi kartu, uzmetimas, 2 sumezgi ir t.t. Uzbaigti eilute turi 2-iem sumegztom. Kita eile taip pat, kaip pirmoji. Gaunasi abi puses vienodos. Mezgu is ALIZE angora special siulu, 5.5 virbalais.
Ikelciau nuotraukyte, bet nemoku
Sekmes bandant!
QUOTE(Ryke @ 2009 10 02, 10:50)
buna.... kaip tik dabar toki mezgu.
Ant virbalu uzdedi nelyginini akiu skaiciu. Pvz. pas mane dabar 71. 1-a aki nukeli ant virbalo, uzmetimas, 2 sumezgi kartu, uzmetimas, 2 sumezgi ir t.t. Uzbaigti eilute turi 2-iem sumegztom. Kita eile taip pat, kaip pirmoji. Gaunasi abi puses vienodos. Mezgu is ALIZE angora special siulu, 5.5 virbalais.
Sekmes bandant!
Sekmes bandant!
Labai aciu visoms, bandysiu dabar
Papildyta:
[quote=Ryke,2009 10 02, 10:50]
Baigiau pirma eilute kaip ir sakei dviem sumegztom... noriu pradet antra, ar tai pirmaja akyte vel nukelt ir tada uzmetimas?
QUOTE(9kristina @ 2009 10 02, 14:31)
radau sioj temelej toky vat saly, ir noreciau jy nusimegzti, bet dar nezinau pagal schema kur salis eis y ploty kur y ilgy, gal galit padet ?
Pagal šią schemą ne per seniausiai baigiau. Pažiūrėk kelis psl atgal - toks oranžinis pereinančių spalvų.
Aišku, į ilgį. Dėjau apie šimtą akių. Tik pradėjau sumegzdama 3 kartus po 2, paskui 6 kartai ger ir užmetimas, tada 6 kartus sumegza po dvi ir t.t. O pabaigoje vėl 3 kartus sumegzta po 2.
Mesunku, pasiseks
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 10 02, 14:39)
Pagal šią schemą ne per seniausiai baigiau. Pažiūrėk kelis psl atgal - toks oranžinis pereinančių spalvų.
Aišku, į ilgį. Dėjau apie šimtą akių. Tik pradėjau sumegzdama 3 kartus po 2, paskui 6 kartai ger ir užmetimas, tada 6 kartus sumegza po dvi ir t.t. O pabaigoje vėl 3 kartus sumegzta po 2.
Mesunku, pasiseks
Mesunku, pasiseks
zinok nesuradau