Puikiai atrodo skara
Manau močiutė bus tikrai laimi nga tokią gavus
QUOTE(inesasim @ 2009 10 01, 10:43)
sveikos
taip ir nebespėjau praėjusia savaitę įkelti skaros močiutei - tai keliu šiandien
gavosi bendras darbelis su sese - jos segė - mano skara
Papildyta:
Lusasita, labai mielas ir šiltas darbelis
sineja, o kokių tau tų šalikėlių reikia? aš čia gražių minčių radau - gal ir tu rasi
taip ir nebespėjau praėjusia savaitę įkelti skaros močiutei - tai keliu šiandien
gavosi bendras darbelis su sese - jos segė - mano skara
Papildyta:
Lusasita, labai mielas ir šiltas darbelis
sineja, o kokių tau tų šalikėlių reikia? aš čia gražių minčių radau - gal ir tu rasi
kaip gražu
ačiū už nuorodą, tikrai daug gražių dalykų, dėje esu tokia prasta nėrėja, kad viską bandau ir nieks nesigauna
ačiū, mergaitės
aš ir su vašeliu nelabai sutariu - va čia virbalais
p.s. susitarkim draugiškai, kad NECITUOSIM FOTO
QUOTE(inesasim @ 2009 10 01, 11:26)
ačiū, mergaitės
aš nei su vašeliu nei su virbalais nesutariu
moku tik servetėles nerti ir tai tos garbanojasi
QUOTE(sineja @ 2009 10 01, 12:01)
aš nei su vašeliu nei su virbalais nesutariu
Nereikia savęs taip nuvertinti. Jei jau moki servetėles, tai su kabliuku praktiškai moki viską nerti. O nunertos servetėlės visos garbanojasi, tereikia pakrakmolyti ir išlyginti.
QUOTE(žvėrūne @ 2009 10 01, 14:13)
Nereikia savęs taip nuvertinti. Jei jau moki servetėles, tai su kabliuku praktiškai moki viską nerti. O nunertos servetėlės visos garbanojasi, tereikia pakrakmolyti ir išlyginti.
ačiū už palaikymą, bet tikrai man reiktų geros mokytojos šalia
inesasim-jau mociute tai tikrai bus patenkinta
O as norejau paklaust-gal kuri matet schemute ar mezget toki dalyka ,nzn kaip cia ji pavadinus, sakykim salis, o jame dvi skyles rankovem, ir jis toks visas tabalai tabalai ..mastau kaip tas skyles rankovem teisingai apskaiciuot ..
O as norejau paklaust-gal kuri matet schemute ar mezget toki dalyka ,nzn kaip cia ji pavadinus, sakykim salis, o jame dvi skyles rankovem, ir jis toks visas tabalai tabalai ..mastau kaip tas skyles rankovem teisingai apskaiciuot ..
As isivaizduoju kad reikia pasimatuoti nugaros ploti-tai bus atstumas tarp rankoves skyliu o skyliu aukstis toks kad ikistum rankas
QUOTE(sigridaU @ 2009 10 01, 16:46)
As isivaizduoju kad reikia pasimatuoti nugaros ploti-tai bus atstumas tarp rankoves skyliu o skyliu aukstis toks kad ikistum rankas
Tai ir as taip isivaizduoju ,tik gerai but turet schema kur skyliu isemimai apskaiciuoti, kad nereiktu ardyt ..nes kiduka nelabai ir paardysi..
QUOTE(ingapoc @ 2009 10 01, 15:48)
Tai ir as taip isivaizduoju ,tik gerai but turet schema kur skyliu isemimai apskaiciuoti, kad nereiktu ardyt ..nes kiduka nelabai ir paardysi..
tai tiesiog atskirt, kur rankos, ant atskiru virbalu ir toliau megzt, o kai skyle bus tinkamo ilgio, vel pereit ant vieno virbalo... arba tarp atskirimo nuimt kelias akis... pabandyk, gal temose, kur schemos pavartyt, man rodos prie liemeniu buvo, tox apvalus irgi rankom ikist, tai gal mintis tiks:)
QUOTE(linaule @ 2009 10 01, 07:30)
linaule aciu uz pavadavima As tik dabar prisijungiau
inesasim,labai daili skara Gera dovana O kokie siulai,kokio dydzio