Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros...

Puikiai atrodo skara 4u.gif
Manau močiutė bus tikrai laimi wub.gif nga tokią gavus
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2009 10 01, 10:43)
sveikos 4u.gif

taip ir nebespėjau praėjusia savaitę įkelti skaros močiutei - tai keliu šiandien ax.gif
gavosi bendras darbelis su sese - jos segė - mano skara mirksiukas.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
Lusasita, labai mielas ir šiltas darbelis 4u.gif

sineja, o kokių tau tų šalikėlių reikia? aš čia gražių minčių radau - gal ir tu rasi 4u.gif

kaip gražu thumbup.gif
ačiū už nuorodą, tikrai daug gražių dalykų, dėje esu tokia prasta nėrėja, kad viską bandau ir nieks nesigauna doh.gif
Atsakyti
ačiū, mergaitės 4u.gif

aš ir su vašeliu nelabai sutariu - va čia virbalais

p.s. susitarkim draugiškai, kad NECITUOSIM FOTO drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2009 10 01, 11:26)
ačiū, mergaitės 4u.gif

aš ir su vašeliu nelabai sutariu - va čia virbalais

p.s. susitarkim draugiškai, kad NECITUOSIM FOTO drinks_cheers.gif

aš nei su vašeliu nei su virbalais nesutariu verysad.gif
moku tik servetėles nerti ir tai tos garbanojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2009 10 01, 12:01)
aš nei su vašeliu nei su virbalais nesutariu  verysad.gif
moku tik servetėles nerti ir tai tos garbanojasi  doh.gif

Nereikia savęs taip nuvertinti. 4u.gif Jei jau moki servetėles, tai su kabliuku praktiškai moki viską nerti. O nunertos servetėlės visos garbanojasi, tereikia pakrakmolyti ir išlyginti.
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2009 10 01, 14:13)
Nereikia savęs taip nuvertinti.  4u.gif  Jei jau moki servetėles, tai su kabliuku praktiškai moki viską nerti. O nunertos servetėlės visos garbanojasi, tereikia pakrakmolyti ir išlyginti.

ačiū už palaikymą, bet tikrai man reiktų geros mokytojos šalia 4u.gif
Atsakyti
inesasim-jau mociute tai tikrai bus patenkinta drinks_cheers.gif

O as norejau paklaust-gal kuri matet schemute ar mezget toki dalyka ,nzn kaip cia ji pavadinus, sakykim salis, o jame dvi skyles rankovem, ir jis toks visas tabalai tabalai biggrin.gif ..mastau kaip tas skyles rankovem teisingai apskaiciuot ..
Atsakyti
As isivaizduoju kad reikia pasimatuoti nugaros ploti-tai bus atstumas tarp rankoves skyliu o skyliu aukstis toks kad ikistum rankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sigridaU @ 2009 10 01, 16:46)
As isivaizduoju kad reikia pasimatuoti nugaros ploti-tai bus atstumas tarp rankoves skyliu o skyliu aukstis toks kad ikistum rankas  biggrin.gif

Tai ir as taip isivaizduoju drinks_cheers.gif ,tik gerai but turet schema kur skyliu isemimai apskaiciuoti, kad nereiktu ardyt ..nes kiduka nelabai ir paardysi..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2009 10 01, 15:48)
Tai ir as taip isivaizduoju  drinks_cheers.gif ,tik gerai but turet schema kur skyliu isemimai apskaiciuoti, kad nereiktu ardyt ..nes kiduka nelabai ir paardysi..

tai tiesiog atskirt, kur rankos, ant atskiru virbalu ir toliau megzt, o kai skyle bus tinkamo ilgio, vel pereit ant vieno virbalo... arba tarp atskirimo nuimt kelias akis... pabandyk, gal temose, kur schemos pavartyt, man rodos prie liemeniu buvo, tox apvalus irgi rankom ikist, tai gal mintis tiks:)
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2009 10 01, 07:30)

linaule aciu uz pavadavima 4u.gif 4u.gif 4u.gif As tik dabar prisijungiau
Atsakyti
inesasim,labai daili skara thumbup.gif Gera dovana biggrin.gif O kokie siulai,kokio dydzio bigsmile.gif
Atsakyti