Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros...

QUOTE(onaa @ 2009 08 19, 08:29)
na,paneles,kazka nunarpliojau.......

Na va, sakiau kad gausis thumbup.gif -viskas gerai, pamegzi, ranka igus, bus lygiai, o dar isskalbus isvis bus liuks! Sekmes mezgant !
Atsakyti
QUOTE(onaa @ 2009 08 19, 07:29)
na,paneles,kazka nunarpliojau.......susiradau senu  siuliuku-macheros-ir pabandziau........man atrodo ,kad gavosi.......... ivertinkit.........sory,tik foto kokybes truksta,bet iziuret gal eis........  blush2.gif
user posted image

na lyg ir gavosi, o tai mezgei, kaip rašei? antrą eilę mezgei kaip pirmają pradėjai užmesdama akį?
Na eisiu ir aš pabandysiu [panarpliot, gal ir man kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2009 08 19, 07:43)
o sakykit kaip užbaigt eilę, nes jei vien tik bus uždėtoji akis, tai manau šalis išplatės, o jei baigsim tik suėmimu 2 akių tai kraštas trauksis, ar aš nusišneku  g.gif  doh.gif

Pradedi eile uzm, baigi 2 kartu, o krastines tai ir lieka krastines, ju nei sumezginet , nieko nereikia smile.gif
Nieko nesitraukia, va onaa katik irode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2009 08 18, 21:02)
Pakalbėjau anoj temoj apie paprastą šalį, ir pati panorau tokio. Pasidariau biggrin.gif Atsinešu parodyt savo vaivorykštę alyyyvose biggrin.gif

180x50 cm netampyta, 400 g
user posted image

Storas storas, šiltas šiltas, pūkuotas wub.gif

suzaveta likau thumbup.gif nu taip paprasta, bet taip grazu wub.gif ir spalvytes tokios gyvos wub.gif labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2009 08 19, 08:43)
Na va, sakiau kad gausis  thumbup.gif -viskas gerai, pamegzi, ranka igus, bus lygiai, o dar isskalbus isvis bus liuks! Sekmes mezgant !

aciu aciu uz palinkejima,griebsiu kitus siuliukus ir bandysiu megzti........dar karta aciu uz pagalba........... notworthy.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitele @ 2009 08 19, 08:44)
na lyg ir gavosi, o tai mezgei, kaip rašei?  antrą eilę mezgei kaip pirmają pradėjai užmesdama akį?
Na eisiu ir aš pabandysiu [panarpliot, gal ir man kas gausis  g.gif

viska dariau kaip parasiau pirmai...........va ir ivertino,kad gerai.............reiskia man pavyko............ assa.gif

bandyk -pamatysi,kaip gausis............kai issiaiskini,tai ir pamatai,kad nera jau toks tas rastelis ir sunkus....... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(onaa @ 2009 08 19, 08:52)
reiskia man pavyko............  assa.gif

kai issiaiskini,tai ir pamatai,kad nera jau toks tas rastelis ir sunkus.......    smile.gif

Jo, viska Tu teisingai darai, gero mezgimo 4u.gif
man kazkada jis irgi mistika atrode, bet kai perpranti-visai paprasta viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 08 19, 08:04)
gadget3 -  spalveles, spalveles  user posted image. Tik atradai, kad yra saliai ir jau yra geris

4u.gif

QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 08 19, 08:47)
suzaveta likau thumbup.gif nu taip paprasta, bet taip grazu wub.gif ir spalvytes tokios gyvos wub.gif labai grazu 4u.gif

4u.gif

Ir norėjau paprasto, neperšaunamai šiltučio.
Atsakyti
Gadget3, ui koks gražus pūkis šiltulis didis.gif wub.gif

Onaa, kantrybės, viskas gerai išeina 4u.gif

QUOTE(rubinuolė @ 2009 08 18, 20:54)
fantastiškas grožis  wub.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
SOS!!! Beprotiskai noriu nusimegzti kvadratine skara, taciau niekaip ir niekur negaliu rasti rasto jai. Megzti ketinu is storu minkstu siulu virbalais. Gal kas turit kokio dailaus rastelio scemute? blush2.gif
Atsakyti
Pasitaisau-galiu megzti ir virbalais, ir vaseliu. kad tik kvadratine skara butu, nes siaip visur arba saliai arba trikampes skaros...
Atsakyti

Onaa, kantrybės, viskas gerai išeina 4u.gif

aciu uz palinkejima........................kai nunarpliosiu -pasirodysiu......... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pushiusse @ 2009 08 19, 11:07)
SOS!!! Beprotiskai noriu nusimegzti kvadratine skara, taciau niekaip ir niekur negaliu rasti rasto jai. Megzti ketinu is storu minkstu siulu virbalais. Gal kas turit kokio dailaus rastelio scemute? blush2.gif

Skraistės, skaros, šaliai, šalikai (schemos)
Atsakyti