dziaugsmelis7x7 labai grazi skara
QUOTE(sagdo @ 2009 09 14, 15:19)
dziaugsmelis7x7 labai grazi skara
aciu
Papildyta:
[quote=sigridaU,2009 09 14, 12:39]
[quote=dziaugsmelis7x7,2009 09 14, 11:19]
LABAI grazi skara gavosi
[/quote]
[quote=godukas,2009 09 14, 13:16]
Labai grazi skara
[/quote]
aciu
QUOTE(bazuka @ 2009 09 14, 12:53)
Labai dekoju uz rasciuka
Komplimentai skarai ir mezgėjai, Džiaugsmeli7x7
labai noreciau,kad kuri auksaranke pagelbetu
ar gali man kas paaiskint kaip ponco megzti? buciau labai dekinga
ar gali man kas paaiskint kaip ponco megzti? buciau labai dekinga
QUOTE(Nite @ 2009 09 14, 12:28)
Aš skalbiu su šampūnu , tuo pačiu kur galvai. Aišku, kad netrinu ir negręžiu, tik lengvai nuspaudžiu, papurtau ir tiesiu džiūti. Patiesus, suformuoju taip, kaip man reikia ir niekas netįsta ir nesideformuoja
aciu uz patarima,,,,skalbiau ,kaip patare Niuma,su pervol,bet tai brangus malonumas,,,kita kart reikes pabandyti ir sampuna,o tai bet koks sampunas tinka.,,?
Merginos, gal galit padėt Noriu nerti štai šią skraistę. Dabar sakykit kaip su tuo sujungimu 1 ir 2 detalės?
Antra dalis - neriame žemas stulpelis 3 akys pynute žemas stulpelis, sakykit kas kiek akių reikia įnerti žemu stulpeliu?Į kiekvieną, ar kas trečią? (kaži ar suprantamai aš čia paklausiau) Kažkaip truputį čia man neaišku, kai padalinta schema į kelias dalis Ir ta antra dalis neriama toliau? ta prasme tęsiama 1 dalis (na kad rankovės atskirai ir juosmuo neriasi čia tai suprantu, man tik tas pats prijungimas neaiškus)
Antra dalis - neriame žemas stulpelis 3 akys pynute žemas stulpelis, sakykit kas kiek akių reikia įnerti žemu stulpeliu?Į kiekvieną, ar kas trečią? (kaži ar suprantamai aš čia paklausiau) Kažkaip truputį čia man neaišku, kai padalinta schema į kelias dalis Ir ta antra dalis neriama toliau? ta prasme tęsiama 1 dalis (na kad rankovės atskirai ir juosmuo neriasi čia tai suprantu, man tik tas pats prijungimas neaiškus)
QUOTE(viosim @ 2009 09 14, 22:33)
Komplimentai skarai ir mezgėjai, Džiaugsmeli7x7
aciu labai
kaip gera ant sirdies kai darba ivertina
QUOTE(onaa @ 2009 09 15, 08:54)
aciu uz patarima,,,,skalbiau ,kaip patare Niuma,su pervol,bet tai brangus malonumas,,,kita kart reikes pabandyti ir sampuna,o tai bet koks sampunas tinka.,,?
Aha, pats paprasčiausias
*cia mano 2 spalvu salikas is plonos moheros...man jis linksmas, o daug kam geriau patinka vienspalvis kad butu...
seniai bebuvau uzsukisi,rodausi ir as paskutini savo darba....
Koks įdomus