Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros...

QUOTE(rimusia @ 2009 09 12, 13:44)
buvau akiu paganyti blink.gif ,buvo ir saliku,ale rastus,tai is forumo nusiziurejo doh.gif 'musikes' su blizgiu siulu.

mastau.gif o kodėl 'iš forumo' nužiūrėjo. biggrin.gif Ne forumas museles sugalvojo, schemų temoj žurnalas su muselėm įdėtas. O gal ir pačios forumietės ten pardavinėjo. Juk negali žinot smile.gif 4u.gif

QUOTE(onaa @ 2009 09 12, 13:46)
paneles,reikia Jusu pagalbos.,,,nusimezgiau macherini sali,bet va kaip ir su kuo skalbti tai nezinau ir nemoku,,,

Moherinių siūlų šalius skalbk ir skalauk drungnam vandeny, vienodoj temperatūroj. Aš perwool dažniausiai naudoju. Pamirkai, pagniaužai švelniai. Nuspaudi (negręži). Tada pamėtai šiek tiek į viršų, kad pūkelis vėl susišiauštų, nebūtų prisiplojęs ir džiovini patiesus ant rankšluoščio smile.gif
Tiek idėjų per ilgą laiką prisiskaičiau ir pati taikau 4u.gif
Atsakyti
O aš tokį numezgiau- nunėriau mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2009 09 12, 18:51)
O aš tokį numezgiau- nunėriau  mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

koks grožis thumbup.gif
Atsakyti
bazuka, labai grazus salikelis thumbup.gif wub.gif O gal galetumet pasidalyti apnerimo schema? 4u.gif Beje, kitose temukese maciau daugiau jusu darbeliu ir jie visi fantastiski, idejot visko daug ir viskas labai traukia aki - nuostabu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2009 09 12, 13:51)

Moherinių siūlų šalius skalbk ir skalauk drungnam vandeny, vienodoj temperatūroj. Aš perwool dažniausiai naudoju. Pamirkai, pagniaužai švelniai. Nuspaudi (negręži). Tada pamėtai šiek tiek į viršų, kad pūkelis vėl susišiauštų, nebūtų prisiplojęs ir džiovini patiesus ant rankšluoščio smile.gif
Tiek idėjų per ilgą laiką prisiskaičiau ir pati taikau  4u.gif

labai aciu uz patarima ,bandysiu skalbti........bet labai bijau,kad neissitampytu...... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 09 12, 22:45)
bazuka, labai grazus salikelis  thumbup.gif  wub.gif  O gal galetumet pasidalyti apnerimo schema?  4u.gif  Beje, kitose temukese maciau daugiau jusu darbeliu ir jie visi fantastiski, idejot visko daug ir viskas labai traukia aki - nuostabu!  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif
apnėriau pagal šitą
user posted image
o patį šaliką nukopinau iš azijiečių kataloginių smile.gif
http://s47.radikal.r...a1c78860b84.jpg
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2009 09 14, 08:27)
Ačiū  4u.gif  4u.gif
apnėriau pagal šitą
user posted image
o patį šaliką nukopinau iš azijiečių kataloginių  smile.gif
http://s47.radikal.r...a1c78860b84.jpg

Labai aciu uz rasciuka 4u.gif Labai patiko man sis salikas, noreciau siam sezonui ji pasigaminti. O beje gal dar galima mezgimo rasta? Galvojau, kad ji turiu savo pc, bet perziurejau ir neradau tokio mezgimo rasto blush2.gif Buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na va,kaip zadejau ikeliu jau baigta smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(onaa @ 2009 09 12, 13:46)
paneles,reikia Jusu pagalbos.,,,nusimezgiau macherini sali,bet va kaip ir su kuo skalbti tai nezinau ir nemoku,,,gal kuri patartumet ir pamokintumet kaip reikia si reikala atlikti,kad mezginukas neistystu,,,,,net bijau skalbti,kad jis neprarastu formos,,  verysad.gif

Aš skalbiu su šampūnu biggrin.gif , tuo pačiu kur galvai. Aišku, kad netrinu ir negręžiu, tik lengvai nuspaudžiu, papurtau ir tiesiu džiūti. Patiesus, suformuoju taip, kaip man reikia ir niekas netįsta ir nesideformuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 14 rugsėjo 2009 - 11:29
[quote=dziaugsmelis7x7,2009 09 14, 11:19]
LABAI grazi skara gavosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazi skara thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 09 14, 10:57)
Labai aciu uz rasciuka  4u.gif Labai patiko man sis salikas, noreciau siam sezonui ji pasigaminti. O beje gal dar galima mezgimo rasta? Galvojau, kad ji turiu savo pc, bet perziurejau ir neradau tokio mezgimo rasto  blush2.gif Buciau labai dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prašau,va jis 4u.gif mezgiau pagal 64 pav.
user posted image
Atsakyti