saunus salis
QUOTE(Mexxica @ 2009 08 18, 14:06)
Ačiū ačiū spalva man irgi labai patinka, bus ir rudenį užsisiausti, ir žiemą prie palto "atmuš" ryyyyyyškiai
Raštas čia:
http://img132.images...s/i/schema.jpg/
Man jis toks visai greitas ir nesunkus pasirodė, bet reikia atidumo, nes yra truputis painavos, buvau apsižioplinus porą kartų ir teko po keletą eilių nuardyt
Koleges, labai gražus
Raštas čia:
http://img132.images...s/i/schema.jpg/
Man jis toks visai greitas ir nesunkus pasirodė, bet reikia atidumo, nes yra truputis painavos, buvau apsižioplinus porą kartų ir teko po keletą eilių nuardyt
Koleges, labai gražus
Labai dekoju uz rasteli, kai atsals truputi imsiuos sio darbuko (Tikiuosi )
Pakalbėjau anoj temoj apie paprastą šalį, ir pati panorau tokio. Pasidariau Atsinešu parodyt savo vaivorykštę alyyyvose
180x50 cm netampyta, 400 g
Storas storas, šiltas šiltas, pūkuotas
180x50 cm netampyta, 400 g
Storas storas, šiltas šiltas, pūkuotas
uch, kaip gražu ir šilta o kas per siūliukai tokie spalvoti?
QUOTE(inesasim @ 2009 08 18, 21:28)
uch, kaip gražu ir šilta o kas per siūliukai tokie spalvoti?
Alize angora special batik, bet pirkau tai prieš du metus DĖL SPALVŲ Dėjau alyvinį siūlą vilnonį šalia.
QUOTE(onaa @ 2009 08 18, 19:15)
aciu merginos uz pagalba,o sakykit dar vienas klausimas,akis sumezgate geraja akimi ar kaip.......................
inqapoc taip cia tas rastelis ,kurio as noriu........tik kaip tas akis sumegzti kiekvienoje eileje.........geraja akimi ar isvirksciaja ......................
inqapoc taip cia tas rastelis ,kurio as noriu........tik kaip tas akis sumegzti kiekvienoje eileje.........geraja akimi ar isvirksciaja ......................
onaa, as visada mezgu dvi kartu gerom, abiejose pusese, tiksliau tos puses visiskai vienodos, paprasciausiai imk ir bandyk-uzm, 2kartu geraja, uzm, 2kartu geraja, gausis
QUOTE(ingapoc @ 2009 08 18, 22:12)
onaa, as visada mezgu dvi kartu gerom, abiejose pusese, tiksliau tos puses visiskai vienodos, paprasciausiai imk ir bandyk-uzm, 2kartu geraja, uzm, 2kartu geraja, gausis
o sakykit kaip užbaigt eilę, nes jei vien tik bus uždėtoji akis, tai manau šalis išplatės, o jei baigsim tik suėmimu 2 akių tai kraštas trauksis, ar aš nusišneku
QUOTE(ingapoc @ 2009 08 18, 23:12)
aciu aciu... o as ir vakar net bandziau,bet vis kazkas ne taip gaunasi ir gana.................na,bandysiu siandien ,paziuresim kas gausis...........
Papildyta:
QUOTE(Jurgitele @ 2009 08 19, 07:43)
o sakykit kaip užbaigt eilę, nes jei vien tik bus uždėtoji akis, tai manau šalis išplatės, o jei baigsim tik suėmimu 2 akių tai kraštas trauksis, ar aš nusišneku
as tai isivaizduoju,kad 2 akys yra krastuose kaip krastines akys,o po to pradedi uzmetimu ir sumezgi dvi akis ir t.t.,o antroje eileje vel pradedi uzmetimu,nors pagal pirma eile jo nereiktu,bet as galvoju ,kad taip reikia ir antra eile pradeti kaip ir pirma..................... na,gal cia mano samprotavimai ir neteisingi................ bet yra pagalba ir manau kitu paneliu deka,kaip nors perkasim ta rasteli.......