Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros...

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 09 07, 13:44)
baigiu nunerti skara is kid moheros,tik nezinau kokius kutukus daryti,kaip pritvirtinti...gal kuri turit issisaugojusi kokia nuoroda apie tai,ar seip viena kita paveiksleli? 4u.gif

kutai daromi paprastai : imi dviguba norimo kuto ilgio siula. Sudedi juos kokius penkis i kruvele, sulenki per puse. Kabliuka kisi, i kuto vieta, istrauki truputi sulenkto kuto (kabliuku kabini per sulenkima) ir per atsiradusia kilpele istrauki kitoje mezginio puseje likusi kuto galiuka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2009 09 07, 16:38)
kutai daromi paprastai : imi dviguba norimo kuto ilgio siula. Sudedi juos kokius penkis i kruvele, sulenki per puse. Kabliuka kisi, i kuto vieta, istrauki truputi sulenkto kuto (kabliuku kabini per sulenkima) ir per atsiradusia kilpele istrauki kitoje mezginio puseje likusi kuto galiuka smile.gif

oho,cia be vaizdinio parodymo sunkokai suprasiu 4u.gif
Atsakyti
noriu šitos wub.gif gal kas schemutę kur užmatėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 09 07, 13:44)
baigiu nunerti skara is kid moheros,tik nezinau kokius kutukus daryti,kaip pritvirtinti...gal kuri turit issisaugojusi kokia nuoroda apie tai,ar seip viena kita paveiksleli? 4u.gif

Gal padės:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Oho, kaip fainai wub.gif Kokiu kutu variantu graziu, cia vaikuciams grazu taip su bumbuliukais visokiais padaryt salikelius, tunikutes wub.gif
Atsakyti
Čia mano nertas pirmasis toks darbelis , įvertinkit blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Mano narplionė 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasutele @ 2009 09 08, 10:16)
Čia mano nertas pirmasis toks darbelis , įvertinkit  blush2.gif
user posted image

Labai mielas ir dailus šalikėlis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2009 09 08, 12:03)
Labai mielas ir dailus šalikėlis 4u.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
Prisižiūrėjau jūsų grožybių ir užsimaniau aš bent kažką panašaus nusinarpliot. Pabandžiau truputį megzt musyčių rašteliu, lyg ir gaunasi kažkas. Sakykit kokius geriausia siūlus būtų pasirinkti skraistei, (ir kiek jų sunaudosiu maždaug) ir kokio numerio reiktų virbalų? Norėtųsi, kad labai nesipukuotų ir būtų maloni prie kūno, visai nesigaudau kokius siūlus geriau rinktis doh.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka medvilniniai arba akriliniai o prie siulų dažniausiai būna parašytas vašęlio numeris , kokį reik naudoti .
O jei iš kokio pavyzdėlio nersi , tai turėtu būti parašyta kokius siūlus naudoti ir kokį vašelį .
Atsakyti
aAsarele, koks dailumas to blyniukinio salio tavojo wub.gif

Panele Prym, grandiozine kutu skrynele thumbup.gif
Atsakyti