laaaai grazu ir as noriu. Gal isduosit paslapti kokiais siulais ir virbalu Nr. mezgete. Aisku ir rastelio schemute.
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 09 06, 16:26)
villyte labai dailus šalis ir atrodo toks šiltas
Papildyta:
QUOTE(sigridaU @ 2009 09 06, 18:01)
labai grazus salis
QUOTE(audronele @ 2009 09 06, 19:11)
laaaai grazu ir as noriu. Gal isduosit paslapti kokiais siulais ir virbalu Nr. mezgete. Aisku ir rastelio schemute.
Labai visoms dekoju uz pagyrima mano saliui. Beje, jis parduodamas
O mezgiau ji is kidmoheros, 4.5 storio virbalais. O rastelis is knygos tokios buvo, pabandysiu parasyti, nezinau ar suprasit....
vadinasi jis senovinis rastas (kai nuimamos 6 akys ir uzdedamos 6 akys)
1. eile dvi krastines, sumegzti 2 akis is kaires i desine ir vel sumegzti sekancias dvi akis is kaires i desine ir trecia karta sumegzti dvi akis is kaires i desine, uzmetimas 1 geroji, uzmetimas 1 geroji, uzmetimas 1 geroji, uzmetimas 1 geroji, uzmetimas 1 geroji uzmetimas, sumegzti 2 akis is kaires i desine ir vel sumegzti sekancias dvi akis is kaires i desine ir trecia karta sumegzti dvi akis is kaires i desine, viena geroji sumegzti 2 akis is kaires i desine ir vel sumegzti sekancias dvi akis is kaires i desine ir trecia karta sumegzti dvi akis is kaires i desine uzmetimas 1 geroji, uzmetimas 1 geroji, uzmetimas 1 geroji, uzmetimas 1 geroji, uzmetimas 1 geroji uzmetimas ir t.t.... iki galo, gale - 2 krastines.
2 eile gerosiomis akimis
3 eile gerosiomis akimis
4 eile blogosiomis eilemis
5 eile kaip ir 1
6 eile kaip ir antra ir t.t.
O sau nusimezgiau toki sali, su kuriuo visa vasara labai sekmingai vaiksciojau ir jis man labai patiko
Man iki Jūsų šalių-skraisčių dar toli toli, bet...pirmas normalus šalis Jūsų teismui
Išeiga ~85 gr Lama moheros, ilgis 180 cm, plotis 90 cm (ramios būsenos)
Išeiga ~85 gr Lama moheros, ilgis 180 cm, plotis 90 cm (ramios būsenos)
Labai dailu Tomiene
Ačiū , kitas darbelis tikiuosi bus geresnis ir kitu rašteliu
Merginos, saliai Villyte nuo Tomienes nusiziurejo,ar atvirksciai o gal kartu mezget
QUOTE(rimusia @ 2009 09 06, 21:41)
Merginos, saliai Villyte nuo Tomienes nusiziurejo,ar atvirksciai o gal kartu mezget
Na, rastas ziuriu, kad tas pats, bet mezgem turbut, kad atskirai , gal Tomiene turi kitoki rasto aprasyma, nes as tai kazkaip bandziau savo zodziais paaiskinti nupiesta rasta, tai gal ir nelabai aiskiai gavosi
QUOTE(villyte @ 2009 09 06, 21:49)
Na, rastas ziuriu, kad tas pats, bet mezgem turbut, kad atskirai , gal Tomiene turi kitoki rasto aprasyma, nes as tai kazkaip bandziau savo zodziais paaiskinti nupiesta rasta, tai gal ir nelabai aiskiai gavosi
Aisku , aisku labai aciu. Bandysiu megzt, nes atrodo O dar viena klausimukas: kokio plocio ir ilgio jis ir kiek akiu dejote.
O sau nusimezgusi irgi labai superini sali. Tiesiog nuostabu. As atrodo irgi mezgu, bet man taip graziai nesigauna
QUOTE(audronele @ 2009 09 06, 22:11)
Aisku , aisku labai aciu. Bandysiu megzt, nes atrodo O dar viena klausimukas: kokio plocio ir ilgio jis ir kiek akiu dejote.
O sau nusimezgusi irgi labai superini sali. Tiesiog nuostabu. As atrodo irgi mezgu, bet man taip graziai nesigauna
Jis apie 54 cm plocio ir 180 ilgio. Akiu tai nepamenu kiek, man atrodo apie 90 , dabar kita mezgu, ruda, tai uzsidejau 120 akiu, noriu truputi platesni numegzti.
Aciu uz pagyrimus. gal tai priklauso nuo siulu, nuo virbalu, nuo rasto... As kazkaip is italisko kidmoherio mezgu, tai visai patenkinta gaunamu rezultatu.... Is storesnes moheros gaunasi jau storesni, kitaip ir atrodo
Papildyta:
va, vienas is tokiu
labai gražu
QUOTE(rimusia @ 2009 09 06, 21:41)
mezgėm atskirai aš savąjį raštą truputį pakeičiau, nes turėo dar būti blogų akių eilė, tai aš ją gerom paverčiau
O raštas paprastas
II2222OIOIOIOIOIO222II
i-gera akis
2-dvi kartu sumegzt
O-užmetimas
tikrasis raštas
-----------------------------
II2222OIOIOIOIOIO222II
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
"-" - BLOGA AKIS
rašteliui 18 akių +1.
Dvi eilės gerų akių, tada raštelis (3 eilutė), blogos akys (4 eil.-blogoj pusėj mezgasi geros akys) ir t.t.