Pratęskime pokalbius apie šalius...
5 tema
o kaip smagu,vel galim bendrauti naujoje temeleje,nes vakar nusiminiau,kad tema jau uzdaryta,o siryt gi ziu nauja tema.....
as vel merginos Jusu klausiu apie ta rasteli,kaip ji megzti..............
DELFINYTE,as taip bandziau megzti,bet gaunasi kitoks rastas......na,kai mezgi pirma eile uzmetimas ,dvi sumegztos geraja akimi ir vel uzmetimas ir t.t.,o antroje eileje visos isvirkscios...........
kazko tos nuotraukos man dideles isikelia...........
as vel merginos Jusu klausiu apie ta rasteli,kaip ji megzti..............
DELFINYTE,as taip bandziau megzti,bet gaunasi kitoks rastas......na,kai mezgi pirma eile uzmetimas ,dvi sumegztos geraja akimi ir vel uzmetimas ir t.t.,o antroje eileje visos isvirkscios...........
kazko tos nuotraukos man dideles isikelia...........
onaa- tai kad cia mezgasi labai paprastai, pastoviai uzmetimas, dvi kartu
ir pirmoj ir antroj ir trecioj ir visose kitose eilese
ir pirmoj ir antroj ir trecioj ir visose kitose eilese
šiaip sumezgama vieną eilutė į vieną pusę , kitą eilutė į kitą pusę, nes jei tik į vieną pusę sumezgant eis įstrižai
Rodausi su savo šaliu
Mexxica, koks nuostabus jusu salis , spalva labai grazi, tokia miela miela
O gal galima butu gauti rasciuka? Salciai arteja, teks padeti i sali vaseli ir imtis virbalu
O gal galima butu gauti rasciuka? Salciai arteja, teks padeti i sali vaseli ir imtis virbalu
Sveikos mezgejeles,
labai grazus jusu saliai . Dania cia uzsuku pasigrozeti jusu kuriniais. Dristu ir as parodyti savo megzta sali.Draugei labai patiko, kad jis eina kampu, kad dar viena uzsiprase
http://s61.radikal.r...3b05d81eb9c.jpg
Papildyta:
tik apnerti reikia, negaliu to daryt nes drauge neapsisprende kokio krastelio dar nori, ar kutuku, ar taip paprasto
labai grazus jusu saliai . Dania cia uzsuku pasigrozeti jusu kuriniais. Dristu ir as parodyti savo megzta sali.Draugei labai patiko, kad jis eina kampu, kad dar viena uzsiprase
http://s61.radikal.r...3b05d81eb9c.jpg
Papildyta:
tik apnerti reikia, negaliu to daryt nes drauge neapsisprende kokio krastelio dar nori, ar kutuku, ar taip paprasto
kaip gražu šaunuolės o aš va pradėjau megzti angorinį šalį , o bemegzdama sumasčiau ,kad taps bolero tik dar po šeštadienio nėra nuotraukos
QUOTE(koleges @ 2009 08 18, 12:55)
Sveikos mezgejeles,
labai grazus jusu saliai .
labai grazus jusu saliai .
Vajei, koks grazus ir nuotrauka kokia meniska
QUOTE(desrele-lt @ 2009 08 18, 10:55)
Mexxica, koks nuostabus jusu salis , spalva labai grazi, tokia miela miela
QUOTE(Rzivilele @ 2009 08 18, 11:02)
Labai mielas ir spalvytė
Ačiū ačiū spalva man irgi labai patinka, bus ir rudenį užsisiausti, ir žiemą prie palto "atmuš" ryyyyyyškiai
Raštas čia:
http://img132.images...s/i/schema.jpg/
Man jis toks visai greitas ir nesunkus pasirodė, bet reikia atidumo, nes yra truputis painavos, buvau apsižioplinus porą kartų ir teko po keletą eilių nuardyt
Koleges, labai gražus