Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos Krikštynų dalyviams

QUOTE(Ethella @ 2010 05 31, 09:55)
Aciu, Karolina  4u.gif
Viska gaminau pati....  smile.gif Tie mazi mieli meskuciai tai sagutes  blush2.gif  Pirkau Audiniu parduotuveje, Vilniuje Kalvariju g, yra visas stendas vaikisku saguciu, pasirinkimas didelis lb. Melyna kaspineli irgi ten pat, pasidarai kaspineli ir prisiuni meskuti, is blogosios puses grifkute prisegti...  smile.gif
O del plunksnu tai pirkau Senukuose, maiselis plunksnu, ju yra 15 , tekainuoja 1,99 Lt. Grazios idejos, siek tiek darbo krupstumo ir vat visiskai nebrangios, mielos dovaneles  smile.gif

nu dar kai pasaket kiek kainavo tai visai zandikaulis atvipo blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2010 05 31, 10:11)
nu dar kai pasaket kiek kainavo tai visai zandikaulis atvipo  blink.gif  thumbup.gif

Na zinok man irgi... biggrin.gif
Dar pasilenkiau arciau paziureti, ar gerai matau kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu kristynos buvo labai kuklios ir sveciu visai nedaug, tik seneliai ir kriksto teveliai.
As asmeniskai nenorejau dovanoti kazkokiu smulkmenu, nes jau paciai atsibodo ir visos namu lentynos uzstatytos ir ismesti gaila.
Tad padarem kalendoriu su sunelio nuotrauka ir iteikti sveciams, ant kalendoriaus surasem svarbes datas: gimtadienio ir krikstynu, kad nepamirstu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Svečiams dovanėlių jokių neruošiau. Tiesiog pasakėm nuoširdų ačiū už buvimą drauge tą gražią akimirką.
Krikšto tėveliams jau gerokai po krikštytų padovanojau rankų darbo albumą su nuotraukose įamžintomis krikštynų akimirkomis.
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2010 05 27, 07:49)
Labai grazi mintis su ziedais/medalionais.
As manyciau - gal graziau butu prisegami  g.gif  Man rodos pakabinimui kiek per lengvi ir paputus vejeliui gali plazdenti, trukdyti, veltis  4u.gif

O Kaip atrodo "kruti" akiniai ?
O kaip cia su teveliu ? Jis ka, kaip svecias dalyvaus sventeje ?  g.gif 
Kazkaip man .....  blush2.gif 
Kad ir neprisideda prie sventes organizavimo - bet taip matys visi sveciai .. O Jus tika, kad tevelis padekos mamytei ?? Jie ne - tai gali nepatogiai pasijusti ..

Na net nezinau ... As teti "palikciau ramybeje"  tongue.gif

O siaip - kaip ir sakiau - labai grazios visos Jusu mintys  4u.gif

labuka, merginos...

na, aš aktyviam įvairių pindikliuškų gamybos procese- bet kad tik naktimis prieinu doh.gif ... jau persigalvojom daryti krikštynas ne namie , o kavinėj- dar ačiū Dievui spėjau nugriebti laisvą kavinę, nors ir tolokai nuo namų, bet graži gamta, skanus maistas...

,,krūti" akiniai yra pirkti balionų šalies praduotuvėje su tokiais dvigubais ar trigubais stiklais...

o kad iš tėvelio nieko negausiu - tai jaučiu... ir tam nusiteikus esu... ir nebus skaudu, manau... bet kadangi šiuo metu tėvelis vienas dirbantis šeimoje- tai manau taupyklė pats tas... gal susiprotės krikšto tėvai įteikti bent kokį raštą...
Atsakyti
Gal kas žinot, kur galima gauti plonyčių kaproninių ar panašių mažų maišelių angeliukui ir kitoms lauktuvėms, pvz. saldainiukams, sudėti?
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2010 06 02, 00:01)
Gal kas žinot, kur galima gauti plonyčių kaproninių ar panašių mažų maišelių angeliukui ir kitoms lauktuvėms, pvz. saldainiukams, sudėti?

Bandykite ieskoti Droge, Senukuose, Jyske, Kosmadoj dar maciau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2010 06 02, 09:20)
Bandykite ieskoti Droge, Senukuose, Jyske, Kosmadoj dar maciau..  4u.gif

Ačiū, lėksiu ieškot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2010 05 25, 16:00)
Aš išvis pirmą kartą išgirdau apie dovanas krikštynų dalyviams tik užsukus į šią temą. Pernai buvau dvejose krikštynose ir nieko negavau  biggrin.gif , bet ir nereikia, nes nemėgstu apsikraut. Turiu ne kokį pavyzdį su dovanom svečiams. Buvom vestuvėse, kur jaunieji dovanojo dovanėles svečiams, na kad atsimintų juos ir jų šventę, Tai po vestuvių tos dovanėlės mėtėsi tai ant stalo, kas paliko, tai ant kokios spintutės, tai ant palangės. Žmonės įdėjo daug laiko ir pastangų, o išėjo taip nelabai gražiai. Tai va aš nusprendžiau, kad mano mažės krikštynose jokių dovanų nebus schmoll.gif Nes turbūt esu labai priekabi ir išranki ir nerandu kažko tokio. Saldainiai kur popierėliai su vaiko nuotruoka nelabai man, nes to saldainio nelaikysi gi kaip eksponato kokio, o suvalgius, kur popieriuką dėt, išmest???
Statulėlių ir t.t. pati nemėgstu kolekcionuot, tai ir žmonių nenoriu apkraut bereikalingai.
Patiko mintis su ženkliukais ir magnetukais. Bet vėl gi, seneliai, krikštatėviai na dar mano sesė gal ir ras kur padėt tą magnetuką, bet kiti svečiai abejoju, kad kabins mano vaiko nuotraukytę ar magnetuką kurnors. Bus aišku padėta kur giliai į stalčių  unsure.gif
Tai nusprendžiau apsieit be dovanų.
Va krikštatėviams tai noriu ką nors paruošt. Bet vėl nieks man neįtinka.
Graži mintis marškinėliai su užrašu ar nuotraukyte, bet galvoju kur paskui juos krikštatėviai dės. Netikiu kad šiaip nešios, greičiausiai padės į spintą unsure.gif
Jaučiu padarysiu saldainių medį. Saldainius suvalgys ir tvarka.
O atminimui liks krikštynų nuotraukos.
Galvoju pagamint kažką panašaus http://s50.radikal.r...755218d0289.jpg

100 proc. mano mintys :)Tik va, kaip susieti tą saldainių medį su krikštatėviais, jų pareigomis.. g.gif
Ir as dovanosiu tik krikstateviams dovaneles, tačiau jau visą mėnesį laužau galvą, noriu, kad ne tik graži dovana būtų, bet ir su mintimi, kad į spintą nenukištų, naudojama būtų.

Patiko idėja dovanoti knygą apie Lietuvą - kad pasisemtų idėjų, kur krikštasūnį nusivežti per atostogas. Bet visgi brangoka, virs 100 Lt. sad.gif
Dar patiko rankų darbo mini nuotraukų albumas su priklijuotu angeliuku, bet kaina (50 Lt.) manau neatitinka daikto vertės sad.gif(reklamos nenoriu daryti, tad nededu nuotraukos)
Atsakyti
mes krikstateviams ir seneliams padovanojome po ranksluostuka wub.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutes, stai musu planuojamos dovanos:
Seneliams po pasaku knyga, kad anukei skaitytu pasakas pries miega.
Mociutems po medini sauksta su isdrozinetais mociutes vardais, bei cukraus kilograma, kad visad turetu anukei uogienes.
user posted image
Kriksto teveliams noreciau iteikti maikutes su uzrasais "cia mano kriksto tetis" ir "cia mano kriksto mama". Tik nezinau kur tokiu galima uzsisakyti,gal kuri mamayte jau daresi marskinelius ir gali pasakyti kur bei kokia ju kaina. Labai buciau dekinga.
Taip pat kriksto teveliams iteiksim magnetukus su kriksto dukros nuotraukele, o seneliams su anukes ir broliuko bendra nuotraukele (kad jam taip liudna nebutu, jog visas demesys sesei).
Na o kiekvienam sveciui manau dovaneles nera butinos, juk jie turi savu vaikuciu, anuku ir tos smulkmeneles yra brangesnes is savos seimos rato. Tiesa, stalas bus papuostas saldainukais su dukrytes atvaizdu bei krikstynu data, jei kas nores atsiminimo, manau saldainiuka gales isideti i kisene mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, as jau puse menesio renku informacija apie krikstynu dovaneles. Patiko mintis su saukstais, o del saldainiu ir as galvoju, kad geriau taip padeti ir kas nores, pasiims. Mes pries savaite patys gavome saldainiu, tai tikriausiai as juos suvalgysiu, o popierelio su nuotrauka tikrai nedesiu i lentyna.
Atsakyti