QUOTE(Erina @ 2010 05 25, 16:00)
Aš išvis pirmą kartą išgirdau apie dovanas krikštynų dalyviams tik užsukus į šią temą. Pernai buvau dvejose krikštynose ir nieko negavau
, bet ir nereikia, nes nemėgstu apsikraut. Turiu ne kokį pavyzdį su dovanom svečiams. Buvom vestuvėse, kur jaunieji dovanojo dovanėles svečiams, na kad atsimintų juos ir jų šventę, Tai po vestuvių tos dovanėlės mėtėsi tai ant stalo, kas paliko, tai ant kokios spintutės, tai ant palangės. Žmonės įdėjo daug laiko ir pastangų, o išėjo taip nelabai gražiai. Tai va aš nusprendžiau, kad mano mažės krikštynose jokių dovanų nebus
Nes turbūt esu labai priekabi ir išranki ir nerandu kažko tokio. Saldainiai kur popierėliai su vaiko nuotruoka nelabai man, nes to saldainio nelaikysi gi kaip eksponato kokio, o suvalgius, kur popieriuką dėt, išmest???
Statulėlių ir t.t. pati nemėgstu kolekcionuot, tai ir žmonių nenoriu apkraut bereikalingai.
Patiko mintis su ženkliukais ir magnetukais. Bet vėl gi, seneliai, krikštatėviai na dar mano sesė gal ir ras kur padėt tą magnetuką, bet kiti svečiai abejoju, kad kabins mano vaiko nuotraukytę ar magnetuką kurnors. Bus aišku padėta kur giliai į stalčių
Tai nusprendžiau apsieit be dovanų.
Va krikštatėviams tai noriu ką nors paruošt. Bet vėl nieks man neįtinka.
Graži mintis marškinėliai su užrašu ar nuotraukyte, bet galvoju kur paskui juos krikštatėviai dės. Netikiu kad šiaip nešios, greičiausiai padės į spintą
Jaučiu padarysiu saldainių medį. Saldainius suvalgys ir tvarka.
O atminimui liks krikštynų nuotraukos.
Galvoju pagamint kažką panašaus
http://s50.radikal.r...755218d0289.jpg
100 proc. mano mintys :)Tik va, kaip susieti tą saldainių medį su krikštatėviais, jų pareigomis..
Ir as dovanosiu tik krikstateviams dovaneles, tačiau jau visą mėnesį laužau galvą, noriu, kad ne tik graži dovana būtų, bet ir su mintimi, kad į spintą nenukištų, naudojama būtų.
Patiko idėja dovanoti knygą apie Lietuvą - kad pasisemtų idėjų, kur krikštasūnį nusivežti per atostogas. Bet visgi brangoka, virs 100 Lt.
Dar patiko rankų darbo mini nuotraukų albumas su priklijuotu angeliuku, bet kaina (50 Lt.) manau neatitinka daikto vertės
(reklamos nenoriu daryti, tad nededu nuotraukos)