Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos Krikštynų dalyviams

Na cia kiekvieno asmeninis reikalas ar patinka ar ne,bet buvo grazu jok juos pazymejom is visos minios,nes visi ten pasipuose ir tu kumu nesimato !beto gi neiskart uzdejom kai mociutes pasveikinom tik tada tai kumos pasipuose jau buvo po fotosesijos !zodziu visi galvojam kaip idomiau paprasciau!
Atsakyti
Man medaus stiklainiukai papuosti labai patinka O mes mugeje pirkome dar medinius saukstukus medui thumbup.gif
Atsakyti
Mes svečiams dovanojome po štai tokį drambliuką smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mes sveciams taip pat smulkmeneliu ieskom .. g.gif
Mastau apie kokius angelus magnetukus su kokia dedikacija .. gal .. g.gif
Atsakyti
Pas mus dalyvių nebuvo daug, visiems padovanojom po mažylės nuotrauką. Manau, svarbu kaip pateikiama, jei suvyniota dailiai į šventinį popierių, dar perrišta kaspinuku, tai bet kokia smulkmena pasidaro miela dovanėle. smile.gif
Atsakyti
siandien radau superini medini sauksta , grazi lenkta rankinele, didele "galva" lakuotas, kainavo 3.5 lt buvo ir uz 5 dar siek tiek didesnis, ciA vILNIUJE prie Hales turgaus kinieciu parduotuveje, atrodo labai solidziai, manau toks Kaziuko mugeje maziau 10 nekainuotu. ax.gif mociutems laaabai tiktu,
Atsakyti
O mes krikštynų dalyviams paruošėm dovanų po "krikštynų laikraštuką", o seneliams ir krikšto tėveliams dar ir medalius pagaminome su vaiko nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Padarykite mini atvirukus su krikštuko foto ir užrašu "ačiū kad dalyvavote mano šventėje"..pigu, šilta, miela ir tai vertingiau nei suvenyrai po 5 lt kurių paskui nėra kur ėti blush2.gif O ir padėka savotiška wub.gif
Atsakyti
Aš išvis pirmą kartą išgirdau apie dovanas krikštynų dalyviams tik užsukus į šią temą. Pernai buvau dvejose krikštynose ir nieko negavau biggrin.gif , bet ir nereikia, nes nemėgstu apsikraut. Turiu ne kokį pavyzdį su dovanom svečiams. Buvom vestuvėse, kur jaunieji dovanojo dovanėles svečiams, na kad atsimintų juos ir jų šventę, Tai po vestuvių tos dovanėlės mėtėsi tai ant stalo, kas paliko, tai ant kokios spintutės, tai ant palangės. Žmonės įdėjo daug laiko ir pastangų, o išėjo taip nelabai gražiai. Tai va aš nusprendžiau, kad mano mažės krikštynose jokių dovanų nebus schmoll.gif Nes turbūt esu labai priekabi ir išranki ir nerandu kažko tokio. Saldainiai kur popierėliai su vaiko nuotruoka nelabai man, nes to saldainio nelaikysi gi kaip eksponato kokio, o suvalgius, kur popieriuką dėt, išmest???
Statulėlių ir t.t. pati nemėgstu kolekcionuot, tai ir žmonių nenoriu apkraut bereikalingai.
Patiko mintis su ženkliukais ir magnetukais. Bet vėl gi, seneliai, krikštatėviai na dar mano sesė gal ir ras kur padėt tą magnetuką, bet kiti svečiai abejoju, kad kabins mano vaiko nuotraukytę ar magnetuką kurnors. Bus aišku padėta kur giliai į stalčių unsure.gif
Tai nusprendžiau apsieit be dovanų.
Va krikštatėviams tai noriu ką nors paruošt. Bet vėl nieks man neįtinka.
Graži mintis marškinėliai su užrašu ar nuotraukyte, bet galvoju kur paskui juos krikštatėviai dės. Netikiu kad šiaip nešios, greičiausiai padės į spintą unsure.gif
Jaučiu padarysiu saldainių medį. Saldainius suvalgys ir tvarka.
O atminimui liks krikštynų nuotraukos.
Galvoju pagamint kažką panašaus user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 25 gegužės 2010 - 15:03
is dalies sutinku . tai svieciams "paprastiems" prineriau maiseliu tokiu, kur idesiu baltus saldainius. bus dovana. seneliams nuotraukos, medus, o kumams atmintines.
Atsakyti
Aš ir noriu svečiams kokią dovanėlę įteikti kaip nuo krikštamotės. Idėją turiu daryti kaip padėką. Padariau korteles: vienoje pusėje krikštuko nuotraukytė ir padėkos eilėraštukas, kitoje pusėje nedidelis prašymukas, pvz.: numegzti megztuką, išmokyti merginimo paslapčių, išmokinti čiuožti pačiūžom, nu tokie paprastučiai. Korteles ketinu įlaminuoti. Tai bus kaip ir žaidimas: ką išsitrauksi- tą turėsi ax.gif Bet kažko dar reikia, tik neįsivaizduoju ko: statulėlės- angeliukai gražu, bet kur paskui žmogui dėt. Galvoju gal po krikštynų saldainį, bet be nuotraukutės, tiesiog tik su užrašu g.gif galės suvalgyti, o popieriuką išmesti g.gif Noriu kažko tokio paprasto g.gif Gal angeliukus nerti iš baltų siūlų, iškrakmolinti g.gif Bet 20 reik doh.gif Ką galima tokio lengvo, kad be reikalo nesimėtytų kur stalčiuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2010 05 25, 22:21)
Padariau korteles: vienoje pusėje krikštuko nuotraukytė ir padėkos eilėraštukas, kitoje pusėje nedidelis prašymukas, pvz.: numegzti megztuką, išmokyti merginimo paslapčių, išmokinti čiuožti pačiūžom, nu tokie paprastučiai. Korteles ketinu įlaminuoti. Tai bus kaip ir žaidimas: ką išsitrauksi- tą turėsi ax.gif 

Kai buvau vienose krikštynose tai buvo atvirkščiai. Krikšto mamytė išdalino korteles svečiams, kur jie turėjo sugalvoti ir parašyti ko išmokys krikštuką. Tas korteles surinko į voką ir užklijavo. Sakė sulaukus piknametystės, voką padovanos krikštukui, tegu pasižiūri, kas ko pržadėjo ir ar ištesėjo biggrin.gif
Atsakyti