Neskaiciau visos temos, bet cia keliais postais auksciau buvo apie medu rasyta. Mes tai dovanojom medaus indelius. prisipirkom vaikisku kosyciu, korios buna tokiuose maziukuose indukuose (poto jau aisku buvo bloga nuo tos slyvu tyreles ) tai i tuos indelius pylem medu, ant virdaus dejau medziagos skaitele, perrisau spalvotu sniureliu o ant sono uzklijavau lipduka kieno krikstynos o lipduka tai dariau taip, ant lapo susirasiau eilem ta uzrasa, nulekiau i kanc.prekiu parduotuve ten man atspausdino ant lipnaus popieriaus kuri beliko susikarpyti ir klijuoti. Sveciam begalo patiko, gaila foto neturiu.
QUOTE(indrucke @ 2012 03 27, 16:49)
O nepagalvojot kur tuos angeliukus svečiams dėti? neišmesi, juolab , kad ir pašventinti, į lentyną? į stalčių? Žodžiu apkraunat žmonės tokiais dalykais ir visokiais ten šaukštais, ar saldainiais su vaiko atvaizdu. O jums smagu bus kai Jūsų "vaikas" šiukšlinėje mėtysis?
visiskai pritariu
labai fainai išeina saldainiai su krikštuko atvaizdu, nors galima, aišku, ir suvenyrų
Sveikos mamytės,
Gal kas žinot kokių gražių žodelių seneliams krikštynų proga. Kažkaip man nesinori tų visų įsakymų ar pažadų jiems teikti, geriau būtų kokia padėka ar šiaip gražūs žodeliai apie seneliu Įrėminčiau ir įteikčiau..... Padėkite prašau
Gal kas žinot kokių gražių žodelių seneliams krikštynų proga. Kažkaip man nesinori tų visų įsakymų ar pažadų jiems teikti, geriau būtų kokia padėka ar šiaip gražūs žodeliai apie seneliu Įrėminčiau ir įteikčiau..... Padėkite prašau
o uz ka dekojama krikstynose seneliams?
(nesisaipau, tiesiog nelabai ismanau tokius paprocius, tai idomu)
(nesisaipau, tiesiog nelabai ismanau tokius paprocius, tai idomu)
Manau, kad padėkoti seneliams galima įvairiais būdais, bet kuriuo atveju jie labai džiaugsis.
O dėkoti seneliams tikrai turbūt bus už ką: už meilę, už rūpestėlį, už linksmą savitgalį, už dviratuką ir t.t...
pavyzdukas
O dėkoti seneliams tikrai turbūt bus už ką: už meilę, už rūpestėlį, už linksmą savitgalį, už dviratuką ir t.t...
pavyzdukas
Saga 28, labai graži padėka Ir man kažkaip priimtiniau įteikti padėką nei įsakymus krikšto tėveliams, seneliams
Ačiū ačiū Saga 28. Kažkaip nelabai įsivaizdavau kaip tą padėką rašyt..... dabar jau paaiškėjo
QUOTE(*Radvileee @ 2012 07 30, 11:59)
Saga 28, labai graži padėka Ir man kažkaip priimtiniau įteikti padėką nei įsakymus krikšto tėveliams, seneliams
Ačiū
Mano nuomonė irgi tokia pat....
Dar vietoj "10 įsakymų krikštatėviams" rašo "Krikštatėviams. Su šypesna...
Papildyta:
QUOTE(Kokete @ 2012 07 30, 13:57)
Ačiū ačiū Saga 28. Kažkaip nelabai įsivaizdavau kaip tą padėką rašyt..... dabar jau paaiškėjo
Prašom, ner už ką
Papildyta:
Tekstukai:
Padėka krikštatėviams ( pakoregavus, gal tiktų ir seneliams)
Nėra žodžių kalboje tokių,
Nes apsakyti negaliu,
Ką šiandieną aš jaučiu...
Ir padėkos tikrai čia maža,
Bet gaila iš tiesų,
Daugiau aš nieko negaliu,
Tik tai ištart žodelį - ačiū".
Būkit jūra gerumo, švelnumo ir meilės,
Kur galėtų Austėja plukdyti laivus.
Pasakų žodžiai vaikystę palydėjus,
Ji užaugs laimingas ir geras žmogus žmogus.
Būkit jūra bekraštė, užliejusi meilę,
Kur galėtų braidyti AUSTĖJA dažnai.
Ir išgirskit, ją krykštaujant, vaikiška laime-
Būkit jai artimiausi draugai.
Paseksit pasaką žvaigždėtą
Atėjusią iš ateities.
Nutieskit kelią man saulėtą,
Apgaubkit skraistėmis vilties.
Tie tekstukai iš interneto, manau kad rašant artimam žmogui reikėtų truputį pasikoreguoti ....
As seneliams nupirkau:
mociutems ireminau" 10 anukelio prasymu mociute" ir medini sauksta ,kad kose skani butu
diedukams ireminau "10 anukelio prasymu seneliui" ir taupykle ,kad pataupytu smulkiom islaidom:)
cia uzsisakiau prasymus:
http://www.viskaskrikstui.lt/
mociutems ireminau" 10 anukelio prasymu mociute" ir medini sauksta ,kad kose skani butu
diedukams ireminau "10 anukelio prasymu seneliui" ir taupykle ,kad pataupytu smulkiom islaidom:)
cia uzsisakiau prasymus:
http://www.viskaskrikstui.lt/
...o mes seneliams padovanojome rėmelius su nuotraukų koliažais.
Močiutėms seneliams ,kad ryte prie kavutės nepamirštų tos progos....