na mamytes, jus ir isijautet
visos tos dovanos- skaitau ir nekantraujuatrasyt. viena labai taikliai pastebejo, kad visos smulkmenos, kad ir kokios jos mielos ir siltos- atsidurs stalciuj, spintos, maise, blogiausiu atveju keliaus siuksliadezen. nei saldainiu popieriai, nei degtuku dezutes, nei sisokios sages ar magnetai neissilaikys namie matomoje vietoje. tai kazkokia nesamone.
isvis, apie dovanas sveciams pirma karta cia perskaiciau. svente yra ne sveciams, ne tevams, o naujam krikscioniui. tam zmogiukui, kuris buvo krikstytas baznyteleje, kuris nusiplove pirmaja nuodeme.
nesuprantu dovanu sveciams. jie jau ir taip apdovanoti galedami dalyvauti brangaus zmogaus krikstynose. na, galbut pritariu dovanelei krikstotevams.
seneliai ir be priminimu pinigelius taupys, kose virs- juk anukas tai ju.
kuo siltesne svente, kuo maziau komercijos ir pompastikos- tuo mieliau kartu pabuti.
cia tik mano nuomone, neisizeiskit. si savaitgali dukryte krikstysiu, tai tikrai nesiruosiu niekam nieko dovanoti. ruosiu kuo siltesne svente artimiesiems, kuo grazesni stala, kuo jaukesne aplinka. sventes centras- mano vaikas.
Neturiu ką daugiau ir pridurt, 100 proc atitinka mano nuomonę
. Krikštynos yra vaikučio šventė, niekaip nesuprantu prie ko čia tie svečiai
Prieš mėnesį krikštijom savo mažiukę, tai jokių pompastikų nerengiau nei krikšto tėvams, nei tuo labiau svečiams. Po šventės užsakiau Fotoknygą, kur sudėjau gražiausias šventės akimirkas, užrašiau gražius žodžius nuo dukrytės ir padovanojom krikštatėviams. Krikšto mama buvo sužavėta, gyrė tokį sprendimą, nes nuotraukos nesimėtys bendruose albumuose, o be to foto knygos mūsuose dar neatsibodęs dalykas yra.
Dar labai užstrigo man tos taupyklės, kur dovanojamos seneliams, tipo anūkų mokslams. Nu kažkaip nesugalvočiau taip naglai įkišt seneliams taupyklę, kad krautų pinigus. Vaikas juk mano, tai jo mokslai irgi turėtų būti mano problema, o seneliai kiek galės patys prisidės.