Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos Krikštynų dalyviams

Sveiki 4u.gif
Noreciau paklaust o kokiu tikslu iteikiamos dovanos krikstateviams ir seneliams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2011 04 07, 17:25)
Sveiki  4u.gif
Noreciau paklaust o kokiu tikslu iteikiamos dovanos krikstateviams ir seneliams?  blush2.gif

Tikriausiai padėkos tikslu. Krikštatėviams norima atsidėkoti kad prisiėmė atsakomybę, sutiko pakrikštyti vaiką. Beto, žmonės ir finansinių išlaidų turėjo, tad visai gražu simboliškai kažką ir jiems įteikti.

Na, o senelius apdovanot per šeimos šventes tai pagarbos vyresniai kartai išraiška, nors per krikštynas gal ir nebūtina. Aš asmeniškai seneliams nieko nedovanojau, tik krikštatėviams.
Atsakyti
QUOTE(ajana @ 2011 04 09, 07:37)
Tikriausiai padėkos tikslu. Krikštatėviams norima atsidėkoti kad prisiėmė atsakomybę, sutiko pakrikštyti vaiką. Beto, žmonės ir finansinių išlaidų turėjo, tad visai gražu simboliškai kažką ir jiems įteikti.

Užkliuvo tas finansinių išlaidų turėjo biggrin.gif Dabar tas tikriausiai retai begalioja? g.gif Man net įdomu kaip kitur, bet pas mus kažkaip tokie krikštatėviai, kad net nepaklausia ar reik kažko, ar ką ruoštis, žodžiu tik eiline dovana pasirūpina. Aš, kaip kuklus žmogus, net ir nedrįstu kažko prašyti, pasidarau viską pati. Tiesa, dovanas dovanoju viesiems
Atsakyti
aš einu pirma kartą krikstyti vaika, buvau pries tai keliose krisktynose, tai daug visko pasiruose kriksto mamos ir as stengiuosi viskoprigalvot, manes net vaiko mama nepaklausia kas kaip ar aas ruosiuosi ar ne... bet dauguma sako kad ruosiesi mazai kas ta ivertina...ir man idomu ar vaiko mama kazka ruosis ar ne , bet ir nedristu klausti..bet manau kad kriskto mama turi dauguma organizuoti,,,bet cia pas visus skirtingai ....ipac kaip reikia pasispausti nes finansai viska reguliuoja biggrin.gif

o del dovaneliu kristynu dalyviams tai net nz mama turetu dovanoti, betkazin ar taip bus...tai padovanosiu tokius magnetukus vaiko nu nzn ar cia tinkama dovana dar svarstau...
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo styga31: 09 balandžio 2011 - 15:57
QUOTE(ericaa @ 2011 04 09, 10:45)
Užkliuvo tas finansinių išlaidų turėjo biggrin.gif Dabar tas tikriausiai retai begalioja? g.gif Man net įdomu kaip kitur, bet pas mus kažkaip tokie krikštatėviai, kad net nepaklausia ar reik kažko, ar ką ruoštis, žodžiu tik eiline dovana pasirūpina. Aš, kaip kuklus žmogus, net ir nedrįstu kažko prašyti, pasidarau viską pati. Tiesa, dovanas dovanoju viesiems

Mums krikštamotė pasisiūlė rūbelius nupirkti, tai jai ir patikėjom šį reikalą. Krikštatėvis bažnyčioj atsiskaitė. Žinoma ir dovanas pirko, medalioną auksinį brangų ir keletą pigesnių dovanėlių.

Dabar patys būsim krikšto tėvais, tai irgi žadam prisidėt finansiškai prie šventės organizavimo, prieš tai aišku pasitarėm su tėveliais, ko reiktų ir pan.
Atsakyti
ir as labai noreciau kad su manimi kas paitartu, bet teveliai nieko nesako, pati nedristu uzklausti kiek ir uz ka mes turim pirkti ir moketi ??? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajana @ 2011 04 09, 20:48)
Mums krikštamotė pasisiūlė rūbelius nupirkti, tai jai ir patikėjom  šį reikalą. Krikštatėvis bažnyčioj atsiskaitė. Žinoma ir dovanas pirko, medalioną auksinį brangų ir keletą pigesnių dovanėlių.

Mano supratimu va taip ir turi būti. O gal aš labai senamadiška g.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau jusu nuomones blush2.gif krikstateviams yra vienas isakymas: 6. Nepamirškite, kad ir aš pretenduoju į Jūsų turtą (Lietuvos įmonių katalogas, advokatų skyrius); ka vietoj sios dovanos butu galima pakeisti? rolleyes.gif dekoju uz mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxsss @ 2011 04 10, 20:20)
Sveikos, noreciau jusu nuomones blush2.gif  krikstateviams yra vienas isakymas: 6. Nepamirškite, kad ir aš pretenduoju į Jūsų turtą (Lietuvos įmonių katalogas, advokatų skyrius); ka vietoj sios dovanos butu galima pakeisti? rolleyes.gif  dekoju uz mintis 4u.gif

gal galima būtų pretenduoti į didžiausio turto -krikšto sūnaus ( ar dukrtytės) auklėjimą savo geru, doru pavyzdžiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ajana @ 2011 04 09, 22:48)
Mums krikštamotė pasisiūlė rūbelius nupirkti, tai jai ir patikėjom  šį reikalą. Krikštatėvis bažnyčioj atsiskaitė. Žinoma ir dovanas pirko, medalioną auksinį brangų ir keletą pigesnių dovanėlių.

Mano sūnaus Krikšto mama irgi pasiūlė rūbelius nupirkti, bet aš pati išrinkau kokių norėčiau blush2.gif Ir dėl dovanų klausė, tai sakiau, kad apart rūbų ir aukos bažnyčiai daugiau nieko nereikia, nedrįsau užsiprašyt dar ir dovanos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2009 08 17, 16:17)
Isiterpsiu i Jusu tema  blush2.gif  4u.gif
Mane domintu, ka kriksto mama turetu dovanoti mociutems  g.gif  smile.gif
Skaiciau, kaip jau minejo temos autore, kad mociutems dovanojamos prijuostes  biggrin.gif bet ten tokios siuolaikines mociutes, kad prijuostes tikrai netinka  4u.gif
Galvojau, gal visai nieko butu padovanoti puodeli su anukes nuotrauka  g.gif 

o as manau kad visai fainiai prijuostes smile.gif kodel nebetokios mociutes,as pati net naudoju prijuoste,labai super virtuveje,saugau savo rubus lotuliukas.gif va butent su anukelio(les) foto smile.gif
Atsakyti
]na labai labai viskas grazu, wub.gif bet as galvoju ar butina visai tai daryti,ar ne .dabar vis svarstau svarstau,ar daryti panasiai su visom dovanom ir t.t. ar paprasciausiai padaryti grazu baliuka tik su zaidimais g.gif[I]
Atsakyti