Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos Krikštynų dalyviams

QUOTE(estetė @ 2010 08 12, 18:46)
Dar gražu būtų stiklainių dangtelius apdengti pvz. lininės medžiagos gabalėliu ir apjuosti juos kaspinėliu tokiu pačiu, kaip šaukšteliai aprišti smile.gif

Siaip tikrai kazka tokio zadu padaryti, nes tikrai nepaliksiu dangtelio kaip nuo tyreles smile.gif galvojau gal rasiu pirkti tokiu mazu indeliu, bet neradau sad.gif tai reikes savo mergaite maitinti 4men kudikiam skirtoms kosytemis smile.gif o saukstelius tai turguj esu ne karta macius smile.gif manau bus tikrai grazu. teko but vienoj sventej kai sveciam dovaneles buvo degtuku dezutes su atspausdinta nuotrauka, bet kazkaip man medus graziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2010 08 14, 17:09)
teko but vienoj sventej kai sveciam dovaneles buvo degtuku dezutes su atspausdinta nuotrauka, bet kazkaip man medus graziau smile.gif

Aš irgi dariau degtukų dėžutes sūnaus Krikštynoms, tik ne nuotraukytę dėjau, o angeliukus ir užrašiuką "Benuko Krikštynos 2009 07 11", bet medus irgi labai graži dovana ir praktiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 07 04, 10:58)
Močiutėm dovanojom vardines prijuostes ( siuvo mama rugsėjė iš SM ), diedukams - plaktukai ( linikės777 ), podžiams taupyklės ir rankšluosčiai, vaikams - smulkmenėlės - pakabukai, piniginės, kiekvienai šeimai po žurnaliuką krikštynų "Žmonės".
http://i038.radikal....91762ce5667.jpg

Šitas žurnalas "ŽMONĖS" labai nuotaikingas sprendimas.
Jubiliejaus proga tokį gavus, būč maloniai nustebinta. tongue.gif
Ir krikštynoms puiki staigmena.
Atsakyti
mes štai ka dovanojome krikšto teveliams, buvo labai patenkinti

user posted image

user posted image

juos siuvinejo mama iš SM wub.gif
Atsakyti
Musu simbolines dovanos sveciams
user posted image
Atsakyti
o tai cia saldainiukai su krikstuko nuotraukele??
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2010 08 16, 22:45)
Šitas žurnalas "ŽMONĖS" labai nuotaikingas sprendimas.
Jubiliejaus proga tokį gavus, būč maloniai nustebinta. tongue.gif
Ir krikštynoms puiki staigmena.

sveikos darbštuolės, labai reiktų koordinačių forumietės, kuri gamina krikštynų laikraštį su viršeliu ,,Žmonės"
Atsakyti
Sveikos. Ruosiuosi krikstynoms ir iskilo klausimas. Kas seneliams, mociutems proseneliams, sveciams turi dovanoti dovanas? Tevai ar krikstateviai?
Atsakyti
QUOTE(aaaudra @ 2010 08 23, 16:39)
Sveikos. Ruosiuosi krikstynoms ir iskilo klausimas. Kas seneliams, mociutems proseneliams, sveciams turi dovanoti dovanas? Tevai ar krikstateviai?

Manau, kad seneliams turėtų dovanoti tėvai. Krikštatėviai dovanėles ruošia savo krikštijamam vaikui. O jau tėvai atsidėkoja tiek krikštatėviams, tiek svečiams. Nebent jūs su krikšto tėvais dalinsitės...

Mes dovanojom molio angeliukus. Yra įdomių angeliukų Europos parduotuvėj Vilniuje ir Pilies gatvėje.
user posted image

Aš galvojau apie mažus muilo gabaliukus. Seniau juos dovanodama krikštijamam vaikui, nes tai buvo turtingų žmonių dovana. Yra juk įdomių tų muiliukų visokiausių.

Kadangi per krikšytnas simbolioškai seneliai įšventinami į senelius tai galima ką nors į tą temą padovanoti. Aš galvojau apie linines servetėles, staltieses - kūčių stalui - kai susirinks vis šeima.
Atsakyti
QUOTE(aaaudra @ 2010 08 23, 14:39)

Sveika, jei krikstynos tavo vaiko, tai tu dovanoji dovana krikstuko seneliams , mociutems, sveciams po atmintine dovanele.Bent jau kiek skaiciaus, tiek radau info.Bet ar isvis dovanoti ar ne, tai jau kiekvieno reikalas.
Atsakyti
Mes kiekvienai seimai dovanojome po kriksto laikrastuka smile.gif Visi buvo maloniai nustebinti. Kaip atrode laikrastukas galite pamatyti paspaude sia nuoroda smile.gif http://zarembapictur...ikrastukas.html
Atsakyti
Mes kriksto teveliams dovanom paduskeles su kriksto dukrytes nuotrauka, o seneliams raktu pakabukus su anukeles nuortaukyte, kad visada butu salia 4u.gif
Atsakyti