Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos Krikštynų dalyviams

QUOTE(Ciuple @ 2010 07 07, 12:43)
Sakykite, prašau, kas daro krikštynų žurnalą "Žmonės"?

man darė mama Viltyte.

QUOTE(Zivile0515 @ 2010 07 07, 20:50)
mergaites,...gal zinota kad daro mazytes dezutes su kokiu drugeliu ar dar kuo...na sveciams, kad tilptu saldainis..ir dar koks popiriukas..na tokio mazumo
buciau labai labai labai dekingaaaaaaaaaa rolleyes.gif

dariau dukros gimtadieniui - pagamino simsi.

dar mačiau pavyzdžių pas kondračiuką
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 07 04, 09:58)
Močiutėm dovanojom vardines prijuostes ( siuvo mama rugsėjė iš SM ), diedukams - plaktukai ( linikės777 ), podžiams taupyklės ir rankšluosčiai, vaikams - smulkmenėlės - pakabukai, piniginės, kiekvienai šeimai po žurnaliuką krikštynų "Žmonės".

Labai originaliai thumbup.gif Na, bet tas Žmonės - tai pirmą kartą matau, turėtų geras įspūdis būti thumbup.gif

QUOTE(Zivile0515 @ 2010 07 07, 19:50)
mergaites,...gal zinota kad daro mazytes dezutes su kokiu drugeliu ar dar kuo...na sveciams, kad tilptu saldainis..ir dar koks popiriukas..na tokio mazumo
buciau labai labai labai dekingaaaaaaaaaa rolleyes.gif

Mažyčių dėžučių galima ir nusipirkti, bėda ta jog jų kiekis būna ribotas - po kelis vnt. Droge būna, taip pat Rimi esu mačiusi. Galima darytis pačiai - schemų nete netrūksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 07 08, 21:52)
Labai originaliai  thumbup.gif Na, bet tas Žmonės - tai pirmą kartą matau, turėtų geras įspūdis būti thumbup.gif

Vienas giminaitis ( nedalyvavęs krikštynose) užvakar sako - " ale tai ta mergytė panaši į Ievą". Susižvalgėm tik ir nusikvatojom biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2010 06 01, 23:41)

o kad iš tėvelio nieko negausiu -  tai jaučiu... ir tam nusiteikus esu... ir nebus skaudu, manau... bet kadangi šiuo metu tėvelis vienas dirbantis šeimoje- tai manau taupyklė pats tas... gal susiprotės krikšto tėvai įteikti bent kokį raštą...

aš tavo vietoj tėveliui nieko nedovanočiau schmoll.gif bent jau mano nuomene tai bus labai nejauki sitacija, jei jis tau nieko nepadovanos... galbūt tu tam ir nusiteikusi, bet kaip jis jausis? g.gif kaip jis atrodys prieš visus svečius unsure.gif gal tu ir gerai jausies, bet iš šono man rodos nekaip atrodys. Bet čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif na o mes seneliams dovanosis pasizadejimus taupykles ir medinius saukstus(na ta viska pirkom iskyrus pasizadejimus pati padariau ir aisku iremianau),krikstateviams taip pat isakymai ir po angeliuka,proseneliui iremintus zodzius nuo proanukeles(beje seneliams krikstateviamspo laikrastukas"Krikstukai"),na ir aisku kiekvienai seimai lauksneselis-saldainiai,sokolasai su foto ir po pakabuka ant raktu:)
Atsakyti
mes taip pat padarem labai grazius pasizadejimus seneliams, ir visiems sveciams po grazu angeliuka smile.gif
Atsakyti
Mes seneliams dovanosim po anūkėlės nuotraukų albumą, krikšto tėvams - po puodelį su jos nuotrauka, o visiems svečiams - po mažą indelį širšių medaus smile.gif Galvojom tokias dovanas, kurias būtų galima naudoti, o ne numesti į stalčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2010 07 15, 15:24)
ir visiems sveciams po grazu angeliuka  smile.gif

kokie angeliukai bigsmile.gif - gal parodysit kaip jie atrodo? blush2.gif
nes aš ieškau ieškau ir nieko gražaus ir už padoria kainą nerandu doh.gif
Atsakyti
Gal kas zino kur ir uz kiek daro zenkliukus, magnetukus krikstynom? Radau tik viena skelbima po 5 lt kaina, bet minimum 10 reik uzsakyt, o man 6 per akis... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o mes apsiribojpm tik dovanomis krikstu teveliams - padarem po puodeli su krikstasunio nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 07 18, 16:28)
Gal kas zino kur ir uz kiek daro zenkliukus, magnetukus krikstynom? Radau tik viena skelbima po 5 lt kaina, bet minimum 10 reik uzsakyt, o man 6 per akis... 4u.gif

Mes ir daremes magnetukus ant saldytuvo , priminimui sveciams, tai irgi kiekis maziausia 10vnt. galvojau kad bus per daug, bet netgi galejau pora ir daugiau pasidaryti, mociutes , tetos, puskes ir t.t. visi labai nustebe labai patiko norejo prisiminimui pasilikti, tiesa mes dar pas ta pacia ir saldainius daremes, tai saldainiai galiu pasakyt viska pranoko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2010 07 19, 22:17)
Mes ir daremes magnetukus ant saldytuvo , priminimui sveciams, tai irgi kiekis maziausia 10vnt. galvojau kad bus per daug, bet netgi galejau pora ir daugiau pasidaryti, mociutes , tetos, puskes ir t.t. visi labai nustebe labai patiko norejo prisiminimui pasilikti, tiesa mes dar pas ta pacia ir saldainius daremes, tai saldainiai galiu pasakyt viska pranoko thumbup.gif

gal gali parasyti kur magnetukus daretes? 4u.gif
Atsakyti