Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

azen, aciu uz albuma 4u.gif

kojos visai normaliai atrodo, gal ir ne manekenisku proporciju, bet nematau nieko kas badytu akis ax.gif

ANIL30, kad mano kojos butu tokios kaip tavo bigsmile.gif
man jos tikrai grazios ir tikrai nera tokios kreivos kaip kad tu isivaizduoji mirksiukas.gif

esi labai grazi moteris nail.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 16, 00:01)
aciu..dukryte gal nereikejo i ta albumeli kist..o del koju tai zemiau keliu pati matai..as tas nuotaukas dariau ukrainos gydytojam pradziai,kasd padeti yvertintu...lauksiu tavo nuotraukyciu...o kai po gimdymo sveriau 49 tarpelis llyg ir dar didesnis buvo doh.gif n dabar irgi tas pats velnias kojose...kai idejau ta nuotrauka man isakyta beda pasidare dar lengvesne...ner taip uzspausta dusioje....

sios nuotraukos mano ner senos..po to pratrinsiu ir is flesiuko ka idesiu nu su kojom, batais kaip kaderinu..tame kompe nieko gero neturiu..kelias is ones nukopinau, neryskios gavos... g.gif na bet kaip sakia be rubu matot bedos nepaslepsi...kai tiesiai kaip kareivukas atsistoji tikrai aiskiai matos nemazas tarpas
Papildyta:
QUOTE(*badabum* @ 2009 10 16, 00:29)
azen, aciu uz albuma 4u.gif

kojos visai normaliai atrodo, gal ir ne manekenisku proporciju, bet nematau nieko kas badytu akis ax.gif
ANIL30, kad mano kojos butu tokios kaip tavo bigsmile.gif
man jos tikrai grazios ir tikrai nera tokios kreivos kaip kad tu isivaizduoji mirksiukas.gif

esi labai grazi moteris  nail.gif

aciu uz palaikyma, bet juk as nesu akla..matau savo kojeles...kai kur atostogaujam mane toks liudesys aplanko..ypac ten kur silta..na tik egipte smagu nereik po super trumpo sortu vaiksciot--motyvas mano geerbkim kitu kultura...
Papildyta:
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 16, 00:36)
sios nuotraukos mano ner senos..po to pratrinsiu ir is flesiuko ka idesiu nu su kojom, batais kaip kaderinu..tame kompe nieko gero neturiu..kelias is ones nukopinau, neryskios gavos... g.gif na bet kaip sakia be rubu matot bedos nepaslepsi...kai tiesiai kaip kareivukas atsistoji tikrai aiskiai matos nemazas tarpas
Papildyta:

aciu uz palaikyma, bet juk as nesu akla..matau savo kojeles...kai kur atostogaujam mane toks liudesys aplanko..ypac ten kur silta..na tik egipte smagu nereik po super trumpo sortu vaiksciot--motyvas mano geerbkim kitu kultura...

na badabum su dzinsiukais ir tu liuks jus visos super...ir siaip nematau jusu trukumu, o as matot ikeliau kaip tikra zemaite esu uzsispyrus..tiesiai sviesiai, be uzuolanku...taip kaip yra...na bet truputis paslapties gal ir gerai..bet as taip noriu tiesiu koju smile.gif svajoju apie tai kasdien...
Papildyta:
[quote=ANIL30,2009 10 16, 00:49]
Papildyta:

Papildyta:

na badabum su dzinsiukais ir tu liuks jus visos super...ir siaip nematau jusu trukumu, o as matot ikeliau kaip tikra zemaite esu uzsispyrus..tiesiai sviesiai, be uzuolanku...taip kaip yra...na bet truputis paslapties gal ir gerai..bet as taip noriu tiesiu koju smile.gif svajoju apie tai kasdien...
[/quotas as manau mes visos grazios bet man nereikia kazko..as noriu tik,kad estetiskai kojos atrodytu normalios...to siekiu..bet draugai sako dievuliui sugriesysiu ir dar vezimely sedesiu jei kokia komlikacija..bet as taip uzsspyriau
Atsakyti
nu jo su dzinsais puse velnio, jei dar uzsidedu aukstakulnius ir dzinsai siek tiek platejantys tai tu kreivu koju ir nesimato...

bet taip megstu nesioti sukneles ir sijonus bigsmile.gif pati ziuriu tas savo foto... na negrazios tos mano kojos doh.gif zinoma ir as noreciau, kad jos butu tiesios, ilgos ir be issipletusiu venu doh.gif na bet ka dabar daryti...
neuzsibarikaduosiu namie, kad niekas mano koju nematytu, reikia eit pirmyn. Ateity gal medicina pazengs i prieki ir nereikes tokios sunkios operacijos, kad kojytes butu grazios.

As dabar tik siek tiek bijau, kad jei ateity susilauksiu dukrytes, kad jos kojytes nebutu kaip mano.... kaip jusu dukrytes??? nepaveldejo mamos dziaugsmo??
Atsakyti
[quote=ANIL30,2009 10 16, 00:59]
Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:
[quote=ANIL30,2009 10 16, 00:49]
Papildyta:

Papildyta:

[/quotas as manau mes visos grazios bet man nereikia kazko..as noriu tik,kad estetiskai kojos atrodytu normalios...to siekiu..bet draugai sako dievuliui sugriesysiu ir dar vezimely sedesiu jei kokia komlikacija..bet as taip uzsspyriau
[/quote]
babebum su suknele super atrodai..as trumpas labai retai nesioju..na rudeni rie ilgu batu ok bet vasara neperlipu per save labai retai ...tavo kojos visai ner kreivos, na gal taipsustei,,tai irgi saunu..bet juk reikia ir vaiksciot as savosiom gedijuos miniaku vaiksciot...tavo ner tokios kaip mano kreivos...esi sauni..ijus visos kaip minejau saunios thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 16, 01:09)
babebum su suknele super atrodai..as trumpas labai retai nesioju..na rudeni rie ilgu batu ok bet vasara neperlipu per save labai retai ...tavo kojos visai ner kreivos, na gal taipsustei,,tai irgi saunu..bet juk reikia ir vaiksciot as savosiom gedijuos miniaku vaiksciot...tavo ner tokios kaip mano kreivos...esi sauni..ijus visos kaip minejau saunios thumbup.gif

jei genetika nieko nepadarysi, bet as savo vedziau nesenei sako kojos tiesios..reikia sportuot, sokiu bureliai, mamo tenisa lanko..na nepastebejom kokiu nukrypimu.kalcio duodam.e vitaminas svarbu jei kudikystej krypsta...na reiia viltis ,kad viskas bus gerai, bet mano mamos irgi kazkas panasaus i mano...
Atsakyti
na, ir aš įkėliau vieną nuotraukytę, bet kaip matau, pas mane kojos baisiausios doh.gif
Papildyta:
na, mano dukrytės kol kas kojos tiesios thumbup.gif nors ir pas mano mamos yra yiesios, tai nesuprantu, kodėl pas mane jos taip iškrypo kažkur apie šeštus metus, gal kalcio organizme pritrūko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 16, 10:49)
na, ir aš įkėliau vieną nuotraukytę, bet kaip matau, pas mane kojos baisiausios  doh.gif
Papildyta:
na, mano dukrytės kol kas kojos tiesios  thumbup.gif nors ir pas mano mamos yra yiesios, tai nesuprantu, kodėl pas mane jos taip iškrypo kažkur apie šeštus metus, gal kalcio organizme pritrūko  doh.gif

nesijaudink net kreiviausios...matai dziaukis tavo ner genetiskai..sako trukumas lyg e ir calcio vitaminu didele reiksme turi...kekvienaisavo kuno trukumai aktualus... smile.gif nesijaudink susitvarkysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 16, 12:42)
nesijaudink net kreiviausios...matai dziaukis tavo ner genetiskai..sako trukumas lyg e ir  calcio vitaminu didele reiksme turi...kekvienaisavo kuno trukumai aktualus... smile.gif nesijaudink susitvarkysim smile.gif

ilgakase ner kreiviausios...o is tavo slapyvardzio tavo plaukuciai labai grazus smile.gif o mano ploni biggrin.gif na bet plaukai ner man tokia beda kokia kojos...moterys kuriu nosis su kuprele pav operuuojas jau seni,o ausys atlepusios..operuoja net vaikus..o kur del krutu patyliu...o cia tai moteriai ...juk sako sijonukas..maza juoda suknele...o dar senovej tos uniformos gi buvo...o kaip po pliaza vaiksciot..kokie pacanai gali nuziurinet ir juoktis is koju..sugadintos butuvisos atostogos...na nemalonu..o kur sauna draugu buryje...as i sauna kazkaip nelabai kompleksuoju...greit smakst s rubeliu i saunos ranksluostuka ir ant laktos..o jei reiktu vaiksciot tikrai pusnuoge nevaiksciociau....na neperlipu per save....todel ir darysiuos ta operaija, kad galeciau ilsetis be stresu, kad nejausciau komplekso...as kartais paalvoju,kad parduotuvej ,na prekybcentryje kur dazniausiai prekinames atpazysta is kreivu koju...na paranojiski kompleksai.....o sukneliu turiu pasimatuoju nusimaunu ir svyst i sona...aisku tada i asaras,kad nezinau ka mautis karsta vasaros diena..karsta su dzinsais..o ilgaauliu irgi nesidesi..turiu keleta madingu ilgu....bet jos taip pabodo...bridzai vieni gal ir nieko atrodo, bet ner visai ok...o jus kurios mini uzsidedat kaip jauciates na juk netik pozuot tenka pries fotika, bet ir vaiksciot...ner nejauku...?
Atsakyti
Sveikos mergytes, na va, pagaliau rada sava bureli 4u.gif jei leisit prisijungsiu smile.gif jei draugai suzinotu isjuoktu, nes jiems mano kojos visai nekreivos ir mano vyrui jos nekreivos, o man pacios kreiviausios.Suprantu, kad zmones nenori tiesiog manes liudint. Niekada vasara neinu maudytis, pirtis, baseinus, o jei einu net susiguziu, atrodo, kad visi juokias is manes. Gyvenu nepilnaverti gyvenima, nes negaliu kaip zmogus sijono uzsidet, aisku, pasirinkus ilgi uzsidedu. Siaip ar taip noreciau jungtis prie jusu ir idet savo foto. Galesiu jau siandiena vakare pasipotkint 4u.gif Man jau geriau celiulitas, maza krutine ir dar bala zino kas, o tik uztektu graziu koju smile.gif beje, nei celiulito, nei krutines dydziu nesiskundziu, bet va kojos... blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
As net uzsienyje negaliu segeti trumpu sijonu sad.gif sia vasar apmeginau ir neistevrus persirengiau...man tai labai didele tragedija ;(ir taip atrodo, kad tik as viena sia beda turiu , aisku, dabar matau, kad ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 15, 22:20)
ar dar kas idesit fotkiu

Sveika, esu naujoke prisiregistravusi, bet sia tema duomiosi jau senai nes turiu ta pacia problemele, blush2.gif nuotraukas noreciau ikelt bet neturiu prisijungimo duomenu, ar galeciau kaip gauti?
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 16, 14:03)
ilgakase ner kreiviausios...o is tavo slapyvardzio tavo plaukuciai labai grazus smile.gif o mano ploni biggrin.gif na bet plaukai ner man tokia beda kokia kojos...moterys kuriu nosis su kuprele pav operuuojas jau seni,o ausys atlepusios..operuoja net vaikus..o kur del krutu patyliu...o cia tai moteriai ...juk sako sijonukas..maza juoda suknele...o dar senovej tos uniformos gi buvo...o kaip po pliaza vaiksciot..kokie pacanai gali nuziurinet ir juoktis is koju..sugadintos butuvisos atostogos...na nemalonu..o kur sauna draugu buryje...as i sauna kazkaip nelabai kompleksuoju...greit smakst s rubeliu i saunos ranksluostuka ir ant laktos..o jei reiktu vaiksciot tikrai pusnuoge nevaiksciociau....na neperlipu per save....todel ir darysiuos ta operaija, kad galeciau ilsetis be stresu, kad nejausciau komplekso...as kartais paalvoju,kad parduotuvej ,na prekybcentryje kur dazniausiai prekinames  atpazysta is kreivu koju...na paranojiski kompleksai.....o sukneliu turiu pasimatuoju nusimaunu ir svyst i sona...aisku tada i asaras,kad nezinau ka mautis karsta vasaros diena..karsta su dzinsais..o ilgaauliu irgi nesidesi..turiu keleta madingu ilgu....bet jos taip pabodo...bridzai vieni gal ir nieko atrodo, bet ner visai ok...o jus kurios mini uzsidedat kaip jauciates na juk netik pozuot tenka pries fotika, bet ir vaiksciot...ner nejauku...?

ANIL, tau tikrai paranoja doh.gif dievazi, man tavo kojas, tai gyvenciau sau ramiausiai, pas tave vos mazas tarpelis, o per slaunis kojos sueina.
Mano kojos visas vienas didelis tarpas doh.gif ir taip kojos mane kankina, tai nesiruosiu del ju dar ir kaisti ar atsisakyti kitu malonumu.
Na zinoma, zingsniuojant gatve visuomet smesteli mintis, o gal kas pamatys...
Bet vis save raminu, kad aplinkui manekeniu nera. Dar pasitaiko, kad prieki eina kokia moteriske su keturiu duru spintos uzpakaliu, ar netinkamai apsirengusi, apkuni moteriski kur celiulitas bado akis ar gal kokia super grazi ir figuringa mergina eina, tuomet visi i ja ziuri blush2.gif pan. Tai kazkaip pagalvoju, kad mano kojos tiek demesio nepritraukia, kiek daug didesni ir ryskesni defektai.
Mes turim beda del koju tai ir nuziurinejam kitu kojas, o kiti tikrai tiek demesio kitu kojom neskiria. Jei kas turi atlepusias ausis tai tikriausiai ir kitu ausis nuziurineja, o iki koju net nenusileidzia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 15, 22:20)
ar dar kas idesit fotkiu

Sveika, esu naujoke prisiregistravusi, bet sia tema duomiosi jau senai nes turiu ta pacia problemele, blush2.gif nuotraukas noreciau ikelt bet neturiu prisijungimo duomenu, ar galeciau kaip gauti?
Atsakyti
As irgi noreciau ideti foto ir isgirsti nuomoniu apie savo kreivasias 4u.gif
Atsakyti