Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

oi tikrai neperdaug rašinėji ANIL30, net negalvok taip mirksiukas.gif man labai smagu skaityt tavo žinutes, nes randu daug vertingų minčių ir patarimų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 15, 19:05)
oi tikrai neperdaug rašinėji ANIL30, net negalvok taip  mirksiukas.gif man labai smagu skaityt tavo žinutes, nes randu daug vertingų minčių ir patarimų  blush2.gif

labai pritariu Ilgakasei, cia tikrai nebus perdaug geru minciu, patarimu ir pasidalinimu savomis mintimis, nes tokiu minciu niekur daugiau nesurasim..
Toks optimizmas ir geros mintys kaip Anil30 suteikia daug ryzto ir padrasina nenuleist ranku ir siekti tikslo 4u.gif Reiketu kazkaip mergaites ta musu uzdara erdve susikurti, butu smagu pasidalinti gudrybemis ir patarimais su realiomis nuotraukomis.. Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(austechia @ 2009 10 15, 18:24)
labai pritariu Ilgakasei, cia tikrai nebus perdaug geru minciu, patarimu ir pasidalinimu savomis mintimis, nes tokiu minciu niekur daugiau nesurasim..
Toks optimizmas ir geros mintys kaip Anil30 suteikia daug ryzto ir padrasina nenuleist ranku ir siekti tikslo  4u.gif Reiketu kazkaip mergaites ta musu uzdara erdve susikurti, butu smagu pasidalinti gudrybemis ir patarimais su realiomis nuotraukomis.. Sekmes visoms!

na galiu tik fotki albuma su slaptazodziu ( kuri zinotume tik mes visos) pasiulyti, kad galetume save parodyti, na o patarimais galime ir cia temeleje pasidalinti.
Einu patyrinesiu kaip ten kas veikia, o tada jums i AZ issiuntinesiu prisijungimo duomenis ir galesim pasirodyti visos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 10 15, 19:38)
na galiu tik fotki albuma su slaptazodziu ( kuri zinotume tik mes visos) pasiulyti, kad galetume save parodyti, na o patarimais galime ir cia temeleje pasidalinti.
Einu patyrinesiu kaip ten kas veikia, o tada jums i AZ issiuntinesiu prisijungimo duomenis ir galesim pasirodyti visos  mirksiukas.gif

manau geras variantas, aciu smile.gif
Atsakyti
as pritariu, reikia trukumus ne slept o bandyt juos istaisyt...........as irgi girdejus is aplinkiniu nemazai tipo juokeliu.........todel pati niekad nepasiepiu zmogaus su trukumais......zinoma, nuoskauda ismokau slept po sypsena, bet sirdelej nuo to tikrai nepalengveja...............niekad nesiskundziau vaikinu demesiu, bet as operacijos noriu del pacios saves......nes ir del sveikatos, kadangi dyla musu sanariai, nes svorio apkrovimas tenka vienam pagrindiiniam kaului, o ne seivikaukiui, taigi senatvej gali but problemu, o nuo to ir stuburas kencia, viskas cia labai susije, ypac jei koju kreivumas nera vienodas, tai ir stuburas krypsta, nes dubinkauliai nera viename lygmenyje......reikai koju kreivume iziureti ne tik estininius dalykus, bet ir medicininius..........

na vieni zmones susigyvena, kiti veikia....ir taiso......kad ir kaip bebutu visoms stiprybes ir but laimingom..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(austechia @ 2009 10 15, 18:47)
manau geras variantas, aciu smile.gif

bandymas

My Webpage

pabandykit ieiti, noriu patikrint ar tikrai uzsirakina ir niekas pasalinis ieiti negali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 10 15, 20:10)
bandymas

My Webpage

pabandykit ieiti, noriu patikrint ar tikrai uzsirakina ir niekas pasalinis ieiti negali  ax.gif

praso slaptazodzio, manau pasaliniai negales ieiti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 10 15, 20:10)
bandymas

My Webpage

pabandykit ieiti, noriu patikrint ar tikrai uzsirakina ir niekas pasalinis ieiti negali  ax.gif

viskas liuks, iejau su slaptazodziu, be jo niekas manau ir neprisijungs..
aciu smile.gif
Atsakyti
ir as imeciau fotkiu tu visai neatrodain su dzinsiukais blogai liuks. smile.gif
Atsakyti
ar dar kas idesit fotkiu
Atsakyti
aš irgi įdėsiu, bet tik pirmadienį, nes ryt išvažiuojam visam savaitgaliui ax.gif
Papildyta:
jetus, Linute, kad man tavo kojos, aš turbūt nedaryčiau jokių operacijų, pusė bėdos tavo kojytės, tik vos vos kreivos mirksiukas.gif pamatysit mano, tai tikrai kreivos doh.gif aišku, bet mes visada savyje matom viską kitaip doh.gif

bet kokios gražuolės jūs, kurios sukėlėt nuotraukytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir vaikučiai, ir vyrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 15, 23:34)
aš irgi įdėsiu, bet tik pirmadienį, nes ryt išvažiuojam visam savaitgaliui  ax.gif
Papildyta:
jetus, Linute, kad man tavo kojos, aš turbūt nedaryčiau jokių operacijų, pusė bėdos tavo kojytės, tik vos vos kreivos  mirksiukas.gif pamatysit mano, tai tikrai kreivos  doh.gif aišku, bet mes visada savyje matom viską kitaip  doh.gif

bet kokios gražuolės jūs, kurios sukėlėt nuotraukytes  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ir vaikučiai, ir vyrai  thumbup.gif

aciu..dukryte gal nereikejo i ta albumeli kist..o del koju tai zemiau keliu pati matai..as tas nuotaukas dariau ukrainos gydytojam pradziai,kasd padeti yvertintu...lauksiu tavo nuotraukyciu...o kai po gimdymo sveriau 49 tarpelis llyg ir dar didesnis buvo doh.gif n dabar irgi tas pats velnias kojose...kai idejau ta nuotrauka man isakyta beda pasidare dar lengvesne...ner taip uzspausta dusioje....
Atsakyti