Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(raseliukste @ 2010 01 11, 11:09)
anil, o tai mano nuotraukytes sumodeliuotas irgi atsiunte?
  na jei ka tai siandien apie 18 val lt laiku busiu prie skype tai persiustum...nekantrauju pamatyt!!!!!!!!na o ilgakases tai liuks kojytes!!!!!!!!!na dar jei skambinsi pupa, gal gali paklaust ar koju ilginimas tokia pati kaina ar reikia primoket ir kiek tad uztruktu gyjimas...

ech, jauciu mergaites kad musu svajones issipildymas netoli!!!!!!o dekoti uz viska anil reikia 4u.gif

reikes tada man vasari grizt i lt ir pasidaryt tuos tyrimus...ilgakase gal zinai kur tokius kaune daro?
ir dar del vizos reiktu tada susitvarkyt.....ech tikiuosi viskas pavyks.... na ikiukas panikes...ka tik po naktines grizau einu miegucio:)nes vakare vel i darba..reikia pinigelius taupyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PASIDARYK SORPO CENTRE..TEN VISUS IR GREIT DARO
Žmogaus imunodeficito viruso (ŽIV) 1/2 ir 0 tipo antikūnai) 30,00
RPR (kiekybinis tyrimas sifilio diagnostikai) 20,00
TPHA (tyrimas sifilio diagnostikai) 25,00
Anti-HAV (hepatito A viruso antikūnai) 45,00
Anti-HCV (hepatito C viruso antikūnai) 36,00 NA TAD APIE 170LITU VISI REIKIAMI TYRIMEI SORPO CENTRE KAINUOTU..TEN GREIT IR MANAU PIGIAUSIAS IS MOKAMU..NEBENT SEIMOS GYD PAS JUS TEN PARASYTU SIUNTIMUS IR DARYTUM LIGONINEJ..BET REIK BUT DRAUSTAM SOC DRAUDIMU..IR MANAU TIE KAI KURIE TYRIMAI MOKAMI IR LIGONINESE..SORPO KAUNE NERA TIK VILNIUS, KLAIPEDA PANEVEZYS SIAULIAI..TAD VA TIEK INFO..
Длительные сроки лечения - это основная проблема, которая ограничивает более широкое использование этой методики. Если при коррекции кривизны средний срок иммобилизации аппаратом Илизарова составляет 3 месяца, то при удлинении к этому сроку нужно добавлять примерно 1 месяц на каждый сантиметр удлинения. Например, удлинение на 4 см может занять 6-7 месяцев, а удлинение на 6-7 см продлится до 7-10 месяцев.

1CM RASO UZAUGA PER MENESI..TAD RASELIUKSTE KIEK CM NORETUM PAAUGT,TIEK MENESIUKU REIKIA BUT SU APARATAIS...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 11 sausio 2010 - 10:19
Na toj nuotraukytėj, kai kojos nesuglaustos, tai tikrai matosi, kad yra tarpelis, pas tave Anil.... ax.gif

Įkėliau kelias fotkes iš Turkijos...
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 01 11, 13:09)
Na toj nuotraukytėj, kai kojos nesuglaustos, tai tikrai matosi, kad yra tarpelis, pas tave Anil....  ax.gif

Įkėliau kelias fotkes iš Turkijos...

tai va as neglaudziau ten siusdama..nes juk nevaikstom koju suspaude lyg sysiot noretumem... smile.gif ...vyksiu savaitgali kita i kauna i jubilieju..vel galvos skausmas kuom rengtis... doh.gif g.gif o del to kreivumo juk sakiau biski maziau ar biski daugiau..man kreiva yra kreiva..juk nebuna biski nescia..tad jei moters kreivos kojos niekad nesakysiu,kad tiesios ir grazios..pameni kaune tas gyd. linas nusisnekejo,kad grazios biggrin.gif mirk is juoko biggrin.gif biggrin.gif lekiu ziuret nuotraukyciu smile.gif
Papildyta:
ilgakase liuks jauciu paatostogavot..grazi seima tavo smile.gif tik matau nebuvo silta, nes visi truputi prisirenge ir ne pliaziskai atrodot... smile.gif ar ta tunika panaudojai smile.gif jauciu neteko, nes ir oras dar gal tie kompleksiukai..siaip nuotraukos super thumbup.gif tikrai ir as noreciau kur vel pakeliaut, bet reik laikyt pinigelius operacijai..ir taip jie slyste slysta vos tik kazkur pajudi...matai as geriu sakiau tau xanax, nes isivariau panika del koju ...vis atrodo visi mato ir taip jaucius negertai schmoll.gif verysad.gif nors kartais pati pagalvoju juk kiekvienas gi neziuri i tas vargses kojas...na bet galvelei neisakysi..jauciu liudesi, tikrai nesusigyvenu su jom...lyg butu svetimos... verysad.gif na bet tikius greit situacija pasikeis... ir as ka tik nusifotkinau su sauniom basutem kuriu nenesioju...imeciau fotke..basutes man grazios o tik koju ir betruksta... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 11 sausio 2010 - 12:06
QUOTE(ANIL30 @ 2010 01 11, 11:14)
PASIDARYK SORPO CENTRE..TEN VISUS IR GREIT DARO
Žmogaus imunodeficito viruso (ŽIV) 1/2 ir 0 tipo antikūnai) 30,00
RPR (kiekybinis tyrimas sifilio diagnostikai) 20,00
TPHA (tyrimas sifilio diagnostikai) 25,00
Anti-HAV (hepatito A viruso antikūnai)  45,00
Anti-HCV (hepatito C viruso antikūnai)  36,00 NA TAD APIE 170LITU VISI REIKIAMI TYRIMEI SORPO CENTRE KAINUOTU..TEN GREIT IR MANAU PIGIAUSIAS IS MOKAMU..NEBENT SEIMOS GYD PAS JUS TEN PARASYTU SIUNTIMUS IR DARYTUM LIGONINEJ..BET REIK BUT DRAUSTAM SOC DRAUDIMU..IR MANAU TIE KAI KURIE TYRIMAI MOKAMI IR LIGONINESE..SORPO KAUNE NERA TIK VILNIUS, KLAIPEDA PANEVEZYS SIAULIAI..TAD VA TIEK INFO..
Длительные сроки лечения - это основная проблема, которая ограничивает более широкое использование этой методики. Если при коррекции кривизны средний срок иммобилизации аппаратом Илизарова составляет 3 месяца, то при удлинении к этому сроку нужно добавлять примерно 1 месяц на каждый сантиметр удлинения. Например, удлинение на 4 см может занять 6-7 месяцев, а удлинение на 6-7 см продлится до 7-10 месяцев.

1CM RASO UZAUGA PER MENESI..TAD RASELIUKSTE KIEK CM NORETUM PAAUGT,TIEK MENESIUKU REIKIA BUT SU APARATAIS...

anil ar yra tokiu dalyku, kuriu tu nezinai?gudragalve tu cia musu:)kaip tau viskas telpa toj galvelej.....na as noreciau tik ta kojyte tipo kur keliais mm trumpesne suvienodint,del to ir klausiu:) na kokius 3 cm paaugt ir neblogai butu(juokauju)....kazkaip man nesimiegojau net po darbo...tiek apie tas kojas isigalvojau!!!!!!!!!!aciu anil labai tau uz informacija!!!!beje, ziurejau nuotraukeles abi mergytes grazios kaip gelytes!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
na Turkijoj tik 1 diena buvo, kad vaikščiojom su trumpom rankovėm (tiksliau vyras ir vaikai, o man vistiek taip per šalta buvo), o kitomis dienomis reikėjo ilgų rankovių, ar plono džemperiuko...bet tai vistiek geriau nei pūkinės striukės lotuliukas.gif

jetus, ir aš jau visai įsisvaigau dėl tų kojų, šiandien visą dieną galvoju, kaip rengsiuosi turėdama tiesias jas, kaip jausiuosi ir pan.... pinigų anksčiau ar vėliau vistiek sutaupysiu, bet kad tik tie hormonai man susitvarkytų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2010 01 10, 22:13)
IDEJAU IR SAVO TIESINTU MODELI...MAN REIK  SLAUNIS NUMES..NEEST DIETOS REIK blush2.gif
Papildyta:

AS APIE TA FILMA SIECRET PASLAPTIS SENAI RASIAU CIA..IR KNYGA TURIU..MAN PILDOS DAUG KAS..MINEJAU IR CIA..REIK NORET IR UZPROGRAMUOT SAVY TA NORA..DVD ANGLU KALBOJ PRIES DAUGIAU KAIP METUS MACIAU.. smile.gif

matyt praziopsojau kad rasei.... blush2.gif
na paziurejau filma ir issitraukusi sena dienorasti irasiau kaip kad filme pasakojo svajone esamuoju laiku kokio gyvenimo noreciau. tai pirmas noras buvo namas kitoj gatves pusej bigsmile.gif (na ten kur gyvenu, kitoj gatves pusej toks nuosavu namu rajoniukas labai mielas)
na ant galo ir tiesias kojas yrasiau ax.gif

paziurejau foto... fainai atostogos... akip saules noreciau ...

anil - basutes puikios bigsmile.gif
Atsakyti
o kaip man tą filmą pažiūrėt, gal galit patarti iš kur atsisiųsti? Ar knygą kas paskolintumėt?
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 01 11, 20:28)
o kaip man tą filmą pažiūrėt, gal galit patarti iš kur atsisiųsti? Ar knygą kas paskolintumėt?

as tau atvesiu ir knyga ir filma lietuviu kalboj kita savaite smile.gif
Atsakyti
Ačiū širdele, tu nepakartojama draugė wub.gif nežinau nei kaip čia reikės atsilyginti blush2.gif
šiandien tvarkiausi spintas šiek tiek, tai pažiūrėjau, kad be Anil suknytės, teturiu tik vieną sijoną doh.gif nu šakės, ir skaitausi moterimi lotuliukas.gif nu bet nieko, reik pradėt domėtis sijonų ir suknelių madomis, šiais metais trūks plyš reik pasidaryt tą operaciją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 01 12, 01:35)
Ačiū širdele, tu nepakartojama draugė  wub.gif  nežinau nei kaip čia reikės atsilyginti  blush2.gif
šiandien tvarkiausi spintas šiek tiek, tai pažiūrėjau, kad be Anil suknytės, teturiu tik vieną sijoną  doh.gif  nu šakės, ir skaitausi moterimi  lotuliukas.gif nu bet nieko, reik pradėt domėtis sijonų ir suknelių madomis, šiais metais trūks plyš reik pasidaryt tą operaciją  lotuliukas.gif

ilgakase juk negaila... smile.gif atsilyginimas yra nuosirdumas.man kiekviena mergina padeda cia nusiraminti.kol maniau,kad as viena tokia beda turiu buvo sunkiau, zymiai sunkiau..bet kai tiek musu susirinko, kad visos panasiai jauciames ir patiriam man tai duoda stiprybes..juk vienas lauke ne karys., smile.gif biggrin.gif as ta puslapi radau sunkiu man momentu, kai knisaus po google vesdama zodzius koju tiesinimas, kreivos kojos ir tt. ieskodama nauju ortopedu radau jusu foruma smile.gif cia tau aciu ilgaskase isdrysai pradet sia tema smile.gif 4u.gif ir pati tikriausiai nesitikejai tokiu resultatu... smile.gif matai kaip visas mus ieskancias informacijos,, visagalis internetas,, suvede i kruva cia. As vis nekantraudame ieinu paziuret ar kas ka parase... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 12 sausio 2010 - 11:50
QUOTE(ANIL30 @ 2010 01 12, 13:47)
ilgakase juk negaila... smile.gif atsilyginimas yra nuosirdumas.man kiekviena mergina padeda cia nusiraminti.kol maniau,kad as viena tokia beda turiu buvo sunkiau, zymiai sunkiau..bet kai tiek musu susirinko, kad visos panasiai jauciames ir patiriam man tai duoda stiprybes..juk vienas lauke ne karys., smile.gif  biggrin.gif as ta puslapi radau sunkiu man momentu, kai knisaus po google vesdama zodzius koju tiesinimas, kreivos kojos ir tt. ieskodama nauju ortopedu radau jusu foruma smile.gif cia tau aciu ilgaskase isdrysai pradet sia tema smile.gif  4u.gif  ir pati tikriausiai nesitikejai tokiu resultatu... smile.gif matai kaip visas mus ieskancias informacijos,, visagalis internetas,, suvede i kruva cia. As vis nekantraudame ieinu paziuret ar kas ka parase... smile.gif

nu i klaipeda skambinaus..paziurejo foto tas kur dariaus su niniuku..patare dar toki tyrima santariskese pasidaryti..sako jis labai reikalingas kai kreivos kojos.toks takelis sportinis ten eini ir ziuri filmuoja kaip eini...mato kaulus..sako ziuri kaip krypsta einant.ta tyrima daro kaioriukscio gatvej ten gyd kristupas...tas tyrimas naujoviskas.pasiskambinau kai busiu kita sav kaune nuvyksiu...na paziuresiu ka sakys...na bet otentuojuos i maskva.ta tyr ir ten parodyciau... smile.gif taip ir tirpsta pinigai..o su visais tyrimais vel i klaipeda ir gyd paziures ir sake tiksliai pasakys viska kodel iskrypo...kaip pataisyt ir kokia prognoze.na bet orentuojuos i maskva kaip minejau...ten pradejau nenoriu nutraukti klaipedoj..kol dasibeldziau iki jo..jis pamate kad mano ties keliais beda ir suka todel..taip gal ir kitoms.o niniuk tavo nuotraukytes iduosiu kai busiu klaipedoj su tais mano tyrimais is vilniaus.. smile.gif
Atsakyti
tikiu ta klinika maskvoj.ten patyre ortopedai.si pavakari ten skambinau ir kalbejom kas kaip..na mane domino ar jei geriu xanax nebus kokiu bedu.sakiau atsiusiu rengeno nuotraukas ir tavo niniuk..bet sako ir taip jiems maskvoj aisku, jie ten savo metodika turi. ta gyd sesute sake pamatysi kokia laiminga busi nereiks daugiau jokiu tableciu smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif jie kalba uztikrintai.degu is noro usitvarkyt kuo greiciau.o tie tyrimai kur rasiau pries operacija pasidaryt butini.nes is anksciau ner tikslinga...pacios suprantat jie negarantuoti juk pet ta laika ar kas nepasikeite.
Atsakyti