Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(Ilgakase @ 2010 01 10, 22:45)
rasseliuksste, visai čia ne nesamonė, kad reikia pasidaryti šviežius kraujo tyrimus dėl živ, hepatito ir sifilio - ir jie nori apsisaugoti, ir pats žmogus su tokiom diagnozėm neperneštų operacijos...šie tyrimai yra palyginti brangūs, todėl jie ir siūlo atsivežti iš Lietuvos....tai ir gerai, nes susitaupo ir pinigai ir laikas....o bendrą kraujo tyrimą pasidarys jie vietoj...ir Volgograde tokia pati tvarka....
Papildyta:
aš tai labai laukiu, kad bus jau tikrai aiški galutinė viso gydymo kaina...būtų nerealu, jei pavyktų išsitiesinti kojeles už 8000 Lt  drinks_cheers.gif

na tikrai,kad tik viskas pavyktu...taip laukiu nesulaukiu.butu lyg stebuklas..cia visos kalbejom ir issitiesinom drauge smile.gif ir drasiau ir moraliskai stipresnes butumem...jau senai ieskau, skambineju ir tt. juk mes daug nenorim tik tai kas na

turaliai grazu, kas yra norma-tiesiu koju... smile.gif smile.gif thumbup.gif
as sunkiai bemiegu, jaudinuos ir svajoju... smile.gif
paziurejau Azen nuotraukyte..faina thumbup.gif , o vilka ta maciau per tv..toks meistras ji sukonstravo ir ten apie ji kalbejo..lyg lt 1000mecio proga tas vilkas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 10 sausio 2010 - 21:00
Эта услуга у нас сейчас стоит 5.000 долларов
В эту стоимость входит 2 недели пребывания у нас.
Это рассчитано на местных жителей.

o čia kaip suprantu 2 "nemokamos" savaitės ir papildomas paros mokestis rusams - t.y. vietiniams....o tai ką, mums atvykėliams, prieikus gulėti ilgiau nei 2 savaites irgi skaičiuos po 70 dol už kiekvieną parą??????????
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 01 10, 23:08)
Эта услуга у нас сейчас стоит 5.000 долларов
  В эту стоимость входит 2 недели пребывания у нас.
  Это рассчитано на местных жителей.

o čia kaip suprantu 2 "nemokamos" savaitės ir papildomas paros mokestis rusams - t.y. vietiniams....o tai ką, mums atvykėliams, prieikus gulėti ilgiau nei 2 savaites irgi skaičiuos po 70 dol už kiekvieną parą??????????

as manau susitarsim..manau jei trecia savaite butumem reiktu moket papildomai moket gal 450dolerius bet bet trecia savaite kazi ar bus reikalinga...na bet ir taip reik lygtis..matai jie daro nuolaidas....5000pridejus450 dol savaitei=5450doleriai. kelione i maskva ner brangi smile.gif na cia kiekvienos musu pasirinkimas ir apsisprendinas...as domiuos ta klinika...reik tartis dar del nuolaidu kai tiksliai zinosim kiek musu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 10 sausio 2010 - 21:27
na 3 jūsų kaip suprantu tai tikrai bus, o dėl manęs tai 50:50 šį pavasarį, na bet stengsiuos iš paskutiniųjų važiuot su jumis - labai labai noriu ax.gif gera ta klinika atrodo, rezultati nuotraukose puikūs, tai manau, kad tai kol kas geriausias variantas iš visų turimų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2010 01 10, 23:26)
as manau susitarsim..manau jei trecia savaite butumem reiktu moket papildomai moket gal 450dolerius bet  bet trecia savaite kazi ar bus reikalinga...na bet ir taip reik lygtis..matai jie daro nuolaidas....5000pridejus450 dol savaitei=5450doleriai.  kelione i maskva ner brangi smile.gif na cia kiekvienos musu pasirinkimas ir apsisprendinas...as domiuos ta klinika...reik tartis dar del nuolaidu kai tiksliai zinosim kiek musu... smile.gif

ilgakase gavau sumodeliuotas tavo kojyciu foto..super atrodytu po operacijos ydesiu i ta musu ar gerai ten 8puslapyje..o cia rusiskai ka parase gyd apie jusu nuotraukytes..raseliukste jei nesyuprasi tai gyd raso,kad tavo kojos po operacijos graziau nei nuotraukoj atrodytu...na uz modeliuota fotke....liuks ir ten ,bet butu dar geriau..o niniuk persifotogtafuok ir atpalaiduok keliukus..
Здравствуйте, Лина
Я сделал моделирование ног.
Девушек расставил по номерам
Комментирую результаты моделирования:
1. В красных тапочках - необходимо переделать фото без тапочек. Пятки
едва касаются друг друга, носочки стоп чуть-чуть разведены (2-3 см
между большими пальцами стоп). И - ПОЛНОСТЬЮ РАССЛАБЛЕНЫ колени!!!
2. В коричневом платье - моделирование на 90% соответствует тому, что
получится на самом деле.
3. В шортах - в реальности получится лучше, чем при моделировании за
счет того, что ниже колена промежуток будет гораздо меньше и снаружи
не будет так выпирать

Итак, 2 и 3 девушки - смело могут ехать, а 1 пусть переделает фото.

Papildyta:
QUOTE(ANIL30 @ 2010 01 10, 23:37)
ilgakase gavau sumodeliuotas tavo kojyciu foto..super atrodytu po operacijos ydesiu i ta musu ar gerai ten 8puslapyje..o cia rusiskai ka parase gyd apie jusu nuotraukytes..raseliukste jei nesyuprasi tai gyd raso,kad tavo kojos po operacijos graziau nei nuotraukoj atrodytu...na uz modeliuota fotke....liuks ir ten ,bet butu dar geriau..o niniuk persifotogtafuok ir atpalaiduok keliukus..
Здравствуйте, Лина
получится на самом деле.
не будет так выпирать

Papildyta:
azen ar matei fotki ilgakases kojytes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 10 sausio 2010 - 21:50
nu gerulė foto, būčiau labai laiminga, jei pavyktų taip ištiesinti kojas blink.gif wub.gif net susijaudinau, įsivaizdavus, kad pas mane tokios kojos jau yra....

Azen, tavo faina nuotraukytė, labai graži plaukų spalva....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 01 10, 22:04)
nu gerulė foto, būčiau labai laiminga, jei pavyktų taip ištiesinti kojas  blink.gif  wub.gif net susijaudinau, įsivaizdavus, kad pas mane tokios kojos jau yra....

aciu aciu....
o kas ten sake, kad vilkas - tai ten lape biggrin.gif
paziurejau kojas - na super tiesiog thumbup.gif
tai ir pas mane panasus rezultatas butu nes musu beveik tokios pat kojos.... gera pasvajot.

o kas liecia svajone ir jos issipildyma. paskaitykit knyga arba paziurekit filma Paslaptis (secret)
zinokit suteiks jums drasos ir manau tikrai pagelbes greiciau ir lengviau svajone igyvenint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 01 11, 00:04)
nu gerulė foto, būčiau labai laiminga, jei pavyktų taip ištiesinti kojas  blink.gif   wub.gif net susijaudinau, įsivaizdavus, kad pas mane tokios kojos jau yra....

IDEJAU IR SAVO TIESINTU MODELI...MAN REIK SLAUNIS NUMES..NEEST DIETOS REIK blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(azen @ 2010 01 11, 00:09)
aciu aciu....
o kas ten sake, kad vilkas - tai ten lape  biggrin.gif
paziurejau kojas - na super tiesiog  thumbup.gif
tai ir pas mane panasus rezultatas butu nes musu beveik tokios pat kojos....  gera pasvajot.

o kas liecia svajone ir jos issipildyma. paskaitykit knyga arba paziurekit filma Paslaptis (secret)
zinokit suteiks jums drasos ir manau tikrai pagelbes greiciau ir lengviau svajone igyvenint  mirksiukas.gif

AS APIE TA FILMA SIECRET PASLAPTIS SENAI RASIAU CIA..IR KNYGA TURIU..MAN PILDOS DAUG KAS..MINEJAU IR CIA..REIK NORET IR UZPROGRAMUOT SAVY TA NORA..DVD ANGLU KALBOJ PRIES DAUGIAU KAIP METUS MACIAU.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 10 sausio 2010 - 22:11
peržiūrėjau dar kartą fotki, vos neapsižliumbiau, kaip gražiai mūsų kojytės atrodys...na noras 100 procentinis dabar tai tikrai - trūks plyš darysiuos tą operaciją....
Anil, sėkmės laikantis dietos smile.gif jei norėsi, tai turėsi...
aš ką tik perskaičiau knygą "tik su dukra", tai ten dažnai buvo kartojama - "Norėti-reiškia galėti"....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 01 11, 00:19)
peržiūrėjau dar kartą fotki, vos neapsižliumbiau, kaip gražiai mūsų kojytės atrodys...na noras 100 procentinis dabar tai tikrai - trūks plyš darysiuos tą operaciją....
Anil, sėkmės laikantis dietos smile.gif jei norėsi, tai turėsi...
aš ką tik perskaičiau knygą "tik su dukra", tai ten dažnai buvo kartojama - "Norėti-reiškia galėti"....

ACIU..REIK KELIS KYLUS NUMESTI... smile.gif TAIP TAIP AZEN TAI LAPE...NU SUSIPAINIOJAU..MAT NE TAS MAN GALVELEJ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 10 sausio 2010 - 22:25
QUOTE(ANIL30 @ 2010 01 10, 23:04)
Здравствуйте, Лина
получится на самом деле.
не будет так выпирать

Papildyta:

Papildyta:
azen ar matei fotki ilgakases kojytes smile.gif

anil, o tai mano nuotraukytes sumodeliuotas irgi atsiunte?
na jei ka tai siandien apie 18 val lt laiku busiu prie skype tai persiustum...nekantrauju pamatyt!!!!!!!!na o ilgakases tai liuks kojytes!!!!!!!!!na dar jei skambinsi pupa, gal gali paklaust ar koju ilginimas tokia pati kaina ar reikia primoket ir kiek tad uztruktu gyjimas...

ech, jauciu mergaites kad musu svajones issipildymas netoli!!!!!!o dekoti uz viska anil reikia 4u.gif

reikes tada man vasari grizt i lt ir pasidaryt tuos tyrimus...ilgakase gal zinai kur tokius kaune daro?
ir dar del vizos reiktu tada susitvarkyt.....ech tikiuosi viskas pavyks.... na ikiukas panikes...ka tik po naktines grizau einu miegucio:)nes vakare vel i darba..reikia pinigelius taupyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2010 01 11, 11:09)
anil, o tai mano nuotraukytes sumodeliuotas irgi atsiunte?
  na jei ka tai siandien apie 18 val lt laiku busiu prie skype tai persiustum...nekantrauju pamatyt!!!!!!!!na o ilgakases tai liuks kojytes!!!!!!!!!na dar jei skambinsi pupa, gal gali paklaust ar koju ilginimas tokia pati kaina ar reikia primoket ir kiek tad uztruktu gyjimas...

ech, jauciu mergaites kad musu svajones issipildymas netoli!!!!!!o dekoti uz viska anil reikia 4u.gif

reikes tada man vasari grizt i lt ir pasidaryt tuos tyrimus...ilgakase gal zinai kur tokius kaune daro?
ir dar del vizos reiktu tada susitvarkyt.....ech tikiuosi viskas pavyks.... na ikiukas panikes...ka tik po naktines grizau einu miegucio:)nes vakare vel i darba..reikia pinigelius taupyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAU RASELIUKSTE ATSIUSIU I SKYPE.... smile.gif TAIP TIKIUOS VISKAS ISSIPILDYS.PARASYK TIKSLU SAVO UGI..NU GALESI I SKYPE..BET PATARCIAU NEDARYT TO APIE PUSMETI SU TAIS APARATAIS BUT REIKTU, JUK SKAITEI smile.gif NA PATI PERGALVOK, AS DEL KAINYTES PASITEIRAUSIU smile.gif
Atsakyti