Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(akvijke @ 2010 01 09, 11:02)
labas rytas visoms;
visas su naujaisiais.Visoms linkiu siais metais tureti naujas kojas:))))cia manau musu didziausia svajone:)))
Tikrai anil saunuole, tikrai jai reikia paminkla pastatyti uz tai, nes jai ne ji tai manau ne viena nebutume taip pazengusi sia surinkta jos info.Man ir neatidaro ta puslapi, todel nezinau ar ten ziurejau, kur anil, bet as siuose puslapiuose ziurejaus
www.volynka.ru
www.bagirov-ab.narod.ru
bagirov@hotbox.ru , lug man ten puikiai> kiek isiverciau, nes rusu nelabai suprantu. Dar ten skaiciau mergaiciu forme, pries operaciajas ir po. Tai beveik visos mergaites labai vare ant volgogrado. Is mergaiciu kiek supratau volgograde ner itin labai geros prieziuros, nera modernios aparaturos, nes jie negali paziureti kaip koreguojamos kojos, todel gali ir net nebuti pakitimu. Nezinau ar ten gera ta klinika, bet visos mergaites persigalvojo, ir vaziavo pas bagirovo gydytoja, nes ten sake pries operacijas paziuri kaip koreguosis kojos, po to po.  Visa ta laika intesyvi prieziura.Tad as neiskenciau ir parasiau jam laiska, ir siandien gavau. Info jo neper daugiausia, i kai kuriuos klausimus neatsake, pvz kokia kaina:)))pasiterivaimui nurode kontaktus, bet kai rusu nemoku negaliu pasiteirauti. Nezinau ar tu anil ten skambinai, bet jo nr 495-2101020. Багиров Акшин Беюкович. Apie ji susidariau geros nuomones is visko. gal cia tas pats...

pupa tu i google ivesk Эстетическая хирургия ног ir ten bsu pirma nuoroda (mergaite su balerinos bateliais ir kaciuku) vakar man anil pasakojo viska...na as manau reikia koncentruotis i cia.....tai merginos kas norit i prisijungt duokit zinot!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2010 01 09, 12:12)
pupa tu i google ivesk Эстетическая хирургия ног ir ten bsu pirma nuoroda (mergaite su balerinos bateliais ir kaciuku) vakar man anil pasakojo viska...na as manau reikia koncentruotis i cia.....tai merginos kas norit i prisijungt duokit zinot!!!!!!!!!

oi faina nuoroda
va paveiksliukas su kojom
user posted image

A - idealios kojos
B - O kojos
C - X kojos
D - ложная кривизна na tarsi netikras kreivumas g.gif
na bet tai toliau rodo, kad tipo cia yra minkstuju audiniu trukumas ir tolesniuose paveiksliukuose parodyta kad tik implantai dedami
Atsakyti
o jums nepasirodė, kad toj Maskos klinikoj (kur balerina), kažkaip labai daug vinių į kojų suvaro ir todėl daugybė randukų po to lieka g.gif

Atsakyti

[quote=Ilgakase,2010 01 09, 20:54]
o jums nepasirodė, kad toj Maskos klinikoj (kur balerina), kažkaip labai daug vinių į kojų suvaro ir todėl daugybė randukų po to lieka g.gif
[/qu
labas visoms...ilgakase tiek randu lieka kaip supratau kai ilgini blauzda ir tiesini kojeles...o kitose foto kur tik tiesinama ju ner daug..o yra toks kremas kontratubex jis rezorbuoja ir naikina randelius..o kur dar lazeris..iseiciu yra.mano cezaris beveik nesimato, nes ji laiku naikinau kremais ir sildymu specialiu. na pirmadieni pasiskambinsiu del randu pasiteirausiu..man jau atsiunte kojas kaip atrodytu po ju operacijos.siandien issiusiu raseliukstes ir niniuko..paziuresim kokias joms sumodeliuotu..niniuk nepyk,kad issiusiu tavo nuotraukas..tikius nepriestarauji... smile.gif
na tai ner galutinis apsisprendimas, bet tikiu ta klinika, verta del jos pamastyti.
Atsakyti
[quote=ANIL30,2010 01 10, 12:52]
[quote=Ilgakase,2010 01 09, 20:54]
[/qu
labas visoms...ilgakase tiek randu lieka kaip supratau kai ilgini blauzda ir tiesini kojeles...o kitose foto kur tik tiesinama ju ner daug..o yra toks kremas kontratubex jis rezorbuoja ir naikina randelius..o kur dar lazeris..iseiciu yra.mano cezaris beveik nesimato, nes ji laiku naikinau kremais ir sildymu specialiu. na pirmadieni pasiskambinsiu del randu pasiteirausiu..man jau atsiunte kojas kaip atrodytu po ju operacijos.siandien issiusiu raseliukstes ir niniuko..paziuresim kokias joms sumodeliuotu..niniuk nepyk,kad issiusiu tavo nuotraukas..tikius nepriestarauji... smile.gif
na tai ner galutinis apsisprendimas, bet tikiu ta klinika, verta del jos pamastyti.
[/quote]

tai ir mano nusiusk kojas prie to pačio ax.gif tai jau vien šios klinikos pliusas, kad ne taip toli nuo Lietuvos ir kaina prieinama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 01 10, 13:59)
tai ir mano nusiusk kojas prie to pačio  ax.gif tai jau vien šios klinikos pliusas, kad ne taip toli nuo Lietuvos ir kaina prieinama  thumbup.gif

ma irgi patiko ta klinika...dar vakar skaitinejau...o del randu....na nuo ju nepabegsim:) bet nueisim pasidegint, tai ant idegusiu kojyciu tikrai nelabai matysis, o su laiku jie ne to kie ryskus tampa...ilgakase, musu kojos panasios formos yra:) maziausiai darbo bus prie anil kojyciu...as maciau korekcine nuotruakyte, tikrai sauniai anil kojos po operacijos atrodytu!!!!!!! thumbup.gif na idomu ka is mano sleiveliu jie isgmins...na man anil yra atsiuntus tokios mergaites kur toj klinikoj dares nuotrauka tai koju forma buvo panasi i mano....o kai istiesino nerealiai graziai....man taip padarytu tai pati laimingiausia buciau:)

na mergaites anil pirmadieni viska detaliau suzinos ir reikes burtis ir vaziuot, ane?tik idomu kiek musu bus g.gif
Atsakyti
labas visoms..issiunciau jusu nuotraukeles tai yra raseliukstes, niniuko ir ilgakases...ryt tikiuos atsius redagave...reiks susitart viska tada..jums atsiusiu i skaip ar el.pasta padarytas foto.na kaip atrodytu po operacijos. jie raso,kad ligoninej lail 2 savaites nemokamai.o jei reikia iki 4sav tada 70dol uz para.bet galima visoms kokiam bute gyvent visa laika pigiai ior vis pasirodyti...po3men nuima aparatus.tik tada buna kaulai sugija..sako juk cia luziai, o juk gyjataip pat kaip gipse. atsiusiu ju el laiska rusu kalboj.issiverskite. smile.gif Вы должны подойти к операции в
хорошей физической форме, так как это всё-таки серьезная нагрузка для
организма.
Сориентируйте когда решите приехать.
Мы даже можем организовать трансфер (бесплатно)
Фото девочек высылайте, смоделируем.
Про цену давайте я Вам скажу сразу.
Эта услуга у нас сейчас стоит 5.000 долларов
В эту стоимость входит 2 недели пребывания у нас.
Это рассчитано на местных жителей.
Свыше этого срока - 70 долларов в сутки (по сегодняшнему курсу)
Целесообразно пролежать недели 3-4.
В аппаратах нужно будет находиться в среденм 3 месяца, поэтому мы Вас
отпустим домой, и Вы будете наблюдаться дома, мы будем связываться
по телефону.
Некоторые снимают квартиры здесь - можем рассмотреть и такой
вариант. Тогда весь срок будете под нашим наблюдением.
Наркоз мы предпочитаем эпидуральный, но можем учесть Ваши пожелания.
Из анализов попрошу привезти только свежие на ВИЧ, гепатиты В, С и
сифилис.
Остальные - у нас на месте. Это всё входит в стоимость.

o del nuolaidu tiktai nusilygsim. sako uz sutasta zmogu duoda nuolaida, bet mes ta nuolaida issidalinsim ant visu,kad butu sazininga.as taip mastau. smile.gif nu cia tokia informacija... smile.gif dabar dolerio kursas yra apie 2.40cn tad gautusi apie 1200litu arba apie3478eurai..dar gal butuka suorganizuociau is gimines pa pigiai smile.gif noriu,kad issipildytu musu svajones mergytes smile.gif tai ir dar kaina lygsiu ta dar ner paskutine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 10 sausio 2010 - 17:56
QUOTE(ANIL30 @ 2010 01 10, 18:48)
labas visoms..issiunciau jusu nuotraukeles tai yra raseliukstes, niniuko ir ilgakases...ryt tikiuos atsius redagave...reiks susitart viska tada..jums atsiusiu i skaip ar el.pasta padarytas foto.na kaip atrodytu po operacijos. jie raso,kad ligoninej lail 2 savaites nemokamai.o jei reikia iki 4sav tada 70dol uz para.bet galima visoms kokiam bute gyvent visa laika pigiai ior vis pasirodyti...po3men nuima aparatus.tik tada buna kaulai sugija..sako juk cia luziai, o juk gyjataip pat kaip gipse. atsiusiu ju el laiska rusu kalboj.issiverskite. smile.gif Вы должны подойти к операции в
организма.
    Свыше этого срока - 70    долларов в сутки (по сегодняшнему курсу)
  по телефону.
  вариант.  Тогда весь срок будете под нашим наблюдением.
  сифилис.
  Остальные  - у нас на месте. Это всё входит в стоимость.

o del nuolaidu tiktai nusilygsim. sako uz sutasta zmogu duoda nuolaida, bet mes ta nuolaida issidalinsim ant visu,kad butu sazininga.as taip mastau. smile.gif nu cia tokia informacija... smile.gif dabar dolerio kursas yra apie 2.40cn tad gautusi apie 1200litu arba apie3478eurai..dar gal butuka suorganizuociau is gimines pa pigiai smile.gif noriu,kad issipildytu musu svajones mergytes smile.gif tai ir dar kaina lygsiu ta dar ner paskutine smile.gif

aciu pupa, kad issiuntei nuotraukeles....na lauksim su nekantrumu kaip ten tos musu kojos atrodys....o kur tuos analizus reikes pasidaryt:) g.gif kokiam dispanceri:)))))nesamone biski ir nesupratau prie ko cia tokie tyrimai bet jei reikia tai reikia...man patiko ta ideja su butuku!!!!!!!vis pigiau butu pragyvent, juk visus 3 menesius!!!!!!!!!tai va, mergytes, man geriausia tada tiktu taip ilgam isvaziuoti pavyzdziui kokia kovo paskutine savaite...o kaip kitoms? nes juk reikia visoms draugiskai pasiderint ax.gif ilgokai tie 3 menesiai....as galvojau kazkaip kad 2 men uzteks..... verysad.gif na bet ka jau padarysi...del svajones viskas galima!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(ANIL30 @ 2010 01 10, 18:48)
организма.
    Свыше этого срока - 70    долларов в сутки (по сегодняшнему курсу)
  по телефону.
  вариант.  Тогда весь срок будете под нашим наблюдением.
  сифилис.
  Остальные  - у нас на месте. Это всё входит в стоимость.

aciu pupa, kad issiuntei nuotraukeles....na lauksim su nekantrumu kaip ten tos musu kojos atrodys....o kur tuos analizus reikes pasidaryt:) g.gif kokiam dispanceri:)))))nesamone biski ir nesupratau prie ko cia tokie tyrimai bet jei reikia tai reikia...man patiko ta ideja su butuku!!!!!!!vis pigiau butu pragyvent, juk visus 3 menesius!!!!!!!!!tai va, mergytes, man geriausia tada tiktu taip ilgam isvaziuoti pavyzdziui kokia kovo paskutine savaite...o kaip kitoms? nes juk reikia visoms draugiskai pasiderint ax.gif ilgokai tie 3 menesiai....as galvojau kazkaip kad 2 men uzteks..... verysad.gif na bet ka jau padarysi...del svajones viskas galima!!!!!!!!!!!!!

o tai kaip supratau pilnos narkozes neduoda?
as tada paprasysiu kad man ausinuka leistu klausyt!!!!!!!!!!NES NENORIU NIEKO GIRDET KAS APLINKUI DESIS!
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2010 01 10, 22:09)
aciu pupa, kad issiuntei nuotraukeles....na lauksim su nekantrumu kaip ten tos musu kojos atrodys....o kur tuos analizus reikes pasidaryt:) g.gif  kokiam dispanceri:)))))nesamone biski ir nesupratau prie ko cia tokie tyrimai bet jei reikia tai reikia...man patiko ta ideja su butuku!!!!!!!vis pigiau butu pragyvent, juk visus 3 menesius!!!!!!!!!tai va, mergytes, man geriausia tada tiktu taip ilgam isvaziuoti pavyzdziui kokia kovo paskutine savaite...o kaip kitoms? nes juk reikia visoms draugiskai pasiderint ax.gif ilgokai tie 3 menesiai....as galvojau kazkaip kad 2 men uzteks..... verysad.gif na bet ka jau padarysi...del svajones viskas galima!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:

aciu pupa, kad issiuntei nuotraukeles....na lauksim su nekantrumu kaip ten tos musu kojos atrodys....o kur tuos analizus reikes pasidaryt:) g.gif  kokiam dispanceri:)))))nesamone biski ir nesupratau prie ko cia tokie tyrimai bet jei reikia tai reikia...man patiko ta ideja su butuku!!!!!!!vis pigiau butu pragyvent, juk visus 3 menesius!!!!!!!!!tai va, mergytes, man geriausia tada tiktu taip ilgam isvaziuoti pavyzdziui kokia kovo paskutine savaite...o kaip kitoms? nes juk reikia visoms draugiskai pasiderint ax.gif ilgokai tie 3 menesiai....as galvojau kazkaip kad 2 men uzteks..... verysad.gif na bet ka jau padarysi...del svajones viskas galima!!!!!!!!!!!!!

o tai kaip supratau pilnos narkozes neduoda?
as tada paprasysiu kad man ausinuka leistu klausyt!!!!!!!!!!NES NENORIU NIEKO GIRDET KAS APLINKUI DESIS!

juk narkoze pasirinksi kokia noresi..masn pav geriau spinaline..na i nugara... smile.gif o tu tyrimu reik visur..as i sorpo centra vyksiu ir pasidarysiu viska.
Atsakyti
aš tai supratau, kad galima namo važiuot ir anksčiau, tik kad aparatus nuimtų po trijų mėnesių, o konsultuotų telefonu....aš tai pavyzdžiui norėčiau išbūti Maskvoj tik kokias maximum 3 savaites, o po to važiuoti namo ir Kaune susirasti daktariuką, kuris galėtų karts nuo karto pažiūrėti ar viskas gerai....ir nuimtų Lietuvoj čia, o aparatus būtų galima išsiųst ar kaip kitaip perduot į Maskvą....na aš tris mėnesius tikrai negalėsiu būt Maskvoj vien dėl vaikų verysad.gif .....

melsiuosi, kad tik pavyktų surinkti reikalingus pinigėlius iki tada, kai jūs vyksit doh.gif kaip smagiai visos pagyventumėm kartu, palaikytume vieną kitą wub.gif ech...jau užsisvajojau wub.gif
Papildyta:
oi, pamiršau padėkoti Anil - mergyt tu auksas thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif ačiū tau labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 01 10, 22:31)
aš tai supratau, kad galima namo važiuot ir anksčiau, tik kad aparatus nuimtų po trijų mėnesių, o konsultuotų telefonu....aš tai pavyzdžiui norėčiau išbūti Maskvoj tik kokias maximum 3 savaites, o po to važiuoti namo ir Kaune susirasti daktariuką, kuris galėtų karts nuo karto pažiūrėti ar viskas gerai....ir nuimtų Lietuvoj čia, o aparatus būtų galima išsiųst ar kaip kitaip perduot į Maskvą....na aš tris mėnesius tikrai negalėsiu būt Maskvoj vien dėl vaikų  verysad.gif .....

melsiuosi, kad tik pavyktų surinkti reikalingus pinigėlius iki tada, kai jūs vyksit  doh.gif  kaip smagiai visos pagyventumėm kartu, palaikytume vieną kitą  wub.gif ech...jau užsisvajojau  wub.gif

o gal ir vyktumem po 3 sav namo ir sektu lt koks gyd ir nuimtu..dar galetu kaip gyd minejo pasikonsultuot telefonu
o apie 8000 net maziau uz operacija ir tt manau normali kaina smile.gif
Atsakyti
rasseliuksste, visai čia ne nesamonė, kad reikia pasidaryti šviežius kraujo tyrimus dėl živ, hepatito ir sifilio - ir jie nori apsisaugoti, ir pats žmogus su tokiom diagnozėm neperneštų operacijos...šie tyrimai yra palyginti brangūs, todėl jie ir siūlo atsivežti iš Lietuvos....tai ir gerai, nes susitaupo ir pinigai ir laikas....o bendrą kraujo tyrimą pasidarys jie vietoj...ir Volgograde tokia pati tvarka....
Papildyta:
aš tai labai laukiu, kad bus jau tikrai aiški galutinė viso gydymo kaina...būtų nerealu, jei pavyktų išsitiesinti kojeles už 8000 Lt drinks_cheers.gif
Atsakyti