radau tokia klinika maskvoj..skambinaus,tariaus su gydytojais, issiunciau savo nuotraukytes..jeigu idomu paziurekit ju tinklalapi ir pasakykit savo nuomone...man ten pliusai tie;
1. maskvoj, ner taip toli, nereikia persedinet tiesioginis lektuvas, o gal dar butu smagiau su traukiniu..patirtumem tokia gal ir kazkuria prasme idomia kelione...
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
tad kaina i maskva tikrai ner didele..maskvoj turiu ir pazystamu..jie ten turi buta.mamos paklausiau, mano kumos geriausia drauge bizniuka ,,suka,,su rusija, tad kazkur maskvoj gyvena...jei beda- padetu.
2.kiek paskaiciau klinika patikimai atrodo, siuolaikiska...ziurejau nuotraukas, manau istiesina kokybiskai.na , bet paziurekit ir jus kelios galvos ne viena...
3. jau ir tariaus bei tarciaus del nuolaidu..manau kaina merginai iseitu iki 4000euru su viskuom. butumem studentes dar butu nuolaidos gal, bet gal ta studentiska nuolaida gal tik ru pilieciams.
o dabar ju puslapis-- www.hogihelf.ru
nu ivertinkit ta ju klinika.as ten nuotraukytes issiunciau, kalbejomes, pirmadieni vel skambinsiu i maskva..tad ziuresiu kokia paskutine kaina ir paklausiu kiek i men operaciju daro ir pan.sake pas juos komplikaciuju kaip ir nebuna ir moterys isvyksta laimingos....tad ziuresim kaip kas ten...maskva arciau uz valgograda.ten ne pati maskva, o priemiestis...o su lietuva man net nezinau, kazko tai nelabai viskas normaliai atrodo patirties stoka, kaina neaiski ir tempia guma, aisku, nes ir patirties neturi ir salygu gal, nes nesisdpecelizuoja ta sritim..cia manau keliom tikrai neiseitu is klarto, o ten kaip tik sako, aisku ir psichologiskai geriau ir manau pigiau ir padetumem viena kitai...nu pamasciau garsiai...
o kai viska suzinosiu is klaipedos jums is karto pranesiu.