Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(raseliukste @ 2010 01 06, 14:53)
na anil tavo nuotraukytes tai super grazios!!!!!!!ilgakase laukiam tavo nuotraukeliu is turkijos!!!!!!!

p.s. kartais as paskaitau ka anil desto, tai rodos mano mintis ima ir skaito...as ir niekad nesitycioju is kitu, kazkaip visad uzjauciu jei pasidalina kokiais trukumais ir palaikau, jei nori kazka pataisyt...nes kaskart kai pagalvoju apie savo kojas tenka nuryt dideli gumula gerkleje, nuleisti galva ir susiguzt... verysad.gif

ACIU RASELIUKSTE smile.gif as net stengius neziuret i kitokius trukumus, tai labai nekulturinga....esu net su draugais susibarus, kai pasisaipo iskokios storules..pav sako kokia jauna parsiuke...sakau kiekvienam reiktu atidziai i veidrodi paziuret..cia azen neuzpyk, tu nesisaipai..as nenoriu vel izeist tavo poziurio....bet as kitus matau kaip aplinka...o visad pastebiu grazius zmones..smagu,kad lietuviai graziu bruozu zmones...bet tik tas lietuviskas charakteris...airijoj jis laabai isriskejo..daznai lietuvis ten lietuviui konkurentas, gal net priesas...gali gerkle del cento perplest..aisku reik uz save pastovet, bet mes, musu tauta tai ner vieninga...sako lenkai labai blogi, bet teko dirbt lenku kolektyve..musu buvo gal 12 lietuviu ir lenkai 2..tie lenkai prisikviete draugu...lietuviai vieni kitiems intrigas dare ten fabrike, o lenkiukai graziai vieningai dirbo...na cia tokia ne vieno mano darbo patirtis..kad uzsienyje su lietuviais lietuviai taip bendrauja pasakoja ir kiti...sako lenkas profesija, o letuvis lietuviui ten suo...bet aisku buna ir isimciu...as stengiaus nesivelt i intrigas, o bendravau ir su lenkais airiais ir lietuviais. o drauge vturejau labai faina ruse ir dar tokia negriuke smile.gif abi buvo mielos...sopindavomes per ispardavimus, eidavom i kina ir tt. o vyras su lietuviais vyrais bendravo...nu cia daug visko ne i tema, bet visi ten turi kojas ir jos tiesios, tokiu noriu ir as..dabar jau i tema smile.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 01 06, 02:36)

Papildyta:
pežiūrėjau tavo nuotarukytes ANIL, nu nerealiai gražiai visose atrodai, o jau kaip gražiai visur pasipuošus  wub.gif net baltas pavydas ima  wub.gif
Papildyta:
Azen, o tavo avataras koks nerealus  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu ir man jis labai patiko, o ir plauku spalva pas mane panasi ax.gif

einu ziuret fotkiu bigsmile.gif
Papildyta:
paziurejau - tikrai labai grazi visur esi, apsirengus graziai... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras. pries valanda parvykau is klaipedos, buvau pasidaryt tu nuotrauku. kuriu prase klaip gydytojas. susitikom su NINIUKU labai faina panele..tokia jaunatviska, grazi ir komunikabili. lengvai bendraujanti.. bet tikrai visos kurias sutikau fainuoles ir liuks merginos... smile.gif thumbup.gif man labai malonu buvo su jumis visomis susipazinti..tikiusi pasieksim savo svajone ir isliksim pazystamomis...as pirmadieni vyksiu vel i klaipeda ir suzinosiu ka tas gyd mano paziurejes ir ivertines naujas nuotraukas...tad tiek naujienu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2010 01 07, 22:13)
labas vakaras. pries valanda parvykau is klaipedos, buvau pasidaryt tu nuotrauku. kuriu prase klaip gydytojas. susitikom su NINIUKU labai faina panele..tokia jaunatviska, grazi ir komunikabili. lengvai bendraujanti.. bet tikrai visos kurias sutikau fainuoles ir liuks merginos... smile.gif  thumbup.gif man labai malonu buvo su jumis visomis susipazinti..tikiusi pasieksim savo svajone ir isliksim pazystamomis...as pirmadieni vyksiu vel i klaipeda ir suzinosiu ka tas gyd mano paziurejes ir ivertines naujas nuotraukas...tad tiek naujienu... smile.gif

tai saunu smile.gif
ir mes lauksim naujienu mirksiukas.gif
Atsakyti
www.legscorrection.ru pasiziurekit cia cia radau surinktus visus gydytojus rusu, ukrainos ir tt. daug foto ir info. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2010 01 08, 02:01)
www.legscorrection.ru pasiziurekit cia cia radau surinktus visus gydytojus rusu, ukrainos ir tt. daug foto ir info. smile.gif

4u.gif Sveikute Anil, vos akis bepavartau nes velyva naktis ar jau rytas, bet pagaliau turiu interneta ir as vel cia!!! pamaciau kad tu taip pat dar nemiegi ir vos nuo kedes nenuvirtau smile.gif tongue.gif Labutis visoms, kad ir jau 'saukstai po pietu' bet vistiek sveikinu su naujais atejusiais, ir kad tik sitie ir butu TIE kuriu mums visoms ir reikejo smile.gif bigsmile.gif Siandien pasimatem su Anil, - siltas zmogutis, nuostabi pasnekove, taip lengva bendrauti, o kantrybe neispasakyta turi, net ir blogai besijausdama atvaziavo i klaipeda, traukiniu, tokiame saltyje!!! jauciausi siek tiek keistai, nes pagavau save labai lengvai ir atvirai porinancia su Anil apie savo 'slapta' beda - niekad dar ne su kuo apie tai nediskutavau (isskyrus mama neperseniausia). manau butu fantastiska su Anil kartu po operacijos kartu 'sukineti' tuos aparaciukus smile.gif - tikriausia tiesa kai sakoma 'graziame zmoguje grazi ir siela'. 4u.gif
www.legscorrection.ru - tai apie sita internet puslapi as ir kalbejau, Anil, siandien, bet negalejau prisiminti. as cia ir seku tu merginu foruma. prisiregistravau, bet nesikalbu, nes jos visos naudoja rusiska alfabeta, o as ne teisingai rusiskai rasyt nemoku (chi-chi).
griusiu as i lova... atia visoms, uzsienietiems, kaunietems, telsietems, miestietems, kaimietems... oj, bet tas 'susirinkimas' pas Anil butu saunu drinks_cheers.gif thumbup.gif labanaktukas
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2010 01 08, 04:23)
4u.gif  Sveikute Anil, vos akis bepavartau nes velyva naktis ar jau rytas, bet pagaliau turiu interneta ir as vel cia!!! pamaciau kad tu taip pat dar nemiegi ir vos nuo kedes nenuvirtau smile.gif  tongue.gif  Labutis visoms, kad ir jau 'saukstai po pietu' bet vistiek sveikinu su naujais atejusiais, ir kad tik sitie ir butu TIE kuriu mums visoms ir reikejo smile.gif  bigsmile.gif  Siandien pasimatem su Anil, - siltas zmogutis, nuostabi pasnekove, taip lengva bendrauti, o kantrybe neispasakyta turi, net ir blogai besijausdama atvaziavo i klaipeda, traukiniu, tokiame saltyje!!! jauciausi siek tiek keistai, nes pagavau save labai lengvai ir atvirai porinancia su Anil apie savo 'slapta' beda - niekad dar ne su kuo apie tai nediskutavau (isskyrus mama neperseniausia). manau butu fantastiska su Anil kartu po operacijos kartu 'sukineti' tuos aparaciukus smile.gif - tikriausia tiesa kai sakoma 'graziame zmoguje grazi ir siela'.  4u.gif
www.legscorrection.ru - tai apie sita internet puslapi as ir kalbejau, Anil, siandien, bet negalejau prisiminti. as cia ir seku tu merginu foruma. prisiregistravau, bet nesikalbu, nes jos visos naudoja rusiska alfabeta, o as ne teisingai rusiskai rasyt nemoku (chi-chi).
griusiu as i lova... atia visoms, uzsienietiems, kaunietems, telsietems, miestietems, kaimietems... oj, bet tas 'susirinkimas' pas Anil butu saunu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  labanaktukas

labas rytas..as kai radau ta puslapi tai isskaiciau puse nakties.ypac domejaus gydytojais, ju pacientu nuotraukos sukeltos ir daugiau kaip 10klinik ar gyd adresu kur daro tas operacijas...pati pora nusirasiau siandien pasuksiu..o man ne visur padaro graziai..radau tokiu kur lyg ir nieko nedaryta po to tiesinimo...
tikrai liuks saitas...
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2010 01 08, 11:28)
labas rytas..as kai radau ta puslapi tai isskaiciau puse nakties.ypac domejaus gydytojais, ju pacientu nuotraukos sukeltos ir daugiau kaip 10klinik ar gyd adresu kur daro tas operacijas...pati pora nusirasiau siandien pasuksiu..o man ne visur padaro graziai..radau tokiu kur lyg ir nieko nedaryta po to tiesinimo...
tikrai liuks saitas...

labuka anil...tas psl tai tikrai super...na nuotraukas beziuredama net apsizliumbiau..taip noriu tos operacijos ir graziu koju...tik va problema, kad kalbet tai usiskai galiu, o skaityt man sunkoka:(o taip noretusi suzinot apie visa gydymo perioda, kiek uztrunka, kiek kainuoja viskas.....kai kuriosoperacijos tai super padarytos! man kazkaip net patikimiau vaziuot kazkur darut kitur, o ne lt...nes tu matai gydytoju darba.....tk kazin kokios kainos ten....tau anil paminkla pastatyt reikia uz visa informacija kuria pateiki cia...aciu tau labai....taip noriu su tavim kartu sita grozio procedura pereit!!!!!!!!!tu susirask mane skype, bent jau pasirasinesim...man taip patinka su tavim papliurpt, mergyt...papasakotum kaip vakar sekes...na as as siandien busiu visa diena prie kompo, taip kad jei turesi laiko parasyk i skype ok?
Atsakyti
radau tokia klinika maskvoj..skambinaus,tariaus su gydytojais, issiunciau savo nuotraukytes..jeigu idomu paziurekit ju tinklalapi ir pasakykit savo nuomone...man ten pliusai tie;
1. maskvoj, ner taip toli, nereikia persedinet tiesioginis lektuvas, o gal dar butu smagiau su traukiniu..patirtumem tokia gal ir kazkuria prasme idomia kelione... smile.gif tad kaina i maskva tikrai ner didele..maskvoj turiu ir pazystamu..jie ten turi buta.mamos paklausiau, mano kumos geriausia drauge bizniuka ,,suka,,su rusija, tad kazkur maskvoj gyvena...jei beda- padetu.
2.kiek paskaiciau klinika patikimai atrodo, siuolaikiska...ziurejau nuotraukas, manau istiesina kokybiskai.na , bet paziurekit ir jus kelios galvos ne viena...
3. jau ir tariaus bei tarciaus del nuolaidu..manau kaina merginai iseitu iki 4000euru su viskuom. butumem studentes dar butu nuolaidos gal, bet gal ta studentiska nuolaida gal tik ru pilieciams.
o dabar ju puslapis-- www.hogihelf.ru
nu ivertinkit ta ju klinika.as ten nuotraukytes issiunciau, kalbejomes, pirmadieni vel skambinsiu i maskva..tad ziuresiu kokia paskutine kaina ir paklausiu kiek i men operaciju daro ir pan.sake pas juos komplikaciuju kaip ir nebuna ir moterys isvyksta laimingos....tad ziuresim kaip kas ten...maskva arciau uz valgograda.ten ne pati maskva, o priemiestis...o su lietuva man net nezinau, kazko tai nelabai viskas normaliai atrodo patirties stoka, kaina neaiski ir tempia guma, aisku, nes ir patirties neturi ir salygu gal, nes nesisdpecelizuoja ta sritim..cia manau keliom tikrai neiseitu is klarto, o ten kaip tik sako, aisku ir psichologiskai geriau ir manau pigiau ir padetumem viena kitai...nu pamasciau garsiai...
o kai viska suzinosiu is klaipedos jums is karto pranesiu. smile.gif
Atsakyti
o man neatidaro šios nuorodos www.hogihelf.ru
g.gif
Atsakyti
labas rytas visoms;
visas su naujaisiais.Visoms linkiu siais metais tureti naujas kojas:))))cia manau musu didziausia svajone:)))
Tikrai anil saunuole, tikrai jai reikia paminkla pastatyti uz tai, nes jai ne ji tai manau ne viena nebutume taip pazengusi sia surinkta jos info.Man ir neatidaro ta puslapi, todel nezinau ar ten ziurejau, kur anil, bet as siuose puslapiuose ziurejaus
www.volynka.ru
www.bagirov-ab.narod.ru
bagirov@hotbox.ru , lug man ten puikiai> kiek isiverciau, nes rusu nelabai suprantu. Dar ten skaiciau mergaiciu forme, pries operaciajas ir po. Tai beveik visos mergaites labai vare ant volgogrado. Is mergaiciu kiek supratau volgograde ner itin labai geros prieziuros, nera modernios aparaturos, nes jie negali paziureti kaip koreguojamos kojos, todel gali ir net nebuti pakitimu. Nezinau ar ten gera ta klinika, bet visos mergaites persigalvojo, ir vaziavo pas bagirovo gydytoja, nes ten sake pries operacijas paziuri kaip koreguosis kojos, po to po. Visa ta laika intesyvi prieziura.Tad as neiskenciau ir parasiau jam laiska, ir siandien gavau. Info jo neper daugiausia, i kai kuriuos klausimus neatsake, pvz kokia kaina:)))pasiterivaimui nurode kontaktus, bet kai rusu nemoku negaliu pasiteirauti. Nezinau ar tu anil ten skambinai, bet jo nr 495-2101020. Багиров Акшин Беюкович. Apie ji susidariau geros nuomones is visko. gal cia tas pats...
Atsakyti
dar mergaites radau, tokia knyga, kurioje yra rusiskai aprasyta apie visas sias operacijas, jei kas noresit, gali parasyt emeila idesiu, nes ideti cia nemoku, ar neisideda
pavadinimas butu estetuceskaja u pekonstruktivanija hirurgija niznih koncenostei, cia sake yra daugybe paiiskinimu.niu jei kam idomu:))))
Atsakyti