Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

na va issiaiskinom u eglewex, pasirodo vaikystej drauges buvom bigsmile.gif thumbup.gif ot mazas pasaulis lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

SU NAUJAISIAIS METAIS!!!!!!
Atsakyti
AŠ IRGI PRISIDEDU PRIE SVEIKINIMŲ NAUJŲJŲ METŲ PROGA-BŪKIT VISOS LAIMINGOS IR TEIŠSIPILDO JŪSŲ SVAJONĖS thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

o aš šianakt grįžau iš Turkijos, labai viskas patiko, savotiškai žavi šalis, žmonės, maistas ir t.t. ...ir dar labiau noriu tiesių kojų verysad.gif nors ir su tokiomis gerbėjų netrūko, bet vistiek su pavydu žiūrėjau į moteris laisvai vaikščiojančias su sijonukai, maudomukais baseine...vien dėl kojų neišdrįsau eiti masažo, nors į baseiną prisidengus ilgu chalatu vistiek ėjau....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 01 02, 21:41)
AŠ IRGI PRISIDEDU PRIE SVEIKINIMŲ NAUJŲJŲ METŲ PROGA-BŪKIT VISOS LAIMINGOS IR TEIŠSIPILDO JŪSŲ SVAJONĖS  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

o aš šianakt grįžau iš Turkijos, labai viskas patiko, savotiškai žavi šalis, žmonės, maistas ir t.t. ...ir dar labiau  noriu tiesių kojų  verysad.gif nors ir su tokiomis gerbėjų netrūko, bet vistiek su pavydu žiūrėjau į moteris laisvai vaikščiojančias su sijonukai, maudomukais baseine...vien dėl kojų neišdrįsau eiti masažo, nors į baseiną prisidengus ilgu chalatu vistiek ėjau....

oi kaip noreciau i siltus krastus.... igriso jau man tie salciai labai ju nemegstu...
na bet dabar pasakyk o kaip gi kitos moteriskaites? negi visos drasios su maudomukais lakstancios buvo ledines grauoles? negi nebuvo su isvirtusiais lasiakais, baisiniu celiulitu arba anoreksikiu dziusnu?
as tai lietuvos pajuri is pat pradziu pergyvenu pergyvenu o po to kai aplink prisiziuriu visokiausiu "grazuoliu" tai praeina man visi kompleksai nes suprantu kas as su savo kreivom kojom ne baisiausiai atrodanti papludymyje ax.gif
Atsakyti
na tu teisi, Azen, tikrai buvo daugybė tokių "gražuolių" kaip tu rašei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 01 03, 02:00)
na tu teisi, Azen, tikrai buvo daugybė tokių "gražuolių" kaip tu rašei  ax.gif

LABAS..SVEIKA SUGRYZUS iLGAKASE smile.gif saunu,kad puikiai pailsejai..imesk pora nuotraukyciu is turkijos smile.gif mes pusplikiai kubile maudemes ir per naujus tad dovana gavau brochita..sako gyd kazkoks abstrukcinis..laido gntomiina po 3 ampoles is karto...imesiu pora fotkiu is kaledu...snieguracka buvau biggrin.gif o siaip ryt tikriausiai vyksiu i klapeda ir su Niniuku susitiksim ir su gydytoju..nuotrauku pridarys koju...
Papildyta:
o del tu papludimyje visokiu ir storu ir celiulitiniu niekad nenuziurineju, man tai zema..stora gali numest svori, vel priaugti..o kreivos kojos visai kas kita savo pastangom ju neistiesinsiu...juk ir vyrai sako vieniem patinka apkunesnes, kitiem kudesnes, tretiem kokios ryzos ar pav ilgaplaukes ar trumpaplaukes miela man strazdaneles ..o kuris sakytu ,,na kreivos kojos kartais veza..,,pamanyciau iskrypes...nebent tai ner kreivumas tik lavbai kudos..tada kitiem patinka tokios manekenes...o del celiulito nespjaunu, nes ir as ji galiu tureti..daraus vakumini mazaziuka, bet nesu garantuota,kad po kokiu 5 meteliu neislys..nuo to nei viena moteris ner apsaugota..nebent super sportininke ir sveikuole..o amzius daro savo ir pokyciai ryskeja...tad mao poziuris vel issiskiria smile.gif ir gerai reik visokiu nuomoniu..as nesiguodziu ziuredama i apkunia moteri...siaip esu komunikabili, nelaikau pagiezos, nekritikuoju kitu, laisvai bendrauju, nucia prisigyriau blush2.gif ..gyvenu savo gyvenima ir kritikuoju save ir taip dar paatlaidauju sau ir persivalgau ir vel paliekneju...sveriau ir 48 dab 65 gal..o ugis 167...nesijauciu nei stora nei plona, nors po svenciu reiktu gal kokiu slyvu sulciu pagert kokia savaitele..nukristu sventiniai kilogramukai smile.gif mano drauges dantys kreivi, as niekad nemanau,kad ji kokia ner tobula..galvoju ateis laikas susitvarkys..ir nesiguodziiau nei karto,kad ir ji mat ner ideali..man tos kojos diskonfortas, geda ir nepilnavertis gyvenimas...reiktu gal keist poziuri, bet jis jau subrendes... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 04 sausio 2010 - 22:10
Sveikute, Anil ir visos kitos mergytės thumbup.gif
Būtinai įmesiu fotkių, tik niekaip neprisiruošiu atsirinkt gražiausias, nes labai daug jų prisidarėm blush2.gif

aš tai labai laukiu, nesulaukiu mūsų susitikimo, madų šou blush2.gif tikiuosi pavyks susibėgti....

man tai Turkijoj nesmagiausia buvo, kai prieš naujus metus daug rusių privažiavo, didžioji dauguma jų buvo labai gražios, seksualiai apsirengę, demonstravo savo dailias kojytes po trumpais sijonukais...va tada tai kažkaip labai nesmagu jaučiausi....

aš tai irgi niekada nesityčioju net ir mintyse ir negražesnių moterų, bet palyginu dažnai save tiek su gražesnėmis (tada paliūdžiu mintyse), tiek ir negražesnėmis (tada truputį geriau pasijaučiu) blush2.gif
Atsakyti
na ir vel jus kai as palyginu musu beda su kitom kitu moteru bedom, pradedat apie tyciojimasi - as taip pat nesitycioju, bet tas lyginimas visada yra. aisku tarp graziu jautiesi nesmagiai, tarp negraziu - bent jau as jauciuosi truputi geriau...
bet jei kiekviena turinti kazkokiu tai nukrypimu nuo manekeniskos figuros sleptusi po chalatais, papludimys butu tuscias...
beje jei butu pasirinkimas kaip atrodant eit i paludimy, tarkim tarp moteriskes sveriancios 100 ir tarp kreivu koju, as visdelto rinkciausi kreivas kojas.
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 01 06, 00:28)
na ir vel jus kai as palyginu musu beda su kitom kitu moteru bedom, pradedat apie tyciojimasi - as taip pat nesitycioju, bet tas lyginimas visada yra. aisku tarp graziu jautiesi nesmagiai, tarp negraziu - bent jau as jauciuosi truputi geriau...
bet jei kiekviena turinti kazkokiu tai nukrypimu nuo manekeniskos figuros sleptusi po chalatais, papludimys butu tuscias... 
beje jei butu pasirinkimas kaip atrodant eit i paludimy, tarkim tarp moteriskes sveriancios 100 ir tarp kreivu koju, as visdelto rinkciausi kreivas kojas.

cia Azen juokais..as rinkciaus svert papludimyje 100kilu ir po to juos numest... tai ner tokia beda kaip daryt kaulu tiesinima..dieta, sveikesne mityba, sportas smile.gif net sutikciau [priaugt iki 100 ir po to numest jei nuo to issitiestu kojos..tai juokingas pasakymas is mano puses, bet tikrai svoris kontroliuojamas ir lyg pasirinkimo dalykas, o koju kaulu as nepasirinau, deja jie kreivi...o del grozio nesijauciu negrazi, bet jauciu tik dizkonforta...man grazus zmones kuriu akys spinduliuoja , kuriee tryksta sviezumu, energija, tyri ir nesugadinti..kurie turi savo gyvenimo buda, isitikinimus, faina charakteri...tada isvaizda super pagrazeja..as ir tarp graziu jauciuos grazi, kol tu koju nenuoginu....mes tik nepasitikim savim...o esam visos grazios...o kojeles as patiesinus jausiuos tvirciau ir nereiks graziu ilgu batu, o tik basuciu prie sijonelio...as gal ir neteisingai sureagavau,kad tyciojies smile.gif paprasciausiai nu as nekisu saves i jokius remus ir nei su kuom nelyginiu..mes visi po viena atskirai idomus, grazus ir tt.kartais ir del tu koju pagalvojus nereik taip isijaust, tai nepades, aisku reikia keliaut, linksmintis, bendrauti ir aisku as artimiausiam plane turiu jas patiesint...o jei nebutu galimybiu, tai kaip ir anksciau derinciau rubus, batus, sukneles vienas sonas ilgas kitas trumpas padedavo pamenu kai buvo tokios madoj ir kitaip maskuodavau sia beda... tik kaip man su tuo bronchitu nepasiseke 0mron inchaliatoriu toki elektrini siandien isigijau..na kosau tai sausai, tai vel atkosau..bus kubilas ir lakstyt pusnuogei po sniega...visoms linkiu kuo geriausios sveikatos ir geros nuotaikos... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 05 sausio 2010 - 23:58
laukiu ir as to vakarelio ILGAKASE.. smile.gif smile.gif smile.gif as jau imeciau fotkiu is svenciu..nu kuri taip sniege pasiryztumet kvailioti..tad va bronchita ir turiu..cia foto gyvas liudijimas kad gal ir nesu persenus biggrin.gif buvo linksma, bet dabar moku uz tai skausmingu kosuliu..nu bet praeis... smile.gif ilgakase laukiu nesulaukiu nuotrauku smile.gif imeskit ir kitos is svenciu jei netingite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 06 sausio 2010 - 00:24
Na kadangi pati neperseniausiai persirgau bronchitu (tik palyginus lengvu), tai suprantu, kaip tau sunku ANIL...stiprybės tau, išsikapstysi tikrai, tik bandyt kiek galima daugiau priemonių, kažkas turi padėti....o man nesimiega šianakt, labai smaugia gerklę, negaliu gulėt, tai va lindžiu ineternete....

Papildyta:
pežiūrėjau tavo nuotarukytes ANIL, nu nerealiai gražiai visose atrodai, o jau kaip gražiai visur pasipuošus wub.gif net baltas pavydas ima wub.gif
Papildyta:
Azen, o tavo avataras koks nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na anil tavo nuotraukytes tai super grazios!!!!!!!ilgakase laukiam tavo nuotraukeliu is turkijos!!!!!!!

p.s. kartais as paskaitau ka anil desto, tai rodos mano mintis ima ir skaito...as ir niekad nesitycioju is kitu, kazkaip visad uzjauciu jei pasidalina kokiais trukumais ir palaikau, jei nori kazka pataisyt...nes kaskart kai pagalvoju apie savo kojas tenka nuryt dideli gumula gerkleje, nuleisti galva ir susiguzt... verysad.gif
Atsakyti