Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

NA ISPUOSELETUMAS NAMUCIU TOKS KIEKVIENAM SAVAS BUSTAS MIELAS JAUKUS IR SILTAS...AS NEPERKROVIAU NEREIKALINGAIS BALDAIS, TOKS MINIMALIZMAS MAISYTAS SU TRUPUCIU PRABANGOS KVAPELIU...BET JAU MADOS KEICIAS, JUK ZINAI GALIMA VAIKYTIS TU MADU, BET KAI SUSITVARKAI IR PATS JAUKIAI JAUTIES I MADAS NEZIURI..SU REMONTAIS NEPRISIVAIKYSI, JUG KAS METUS BALDU NEKEISI smile.gif AS DABAR APLINKA SUSIDOMEJUS ESU... TIEK MEDELIU PAS MANE,SPYGLIUCIU IR TAIP VISOKIU AUGALELIU... ALPINARIUMU, AKMENU VISOKIU...NA AUGALIUKAI MANE IRGI DOMINA, MATYT SENSTU smile.gif O DEL RUDU PASIDARYSIM ,,MANEKENIU,, VAKARA.PABUSIM SAU MODELIAIS smile.gif lotuliukas.gif TURETU BUT SMAGU IR IDOMU..NEREIKS VARZYTIS... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 23 gruodžio 2009 - 21:27
IR AS IS SILAINIU bigsmile.gif
4 silai per viduriuka prie 51 mokyklos (santaros gimnazijos) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 12 23, 22:55)
IR AS IS SILAINIU  bigsmile.gif
4 silai per viduriuka prie 51 mokyklos (santaros gimnazijos)  ax.gif

LABAS VAKARAS as pati i santaros gimnazija keliukus myniau... (ten mokinausi)thumbup.gif As ten gyvenu taip pat.... drinks_cheers.gif manau tave busiu tikrai macius nes jei is 4 silainiu,is matymo daug zinau... smile.gif gal net tame paciame name gyvenam... lotuliukas.gif ar ten visa laika gyvenai?ar nebent nesenai atsikraustet?
Atsakyti
aciu 4u.gif mano kojos O formos verysad.gif del to pergyvent pradejau gal nuo 15metu rolleyes.gif zinot kas mane labai nervina,kad as pati zinau ir kad labai akivaizdziai matos kad tos kojos kreivos,o kai vyro ar sesiu ir draugiu klausiu kaip su vienom ar kitom kelnem atrodo tai sako kad mano tos kojos visai ne kreivos,o kai reik kelnes ar dzinsus nusipirkt tai i vis kosmaras doh.gif
jei bus galima,galeciau ir as saviskes parodyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zveriuke: 24 gruodžio 2009 - 03:23
Būna - žmonės skuba,
o gyvenimas kažkur pro šalį bėga...
Būna - pražysta sudžiūvusios gėlės
ir prabyla užmirštas balsas...
Būna - miręs angelas gimsta,
suplėšyti laiškai grįžta...
Būna - pakelėje sutinki pasiklydusią viltį,
kurios nemato akys,
bet glaudžia širdis...

Pabandykime patikėti, kad būna...

Džiaukimės mažais stebuklais, nelaukdami kol įvyks dideli....
Tikėkime stebuklais kaip vaikystėje, apšerkšnijusių langų piešiniuose įžvelkime besišypsančią laimę, o naktį pūgoje išgirskime tylią, raminančią dainą, kurią jau buvome pamiršę…

Linksmų ir ramių švenčių jums visoms, merginos
Atsakyti
nu merginos nepagalvokit, kad as cigone biznierka, bet parduodu keleta kvepalu is airijos..nedovanosiu ju nes padariau draugams superinius muiliukus istirpiau vaikisku muilu visko dadejau alieju, kam reikia pilingui dumbliu, naturaliu kvapu..gvos zavio dovaneles...dar padariau papuosalu..graziai supakavau gavos mielos tos dovaneles..tad liko faini kvepalai..ten tu 2 yra po 100ml ir edparfum..kvapas geras..kiti oirgi liuks,cia mano nuomone.juos galit pamatyt gogle yvede pavadinima, nes nuotrauku nemoku idet.parduocioau jums pa pigiai..nes turiu ir taip super daug cia nauji nestoveje namuose..
DEEP RED HUGO EAU DE PARFUM 30ML30ML KAINA 50
WITH LOVE HILARY DUFF 100ML EAU DE PARFUM 100ML.KAINA 100 With Love…Hilary Duff įkūnija visas meilės rūšis ir mastą: besąlygišką šeimos meilę, kilnią draugystę ir kvapą gniaužiantį meilės nuotykių jaudulį. Egzotiškų vaisių dvelksmas suteikia intriguojantį atspalvį sodriam medienos ir aistrą žadinančiam ambros kvapui, kurį skleidžia šie rytietiški kvepalai.

Sudedamosios dalys
Mangostaninių garcinijų žiedai ir vaisiai, egzotiški prieskoniai, arbata latte, bukalapių dalbergijų mediena, ambra, muskusas, balzammedžiai, smilkalai

Kvapas
„Kibirkščiuojantis“, žadinantis geismą, šiltas
BURBERY BRIT EAU DE PARFUM 100ML KAINA 120LT
GHOST SWEETHEART DOVANU PAKUOTE 30MLEAU DE TOILETE IR LOSJONAS DIDELEJ DEZUTEJ...KAINA BUTU 80LT.
KYLIE MINOGUE DARLING EAU DE TOILETE 30ML.KAINA TIK 50LT
PASKUTINIAI2 TUOLETINIAI VANDENYS TINKA JAUNIMUI DOVANOMS..NEBRANGU VISI BUTELIUKAI PILNI IR SU DEZUTEM...FOTO GALIU ATSIUST I E MAILA.CIA FOTKIU NEMOKU IKELTI...RASYKIT JEI KAS SUDOMINO drinks_cheers.gif smile.gif o jei kuri pamanysit cia ne skelbimu lenta neuzpykit bizniuko nedarau , o parduodu tam,kad per daug pripirkau, o laikyt neverta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglewex @ 2009 12 24, 01:46)
LABAS VAKARAS  as pati i santaros gimnazija keliukus myniau... (ten mokinausi)thumbup.gif As ten gyvenu taip pat.... drinks_cheers.gif manau tave busiu tikrai macius nes jei is 4 silainiu,is matymo daug zinau... smile.gif gal net tame paciame name gyvenam...  lotuliukas.gif    ar ten visa laika gyvenai?ar nebent nesenai atsikraustet?

as is 41namo ax.gif

user posted image

Tegul šios Kalėdos atneša palaimą ir ramybę Jūsų namams, o širdyse įžiebia negęstančią vilties ir meilės kibirkštėlę! Būkit laimingi, būkit mylimi!
Atsakyti
Jėzaus laiškas

Kaip jūs visi jau žinote, artinasi mano gimtadienis. Kiekvienais metais mano garbei surengiama didžiulė šventė, tad manau, kad ir šiais metais ši šventė dar sykį įvyks.
Šiuo laikotarpiu visi skuba pirkti, ieško dovanų, mirga daugybė reklamų televizijoje, radijuje bei laikraščiuose - visa tai palaipsniui vis garsiau skelbia, jog mano gimtadienis artinasi. Iš tikrųjų gera žinoti, kad bent kartą metuose kai kurie žmonės galvoja apie mane. Tačiau pastebiu ir kita dalyką: jei pradžioje žmonės, atrodo, suprato ir, regis, dėkojo už visa, ką jiems padariau, tai laikui bėgant jie, rodos, vis sunkiau beatsimena šios šventės priežastį.
Šeimos ir draugai susiburia maloniai praleisti laiką, bet jau ne visada žino šios šventės prasmę. Atsimenu, kaip praeitais metais mano garbei buvo suruošta didžiulė puota. Valgomojo stalas buvo nukrautas skaniausiais patiekalais, pyragais, vaisiais ir saldumynais. Kambaryje buvo nuostabios dekoracijos ir gausybė ypatingai supakuotų puikių dovanų. Bet žinote, ką? Aš nebuvau pakviestas... Teoriškai buvau garbės svečias, bet niekas manęs neatsiminė ir niekas neatsiuntė kvietimo.
Šventė buvo mano garbei, bet kai ta didinga diena atėjo, mane paliko lauke ir prieš pat nosį užtrenkė duris... O aš vis tik norėjau būti kartu su visais ir pasidalinti vaišėmis. Iš tikrųjų, visa tai manęs jau nebestebina, nes jau keletą metų prieš mane užsitrenkia visos durys.
Kadangi nebuvau pakviestas, nusprendžiau prisijungti prie švenčiančiųjų tyliai, kad niekas manęs ir nepastebėtų. Įsitaisiau kamputyje ir stebėjau. Visi gėrė, valgė, krėtė kvailystes ir juokėsi iš visko. Praėjo nemažai laiko. Galiausiai atėjo tas storas žmogelis su balta barzda ir ilgu raudonu drabužiu. Jis nesustodamas juokėsi: "Cha cha cha!", po to atsisėdo į krėslą, o visi vaikai bėgo prie jo ir šaukė: "Kalėdų senelis! Kalėdų senelis!", tarsi šventė būtų buvusi jo garbei.
Vidurnaktį visi pradėjo sveikinti vienas kitą ir glėbesčiuotis. Plačiai ištiesiau savo rankas ir laukiau, kada kas nors ateis manęs apkabinti. Ir... žinote, ką... niekas pas mane neatėjo. Staiga jie visi ėmė keistis dovanomis ir su didžiausiu įkarščiu vieną po kitos jas išvynioti. Kai viskas jau buvo išpakuota, pažvelgiau, ar neliko netyčia vienos dovanėlės ir man... Ką jūs jaustumėte, jei jūsų gimimo dieną visi keistųsi dovanomis, o jūs negautumėte nė vienos?
Galiausiai supratau, kad šiame vakarėlyje nebuvau nei laukiamas, nei trokštamas ir tyliai išėjau.
Kiekvienais metais tai vis labiau pasireiškia. Žmonės atsimena tik tai, ką geria ir valgo, kokias dovanas gavo, o apie mane jau nebegalvoja niekas.
Norėčiau, kad per šių metų Kalėdų šventes leistumėte man ateiti į jūsų gyvenimus. Norėčiau tikėtis, kad prisiminsite, jog daugiau kaip prieš 2000 metų aš atėjau į pasaulį, kad už jus atiduočiau savo gyvybę ir galutinai jus išgelbėčiau.
Šiandien aš tetrokštu vieno: kad jūs VISA ŠIRDIMI tuo tikėtumėte.
Kadangi daugelis nepasikvietė manęs į šventę praeitais metais, šį kartą pats surengsiu savo šventę ir tikiuosi, kad jūs gausiai prie manęs prisijungsite. Teigiamo atsakymo į mano kvietimą vardan paskleiskite šią žinią kuo plačiau - visiems žmonėms, kuriuos pažįstate.
Visą amžinybę būsiu jums už tai dėkingas. Labai stipriai jus myliu ir bučiuoju - Jėzus...
GAVAU TOKI LAISKA..MAN VISAI PATIKO....SU SV.KALEDOM 4u.gif 4u.gif 4u.gif LINKIU VISOMS, KAD NORAI PILDYTUSI, BUTUMET SVEIKOS, LAIMINGOS MYLINCIOS IR MYLIMOS...
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 12 25, 13:17)
as is 41namo  ax.gif
user posted image

Tegul šios Kalėdos atneša palaimą ir ramybę Jūsų namams, o širdyse įžiebia negęstančią vilties ir meilės kibirkštėlę! Būkit laimingi, būkit mylimi!

lotuliukas.gif NE BET TOKIO SUTAPIMO DAR NIEKADA NEBUVO...AS IRGI IS BALTU PR.41 NAMO lotuliukas.gif TAI REISKIAS MES TIKRAI PAZYSTAMOS.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
RAMIU IR JAUKIU KALEDU..... smile.gif
Atsakyti
Lai Kaledos ir Naujieji ant savo delnu nesa siluma, dziaugsma, kantrybe....Tegul slenksti i Jusu namus perzengia meile ir ramybe....Su sventem mergaites
Atsakyti
QUOTE(eglewex @ 2009 12 26, 03:48)
lotuliukas.gif NE BET TOKIO SUTAPIMO DAR NIEKADA NEBUVO...AS IRGI IS BALTU PR.41 NAMO lotuliukas.gif TAI REISKIAS MES TIKRAI PAZYSTAMOS.... drinks_cheers.gif

bigsmile.gif lotuliukas.gif blink.gif thumbup.gif

cia tai gerulis.... rasau tau AZ kad konkreciai issiaiskint kas tokios esam...
Atsakyti