Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

Grožis - tam tikra genialumo forma, iš teisybės ji net aukščiau už genialumą, nes grožio net aiškinti nereikia.
O. Vaildas

Tad nekeista juk, kad norim but grazios...juk svarbu visuma,harmonija kuno ir veido... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 12 21, 23:16)
Azen nenoriu pasirodyt buka, bet kaip cia ikeli nuotraukas...as bandziau ikelti, bet nepavyko. g.gif .nesu tokiu svetainiu zinove..man kompiuteris tik darbui, kakada studijoms  ir google informacijai...o visokiu ,,vikrentasu,, nezinau, nes pernelyg nesidomejau tuom... smile.gif

paskaityk cia
cia

cia

QUOTE(zveriuke @ 2009 12 23, 02:35)
laba vakara mergaites ,jungiuosi ir as su savo kreivom kojom,aisku jei priimsit  4u.gif

sveikute thumbup.gif

QUOTE(ANIL30 @ 2009 12 23, 11:40)
pagalvojau as jau gyvai bendravau su Raseliukste ir Ilgakase...zadam greitu laikususimatyt su Niniuku...kada galeumem visos susitikti... smile.gif  thumbup.gif kaip manot...padaryt toki vakareli..as surinkciau rubus visokius kurie kazkaip lyg dengia..pas mane daug drabuziu,batu..mes renginetumemes,ziuretumem kas kuriai tinka, plepetumem, paruosciau mazu sumustinuku, gal vyno truputi paragautumem.. smile.gif pav pas mane tai butu ymanoma...i smile.gif  smile.gif  smile.gif  drinks_cheers.gif

butu saunu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 23 gruodžio 2009 - 13:31
oi, kaip būtų šaunu toks sutitikimas, aš tikrai prisijungčiau, genialios mintys pas tave gimsta Anil drinks_cheers.gif ...Kaunietukės galėtumėm net su viena mašina lėkti iki Telšių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 23, 14:14)
oi, kaip būtų šaunu toks sutitikimas, aš tikrai prisijungčiau, genialios mintys pas tave gimsta Anil  drinks_cheers.gif ...Kaunietukės galėtumėm net su viena mašina lėkti iki Telšių  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
kiek cia tu musu kaunieciu yra? ax.gif
Atsakyti
NELABAI DAUG ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 12 23, 10:33)
as vakar parvykau is klaipedos susinervinus, zinai  pati nesuprantu kaip taip tevai nepastebejo kai vaikas buvau...tada kaulai buvo nesusiformave, butu buve kazka ymanoma daryt ir as aisku tuos pinigus kitur isleisciau ir siaip kiek metu prakenteta..juk man jau 30....pati ta jaunyste kai noris pamandravot praejo su tokiom kojom.  verysad.gif aisku niekad ner velu, bet gaila,kad turejau isgyvent...as tapau piktesne, manau tikrai del tu koju..pati pastebiu nervingesne esu..siaip cia ne charakteris o igyta is nervu...vakar susipykau kaip tik del koju su mama..sakau taip ir rupinais...o ji rupinomes taip kip visi tevai..mylejom,lepinom...nieks nepastebejo juk darzelyje ir mokykloj vaikus tikrindavo..butu pasake...o as sakau tevai turi patys sekt vaikus...ten kolektyviai pratikrindavo ugius svorius ir tiek to tikrinimo..dar skiepai, uteles ir ar sapainuku ner... smile.gif tikrai jei butu vede pas gydytojus ir jie nieko nebutu pataise, tada kitas reikalas,tevai butu pastangas rode, bet tevai taip  aklai mylejo, kad nemate vystymosi..tas pikta...su mama esam gan svetimos..na dvasine prasme...bet sazine sako man:  - lina, juk sventes arteja,nebuk pikciurna, nieko nepadarysi pati susitvarkysi..toks tavo likimas...gal jie nedryso tais rusu lailkais sakyt, kad kojos kreivos, gal mama bijojo, kad juoksis gydytoja , kreivakoje mergyte gime..siaip is veiduko labai grazi buvau..turiu be galo daug nuotrauku...sako kas dabar paziuri kaip beiby born lele...na o  Raseliukste del pedu tikrai sako kazkiek visu musu del blauzdu kreivumu deformavosi...as ir dabar nepastebiu is isvaizdos..ten viduje sako, nes neteisingai ant pedu pasiskirsto svoris, tai del asies kreivos...uzburtas ratas kreivos blauzdos...na o del kainos sausio4 paklausiu..dab sunervino del pedu...nutilau...susirasysim lekiu kavos gert...susipazinom tik oro uoste, bet jauciu lyg butumem senos biciules 4u.gif

tai va. mazut, kad tevai kartais us savo ta akla meile vaikams bedu pridaro.....ir as pasiutus del to ant savo gimdytoju....na bet kaip nors susitvarkysim ane, pupa? o butina ta pedu operacija? na jei svertumem koki 100kg tai gal ir nuo svorio galetu but pasisiskirtymo..bet dabar....na net nezinau...man kazkaip keista...nemanau kad volgograde irgi tokia sistema yra....nes lietuviai gydytojai daznai megsta gydyt ne liga, o ligos
priedus...ir ne visada tas i nauda...pasiklausinek, gal nebutina ta operacija....sad.gif man irgi atrodo,kad simta meteliu tave pazistu, ot todel kad esi labai siltas ir nuostabus zmogutis anil thumbup.gif
na o susibegt bus galima kai grisiu, ir su ilgakase susipazinciau....na del visko dar susitarsim....ok?
geru tau svenciu, mazut!!!!!!!!!!!!

Papildyta:
QUOTE(azen @ 2009 12 23, 16:13)
drinks_cheers.gif
kiek cia tu musu kaunieciu yra? ax.gif

as!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na tai planuokim susitikima vasario paskutine savaite!!!!!!!!!nes busiu lietuvoj...oi kaip saunu butu!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
:)sako tures padaryt papildomas nuotraukas, tada paziures ar reikia pedu operacija daryti..na viskas bus matyti..cia peda taip susiformavo atseit nuo jaunystes...taip kad kauliuka kreiva laikytu..peda prisitaike... tai kai busi lietuvo padarysim mergaciu vakara smile.gif drinks_cheers.gif iki.geru svenciu ir tau 4u.gif gaila nezinau adreso buciau atsiuntus atvirute su silciausiais sveikinimais smile.gif
Atsakyti
nu va kokia gera ideja thumbup.gif sumastet susitikt..gaila ,kad as siuo metu isvykus...butinai susimatyciau jeigu buciau lt 4u.gif na idomu ,ka gyd.pasake!o as visada galvojau,kad genetika,nes pas mano teva tokios panasiai kauletos kojos...bet ka jis juk vyras kam tai idomu... smile.gif nzn kodel,bet atrodo mano koju virsutine dalis (slaunys) daug stambesnes negu blauzos...o blauzdeles laaaabai jau liesos ax.gif seip jeigu duotumet duomenis kur ilist ir imest savo koju foto tai kuria dienele pasifotkinciau ir imesciau... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(raseliukste @ 2009 12 21, 11:33)
labukas, Eglut, sveika istojus i kreivu koju kluba biggrin.gif  na musu cia visa sekta kaip matau...o as visa gyvenima galvojau viena tokia esanti blush2.gif visos cia labai fainos ir grazios......tik ko mums su tom kokjom nepasiseke?mano forma irgi panasi i niniuks, bet mano dar kojos labai plonos yra tai is viso is tolo kreivumas sviecia...na kol kas man anil kojos graziausios:))))))))))mes su anil kalbejom, kad kartais pasiziuri gatve kokia buomziuke eina, o kojos graziausios tai taip apmaudas suima...ir klausi saves uz ka man tokias kojas gamta dave?  verysad.gif

na as ir Airijoj gyvenu, bet dubline....gal kada pavyktu susibegt eglut...tik kur tu tiksliai gyveni?

as is wexfordo ,jeigu kada teko toki girdeti.... smile.gif cia i pietus nuo dbl mazdaug apie 170 km...aisku ,kad kada galima butu susibegti...kartais atvaziuoju i dbl pasisopinti ir t.t. gal kai atsils orai.... 4u.gif (ankciau 4 men ir man teko dbl gyvent LUCANE) smile.gif o tu raseliuk is kurio dbl)?
Papildyta:
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 21, 17:28)
Aš iš Kauno, Eglut  4u.gif  Kada planuoju grįšt Lietuvėlėn????

aš šiandien buvau pas endokrinologą, užklausiau apie kojų operaciją, ar man skydliaukės neužkirs kelio, tai sakė, kai susinormalizuos hormonai, galėsiu darytis, jei norėsiu  thumbup.gif

čia žinios geros, o dabar klausimas kitas - iš kur gauti pinigų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  įdomu, ar koks daktariukas lizingu padarytų operaciją  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
įkėlaiu keletą nuotraukų, pasigrožėkit, tiksliau pasibaiskėkit smile.gif)))) sad.gif

nzn tiksliai dabar kada teks pargryzt ax.gif labai tikiuosi greitu metu...is kurio rajono esi?as is silainiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglewex @ 2009 12 23, 19:42)
nu va kokia gera ideja thumbup.gif  sumastet susitikt..gaila ,kad as siuo metu isvykus...butinai susimatyciau jeigu buciau lt 4u.gif  na idomu ,ka gyd.pasake!o as visada galvojau,kad genetika,nes pas mano teva tokios panasiai kauletos kojos...bet ka jis juk vyras kam tai idomu... smile.gif nzn kodel,bet atrodo mano koju virsutine dalis (slaunys) daug stambesnes negu blauzos...o blauzdeles laaaabai jau liesos ax.gif    seip jeigu duotumet duomenis kur ilist ir imest savo koju foto tai kuria dienele pasifotkinciau ir imesciau... 4u.gif

Papildyta:

as is wexfordo ,jeigu kada teko toki girdeti.... smile.gif cia i pietus nuo dbl mazdaug apie 170 km...aisku ,kad kada galima butu susibegti...kartais atvaziuoju i dbl pasisopinti ir t.t. gal kai atsils orai.... 4u.gif (ankciau 4 men ir man teko dbl gyvent  LUCANE) smile.gif o tu raseliuk is kurio dbl)?
Papildyta:

nzn tiksliai dabar kada teks pargryzt ax.gif labai tikiuosi greitu metu...is kurio rajono esi?as is silainiu... smile.gif

as airijoj galvejuj ilgai gyvenau...o kaune daznai bunu eiguliuos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 12 23, 18:48)
as airijoj galvejuj ilgai gyvenau...o kaune daznai bunu eiguliuos... smile.gif

aga zinau galway...ten laabai grazu :)nu va tai galit del meeto tartis ir kns... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglewex @ 2009 12 23, 20:04)
aga zinau galway...ten laabai grazu :)nu va tai galit del meeto tartis ir kns... smile.gif

taip galway grazus miestas ir gamta ten grazi...as telsiuos namus turiu, tad nieks netrukdytu galetumem atsipalaiuot ..kaune negyvenu..o telsius butu pats tas...ir man gerai ir kitoms butu payvairinimas, siokia tokia pramoga smile.gif susikoperuot ir atvaziuoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ANIL30 @ 2009 12 23, 20:15)
taip galway grazus miestas ir gamta ten grazi...as telsiuos namus turiu, tad nieks netrukdytu galetumem atsipalaiuot ..kaune negyvenu..o telsius butu pats tas...ir man gerai ir kitoms butu payvairinimas, siokia tokia pramoga smile.gif susikoperuot ir atvaziuoti smile.gif

o galetimem temini vakareli padaryti..pav,, kaip paslept o koju forma...,, Ilgakase atsiveztu fotika..ji gera fotografe..butu linksma smile.gif
Atsakyti
na fotografė aš ne gera, tik mėgėja, apleidau paskutiniu metu šį reikalą, nors seniau esu ir gerų nuotraukų padarius ax.gif

oi kaip laukiu myto, kaip bus įdomu pamatyti Telšius (niekad nebuvus), išpuoselėtus tavo Anil namučius, bus gera patirtis pažiūrėt kokiais įdomesniais drabužiais slėpt kojas, o teminis vakarėlis jau pats savaime priduoda ypatingos nuotaikos drinks_cheers.gif thumbup.gif ir be abejo, susipažinti su jumis visomis, kurios tik prisijungs wub.gif

na aš gyvenu visai kitame Kauno gale nei Šilainiai - Neveronyse, na bet autostrada vistiek lengvai pasiekiama...

Azen, o kokiame tu mikrorajone gyveni?
Papildyta:
QUOTE(zveriuke @ 2009 12 23, 03:35)
laba vakara mergaites ,jungiuosi ir as su savo kreivom kojom,aisku jei priimsit  4u.gif

Sveikute prisijungusi, mielai priimsime į savo jaukų būrelį mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti