Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 05, 20:31)
tik dabar perskaičiau apie tą daktarą Klaipėdoje....na su nekantrumu lauksime žinių, būtų super, jei tokią operaciją būtų galima pasidfaryti lietuvoje  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif aš tai viską iškęsčiau, kad tik turėt tiesias kojas, nors irgi nesu ištverminga skausmui...na bet pagimdžiau vieną vaiką natūraliai, tai gal nenumirčiau ir nuo kojų skaumo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

vėliau pažiūrėsiu tiksliai, jie man kažkada emeilą rašė....bet kasip minėjau, jei gerai panu 12000 "žalių"

ukrainoje kainuoja virs astuoniu tukstanciu euru..pala atkopinsiu ju e meila ir atsiusiu cia...ukrainoj dar viena klinika radau, ten pigiau, man labiausiai patiko klaipedoj..cia jau 100procentu ..na bet info dar renku. cia atkopinau paskutini ju e maila....ukrainoj-----Спасибо Вам за письмо

Стоимость всего лечения составляет 8 680 евро.
В стоимость входит: операция по коррекции кривых ног, проживание в
течение 14 дней в отдельной палате, все необходимые анализы и
медикаменты, трехразовое питание, обслуживание медсестры,
ежедневный осмотр доктора, операция по снятию аппаратов Илизарова-Веклича, Интернет, ТВ.

При желании Вы можете оставаться в клинике более 14 дней, в таком
случае Вам необходимо дополнительно доплачивать за пребывание из
расчета 120 евро/сутки.

Если у Вас есть вопросы, пожалуйста, задавайте.

Жду Ваш ответ

Павел Корсун
Менеджер

Ортопедическая клиника "Ладистен"

Тел.: + 38 098 572 94 47
e-mail: contact@doctorveklich.com
www: http://www.doctorveklich.com na bet yra ir dar vienas ukrainoj,,,ten daro valstybinej ortopedijs ligoninej pigiau jau ir su gydytiju skambinaus, ten antra vieta-odesoj..na bet minejau isbandysiu gal klaipeda...tikriausiai, jei salygos tenkins abi puses....na tikius, kad bus taip kaip as noreciau...as tikiu stebuklais,, ir visad zinau, jei ko troksti turi issipildyti....

Papildyta:
cia is volgogrado... na ir ten man atsiunte atsakyma...aisku rusiskai...pasiskaitykit jei kam idomu---Здравствуйте, Лина!
Вам, конечно, можно сделать операцию. Через пару дней перешлю Вам модель предполагаемого результата.
Первоначально вся информация:
Курс лечения в среднем составляет 55 дней. Стоимость курса лечения с проживанием составляет 5000 евро.
Если Вас устроит результат, то нам необходимо оформлять для Вас приглашение, чтобы Вы смогли получить визу.
Приглашение будет готово через 10-14 дней с момента отправки документов. Для его оформления мне необходимо, чтобы Вы по эл. почте выслали копию Вашего паспорта, Ваш полное имя, фамилие, дату рождения, место рождения (страна, город), где проживаете (адрес, телефон), место работы (адрес, телефон), в каком городе будите получать визу (где есть российское консульство).
После получения модели, пожалуйста пришлите письмо либо с этими данными, либо с отказом от лечения.
С уважением, Центр!

>
>

Atsakyti
aš tai kažkada dar parašiau emeilą į KMUK ortopedijos skyriaus vadovui Linui Vaitkui ar Vitkui, tiksliai nepamenu kokia jo pavardė, užklausiau ar daro kojų tiesinimo operaciją Klinikose, tai jis man parašė, kad ateičiau pas jį konsultacijai su savo šeimos gydytojo siuntimu ir kojų rentgenu....tai taip supratau, kad ir KMUK yra galimybė išsitiesinti kojas g.gif ....
Atsakyti
nu as tai ziurejau ta video...kur pirmam forumo psl yra....tai ta klinika volgograde? na 4- 5 tukstanciai euriuku dar nera taip baisiai....as ir viska iskesiu,del graziu kojeliui..oi kaip ziniu laukiu del to klaipedos daktaro....bet nezinau, man kazkaip nepatikimai skamba...jau koki 6 men tai dirbt nebus imanoma jauciu:(
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2009 10 07, 00:36)
nu as tai ziurejau ta video...kur pirmam forumo psl yra....tai ta klinika volgograde? na 4- 5 tukstanciai euriuku  dar nera taip baisiai....as ir viska iskesiu,del graziu kojeliui..oi kaip ziniu laukiu del to klaipedos daktaro....bet nezinau, man kazkaip nepatikimai skamba...jau koki 6 men tai dirbt nebus imanoma jauciu:(

spalio10 skambinsiu 9val ryte...tikrai mergytes duosiu zinia...zinau ta jausma nepasitikejimo savim kai kojos ner grazios...noriu,kad ir kitos merginos ir as to nebejaustumem..man tai didziulis kompleksas, nors gydytojas sako, siaip ner taip baisu, bet man tikrai tai didelis brokas...supranta mane kas ta pati turi ir jaucia isgyvena...kita drauge sako visai gerai atrodai nepablusk...bet ji nesupras...ir vyras nelabai supranta, na ir te nesupranta...as buna ,kad gatve einu ir manau,kad kas is paskos eina ir stebi,kad kreivos kojos...man tai nepakeliama...nors apsirengiu ir priderinu batus, rubus taip,kad nelabai plika akim itarsi...issipleciau....tad kai ka zinosiu butinai parasysiu...o del to istiesinimo budo tai visur ta pati sistema -kaulas kokia reikiama kryptimi iskeliamas ir pleciamas gaunas tuscia terpe ,o kaulas is naujo auga...i diena gali uzaugt 1mm.man reiktu 3savaiciu augint kad issitiestu..na ten skelia pagal kiekvieno reikiama vieta kur iskrype...sako tik skirias mechanizmai, op principas ir rezultatai visur vienodi...na manau truputi info dar suteikia.... smile.gif o po operacijos aisku reik pabut ligoninej..tada namuos ir po to keleta savaiciu nesportuot...juk tai panasu kaip luzus ranka....tik ner pilnas luzis tik iskeliama...tad ner labai ilga rebilitacija...iki kito bergickos...
Atsakyti
nu tu pas mus cia saunuole....nu kokiem 5 men as kaip nors issikrapstyciau is darbo tai operacijai, zinoma lt operuotis visai kas kita, vis savas kampas...
man tai tas kompleksas ziaurus ypac vasara kai ateina...taip sijonuko noris, o cia i kelnes lendi ir kaisti visa.....o kitos mergikes sau svytruoja....o as dar labiau susiguziu ir toks apmaudas apima, kad sakes.....net gatvej is ipocio nuziuriu visu kojas....***** kokia neteisybe, bernai tegu kreivom kojom buna, o ne mes, panos!!!!!!!!!!o ir rubus sunku nusipirkt, kad bent siek tiek pasleptu ta kreivuma...tiesa sakai, zmogus nesusidures su ta problema nesupras musu....o as is viso esu labai lieknute...niekaip svorio neina priaugt...ryju kaip parsiukas ir nieko...gal kas zinot kokiu budu kaip bent kokius 5 kg priaug greitai:)))))))nes mano 4 arba 6 dydis rubu, o juos nusipirkt labai jau sunku:)))))))))))
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 07, 13:01)
spalio10 skambinsiu 9val ryte...tikrai mergytes duosiu zinia...zinau ta jausma nepasitikejimo savim kai kojos ner grazios...noriu,kad ir kitos merginos ir as to nebejaustumem..man tai didziulis kompleksas, nors gydytojas sako, siaip  ner taip baisu, bet man tikrai tai didelis brokas...supranta mane kas ta pati turi ir jaucia isgyvena...kita drauge sako visai gerai atrodai nepablusk...bet ji nesupras...ir vyras nelabai supranta, na ir te nesupranta...as buna ,kad gatve einu ir manau,kad kas is  paskos eina ir stebi,kad kreivos kojos...man tai nepakeliama...nors apsirengiu ir priderinu batus, rubus taip,kad nelabai plika akim itarsi...issipleciau....tad kai ka zinosiu butinai parasysiu...

vau! pirma karta gyvenime radau tiek info vienoje vietoje!!! na jus mergaites - super, pasikauste kaip reikalas situo klausimeliu.. as irgi per savo baimes ir kompleksus kelinti metai interneta narsau berinkdama info sita tema, ir beje, is KMUK gavau info, kad kaulus koreguojancias operacijas atlieka irLietuvoje cituoju:"Kaulų koreguojančias operacijas atlieka Vilniaus
Greitosios pagalbos universitetinėje
ligoninėje,Kauno medicinos universiteto klinikose,
Klaipėdos, Šiaulių ir panevėžio ligoninėse.
Būtina ligonio apžiūra,ro"-gramos ar kompiuterinės
tomogramos, tada konsultacija būtų reali ir
išsami."
taciau taip iki siolei niekur nenuvykau ir nieko neissiaiskinau realiai..
Ir del to su begaliniu nekantrumu lauksiu (manau kaip ir visos cia mes) Jusu atsakymo kaip minejote po spalio 10d.

O is tikro, manau, kas tokios problemos neturi, tas ne kazi ka gali suprasti, ar kam cia kompleksai, ar kam nepasitikejimas.. kai toki "dziaugsmeli" turi, tai bele ka regis atiduotum, kad jo atsikratyti. taigi cia komentaras "mylekit mergaites save labiau ir nekreipkit i tai demesio..", arba " zvonkes kreivos kojos o ji nekomplesuoja..." - cia visai ne i tema..
tarp kita ko, jei kam kada reiketu kompanijos siai problemai spresti, as - visada pasiryzus.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(austechia @ 2009 10 07, 19:33)
vau! pirma karta gyvenime radau tiek info vienoje vietoje!!! na jus mergaites - super, pasikauste kaip reikalas situo klausimeliu.. as irgi per savo baimes ir kompleksus kelinti metai interneta narsau berinkdama info sita tema, ir beje, is KMUK gavau info, kad kaulus koreguojancias operacijas atlieka irLietuvoje cituoju:"Kaulų koreguojančias operacijas atlieka Vilniaus
                  Greitosios pagalbos universitetinėje
                  ligoninėje,Kauno medicinos universiteto klinikose,
                  Klaipėdos, Šiaulių ir panevėžio ligoninėse.
                  Būtina ligonio apžiūra,ro"-gramos ar kompiuterinės
                  tomogramos, tada konsultacija būtų reali ir
                  išsami."
taciau taip iki siolei niekur nenuvykau ir nieko neissiaiskinau realiai..
Ir del to su begaliniu nekantrumu lauksiu (manau kaip ir visos cia mes) Jusu atsakymo kaip minejote po spalio 10d.

O is tikro, manau, kas tokios problemos neturi, tas ne kazi ka gali suprasti, ar kam cia kompleksai, ar kam nepasitikejimas.. kai toki "dziaugsmeli" turi, tai bele ka regis atiduotum, kad jo atsikratyti. taigi cia komentaras "mylekit mergaites save labiau ir nekreipkit i tai demesio..", arba " zvonkes kreivos kojos o ji nekomplesuoja..." - cia visai ne i tema..
tarp kita ko, jei kam kada reiketu kompanijos siai problemai spresti, as - visada pasiryzus..  tongue.gif

as tai irgi kelis metus vis renku informacija, kelis kartus lankiaus pasikonsultuot su gydytojais..vitkus klinik implantus deda...bet ilgai galvojus nutariau tai tik uzmaskavimas , bet ner tiesinimas..ir dar kaip minejaui implantai ner ilgaamziai...na o ta operacija tiesinanti kaulus jau rimciau smile.gif laukiu ir as kada galesiu su gydytoju susisiekt..bet dabar tai sveikai maitinuos, as nerukanti, na ir siaip kalci vartoju bei vitaminus, kad butu organizmas stiprus ir operacijai pasiruoses...na reikia ,kad dantukai butu sveiki, as dar geriu kepenis stiprinantciu, kad jos apsivalytu ir narkoze nepakenktu joms...sirdele kaliu stiprinu....ir daug obuoliu, brokoliu, zuvies, kad trombai nesusidarytu ir tt.aisku ir finansus renku...juk tai nekainuos ,,kapeikos,,.ir truputi literatura psichologine skaitineju...man net panika uzeina del, tu nelemtu koju..ypac sunku kai i aplinka seimos ar draugu atvyksta nepazystami zmones..tuoj mano mintis, ka jie galvoja apie tas kojas..ar labai matos ir tt...nu neissemiama tema cia...
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 10 07, 19:00)
as tai irgi kelis metus vis renku informacija, kelis kartus lankiaus pasikonsultuot su gydytojais..vitkus klinik implantus deda...bet ilgai galvojus nutariau tai tik uzmaskavimas , bet ner tiesinimas..ir dar kaip minejaui implantai ner ilgaamziai...na o ta operacija tiesinanti kaulus jau rimciau smile.gif laukiu ir as kada galesiu su gydytoju susisiekt..bet dabar tai sveikai maitinuos, as nerukanti, na ir siaip kalci vartoju bei vitaminus, kad butu organizmas stiprus ir operacijai pasiruoses...na reikia ,kad dantukai butu sveiki, as dar geriu kepenis stiprinantciu, kad jos apsivalytu ir narkoze nepakenktu joms...sirdele kaliu stiprinu....ir daug obuoliu, brokoliu, zuvies, kad trombai nesusidarytu ir tt.aisku ir finansus renku...juk tai nekainuos ,,kapeikos,,.ir truputi literatura psichologine skaitineju...man net panika uzeina del, tu nelemtu koju..ypac sunku kai i aplinka seimos ar draugu atvyksta nepazystami zmones..tuoj mano mintis, ka jie galvoja apie tas kojas..ar labai matos ir tt...nu neissemiama tema cia...

sventa teisybe, tema neissemiama.., bet jus neisivaizduojat kokia laime jau vien nuo to, kad yra zmoniu turinciu problemu tokiu kaip as, ir ne del to, kad jie turi tu problemu, bet kad jau imi jaustis ne kaip koks daunas vienas esantis isskirtinis sitam pasauly, o kad yra su kuo bent kazkokiu isieciu ieskoti..
as jau maniau, kad cia viena tokia, kuria panika ima nuo situ dalyku, ir kuri kiekviena zmogu akimis nuseka stebedama tiesias ju kojas, kaip mazas vaikas svajoniu saldaini pamates...
o cia nera kokiu apdovanojimu uz ypac aktualios temos pasiulyma??? kad koki ordina ar medali galima butu iteikt?..
nu rimtai, siaubas kaip dziaugiuosi atradus sia tema..
Atsakyti
QUOTE(austechia @ 2009 10 07, 18:45)
sventa teisybe, tema neissemiama.., bet jus neisivaizduojat kokia laime jau vien nuo to, kad yra zmoniu turinciu problemu tokiu kaip as, ir ne del to, kad jie turi tu problemu, bet kad jau imi jaustis ne kaip koks daunas vienas esantis isskirtinis sitam pasauly, o kad yra su kuo bent kazkokiu isieciu ieskoti..
as jau maniau, kad cia viena tokia, kuria panika ima nuo situ dalyku, ir kuri kiekviena zmogu akimis nuseka stebedama tiesias ju kojas, kaip mazas vaikas svajoniu saldaini pamates...
o cia nera kokiu apdovanojimu uz ypac aktualios temos pasiulyma??? kad koki ordina ar medali galima butu iteikt?..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(austechia @ 2009 10 07, 19:45)

Kaip šaunu, kad temelės sukūrimas kažkam leido pasijusti laimingesne.....aš dėl kojų kompleksuoju nuo 13 metų, man taip pat kaip ir jums nejauku svetimoje aplinkoje, ar kai šnabždasi ar juokiasi už nugaros, vis atrodo, kad iš mano kojų tyčiojasi...visos mes turbūt jaučiam tą patį, todėl iš tiesų smagu susiburti į ratelį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vis jautiesi ne vienas su savo problema ax.gif o kur daug galvų ir patyrimų, vistiek turi gimti gera išeitis...neabejoju, kad anksčiau ar vėliau galėsime ir mes švytuoti gatve apsitempusios mini sijonėlius wub.gif wub.gif wub.gif manęs taip pat nesupranta nei vyras, nei tėvai, nei draugai, nors kojos kreivos netgi labai (na čia bent jau taip pačiai atrodo), niekas nepaliko mano idėjos operacijai, na bet ir gerai, tegu sau mirksiukas.gif

jetus, kaip nekantriai laukiu spalio 10, t.y. rytojaus...tikiuosi išgirsime gerų žinių wub.gif wub.gif wub.gif

o iš kokių miestų esam, gal kada išeitų susibėgti ? aš kaunietė 4u.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 08, 15:39)
Kaip šaunu, kad temelės sukūrimas kažkam leido pasijusti laimingesne.....aš dėl kojų kompleksuoju nuo 13 metų, man taip pat kaip ir jums nejauku svetimoje aplinkoje, ar kai šnabždasi ar juokiasi už nugaros, vis atrodo, kad iš mano kojų tyčiojasi...visos mes turbūt jaučiam tą patį, todėl iš tiesų smagu susiburti į ratelį  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  vis jautiesi ne vienas su savo problema  ax.gif o kur daug galvų ir patyrimų, vistiek turi gimti gera išeitis...neabejoju, kad anksčiau ar vėliau galėsime ir mes švytuoti gatve apsitempusios mini sijonėlius  wub.gif  wub.gif  wub.gif  manęs taip pat nesupranta nei vyras, nei tėvai, nei draugai, nors kojos kreivos netgi labai (na čia bent jau taip pačiai atrodo), niekas nepaliko mano idėjos operacijai, na bet ir gerai, tegu sau  mirksiukas.gif

jetus, kaip nekantriai laukiu spalio 10, t.y. rytojaus...tikiuosi išgirsime gerų žinių  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o iš kokių miestų esam, gal kada išeitų susibėgti ? aš kaunietė  4u.gif ....

Gera mintis smile.gif pritarciau jei norinciu yra smile.gif as uteniske, bet atstumas manau ne pati didziausia problema (kaip rusai sako: raz takoje delo - rez poslednij aguriec tongue.gif)
P.S. Tu saunuole, brangioji, kad sumastei ta tema gvildenti, asmeniskai labai dekinga.. 4u.gif bet manau ne vien as..
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 10 08, 16:39)
Kaip šaunu, kad temelės sukūrimas kažkam leido pasijusti laimingesne.....aš dėl kojų kompleksuoju nuo 13 metų, man taip pat kaip ir jums nejauku svetimoje aplinkoje, ar kai šnabždasi ar juokiasi už nugaros, vis atrodo, kad iš mano kojų tyčiojasi...visos mes turbūt jaučiam tą patį, todėl iš tiesų smagu susiburti į ratelį  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  vis jautiesi ne vienas su savo problema  ax.gif o kur daug galvų ir patyrimų, vistiek turi gimti gera išeitis...neabejoju, kad anksčiau ar vėliau galėsime ir mes švytuoti gatve apsitempusios mini sijonėlius  wub.gif  wub.gif  wub.gif  manęs taip pat nesupranta nei vyras, nei tėvai, nei draugai, nors kojos kreivos netgi labai (na čia bent jau taip pačiai atrodo), niekas nepaliko mano idėjos operacijai, na bet ir gerai, tegu sau  mirksiukas.gif

jetus, kaip nekantriai laukiu spalio 10, t.y. rytojaus...tikiuosi išgirsime gerų žinių  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o iš kokių miestų esam, gal kada išeitų susibėgti ? aš kaunietė  4u.gif ....

as is zemaitijos sostines, bet daznai bunu kaune smile.gif lina
Atsakyti