Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

gerai čia pastebėjai Azen su tais džinsais, tikrai galėtų pagamint mums tinkamus ax.gif

geras receptukas Anil wub.gif
Atsakyti
Azen nenoriu pasirodyt buka, bet kaip cia ikeli nuotraukas...as bandziau ikelti, bet nepavyko. g.gif .nesu tokiu svetainiu zinove..man kompiuteris tik darbui, kakada studijoms ir google informacijai...o visokiu ,,vikrentasu,, nezinau, nes pernelyg nesidomejau tuom... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 21 gruodžio 2009 - 23:17
labas merginos.as jau namuos.buvau klaipedoj ps ta gydytoja..super patiko vizitas..jis tikrai profesionalus gydytojas.....daug kalbejom, vel apziurejo..jis paziurejo ******, sako reikia salint ne tik pacia beda kreivuma koju, bet ir priezasti kodel krypo...man sako lyg pirmo laipsnio ploksciapadyste, tad reikalingos 2 operacijos...pirma operacija istiesint ciurna-peda, tad ir siaip koja patiesetu, o po to ta kreivuma su aparatu tiesint daauginant kaula.tai sio gydytojo nuomone.ir jis kalbejo uztikrintai...as niekad nebuciau pagalvojus, kad peda deformuota, o jis pasake is karto...net maniau jos siauros, nesioju tik aukstakulnius..na nustebino...o sausio 4 turiu ten vykti ir padarys daug nuotrauku..ir jis pats vyks pas rengenologa..sako reikalingos fito kaulu daugelyje padciu ir svori kaip islaiko kojos, kaip pasiskirsto kune..na nenuvyle jo pokalbis.dave man buikletu.internetuini adresa kuri tureciau pasiziureti www.gramedica.com .tad tokios zinios..esieiu iki galo.tai sakiau ir jam, kad esu uzsispyrus zemaite... smile.gif
Atsakyti
na, tai neblogos žinios Anil, smagu, kad nenuvylė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pilnai sutinku su daktaru, kad dėl plokščiapadystės ir kojos pakrypsta, nes mano abu vaikai žiauriai pilnapadžiai, o ir kojos panašu kad irgi krypsta o forma...pas abu... verysad.gif

o aš pati tai nesu pilnapadė, na bet pas mane ir tas kreivumas kitoks, čia greičiausiai bus kokio nepastebėtai persirgto vaikystėje rachito pasekmė verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 22, 22:56)
na, tai neblogos žinios Anil, smagu, kad nenuvylė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif pilnai sutinku su daktaru, kad dėl plokščiapadystės ir kojos pakrypsta, nes mano abu vaikai žiauriai pilnapadžiai, o ir kojos panašu kad irgi krypsta o forma...pas abu...  verysad.gif

o aš pati tai nesu pilnapadė, na bet pas mane ir tas kreivumas kitoks, čia greičiausiai bus kokio nepastebėtai persirgto vaikystėje rachito pasekmė  verysad.gif

as irgi nesu pilnai pilnapad...sako deformuota peda truputi..vizualiai nesimato, o kenkia ir pakenke blauzdoms..bet dar apie tai su kauniskiu pakalbesiu..parasyk i az jo nr.pameciau..
Atsakyti
Žinomos Lietuvos mokslininkus vienijančios organizacijos
Lietuvos ortopedų traumatologų draugija

Draugijos narių pagrindinės darbo kryptys:

kelti ortopedų traumatologų profesinę kvalifikaciją;
analizuoti traumų ir ortopedinių susirgimų paplitimą Lietuvoje;
aktyviai dalyvauti gydytojų ortopedų traumatologų atestacijos procese;
propaguoti praktinėje veikloje pasaulinę ortopedijos traumatologijos mokslinę patirtį;
palaikyti kūrybinius bendradarbiavimo ryšius su to paties arba artimo profilio draugijomis, veikiančiomis kitose šalyse;
dalyvauti leidybinėje veikloje, leisti mokslo darbų rinkinius, metodines rekomendacijas, vadovėlius, monografijas ir jas recenzuoti;
dalyvauti išradybinėje veikloje.
Prezidentas - Linas Vitkus
Asmuo ryšiams - Vidmantas Žegunis
Kontaktai:
Telefonas: (8 37)...
Mob.: 8-686-29065
Faksas: (8 37)...,
El. paštas: linas_vitkus@yahoo.de

matai ligakase cia atkopinau ortopedu draugijos puslapeli..isiskaityk..zegunis ir vitkus partneriai..jie abu isvien..cia tai sutapimas..tas klaipedoj vidmantas zegunis o kaune linas vitkus..nu gal kas pavyks...juk gydytojai bendradarbiauja..
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 12 22, 23:35)
Žinomos Lietuvos mokslininkus vienijančios organizacijos
Lietuvos ortopedų traumatologų draugija

Draugijos narių pagrindinės darbo kryptys:

kelti ortopedų traumatologų profesinę kvalifikaciją;
analizuoti traumų ir ortopedinių susirgimų paplitimą Lietuvoje;
aktyviai dalyvauti gydytojų ortopedų traumatologų atestacijos procese;
propaguoti praktinėje veikloje pasaulinę ortopedijos traumatologijos mokslinę patirtį;
palaikyti kūrybinius bendradarbiavimo ryšius su to paties arba artimo profilio draugijomis, veikiančiomis kitose šalyse;
dalyvauti leidybinėje veikloje, leisti mokslo darbų rinkinius, metodines rekomendacijas, vadovėlius, monografijas ir jas recenzuoti;
dalyvauti išradybinėje veikloje.
Prezidentas - Linas Vitkus
Asmuo ryšiams - Vidmantas Žegunis
Kontaktai:
Telefonas:  (8 37)...
Mob.: 8-686-29065
Faksas:  (8 37)...,
El. paštas: linas_vitkus@yahoo.de

matai ligakase cia atkopinau ortopedu draugijos puslapeli..isiskaityk..zegunis ir vitkus partneriai..jie abu isvien..cia tai sutapimas..tas klaipedoj vidmantas zegunis o kaune linas vitkus..nu gal kas pavyks...juk gydytojai bendradarbiauja..

as paskambinau ir pakalbejau su gyd linu vitkumi..sako,kad yra visiem kam kreivos kojos tad ir pedu deformacijos..cituoju;- be abejo tai yra visoms..ir tau ilgakase yra tas pats..ti sako klausimas ar verta yra daryt ta pedu operacija cia klausimas...tad reikia tam pedu nuotraukos pilnu svoriu, tai pabreze ir vitkus..abu gyd saunus..tik per velai vitkui paslkaambinau...o del operacijos pasikonsultuosiu su linu vitkum ir sirdele sako daryt tektu klaipedoj...jei ne lt tai volgograde..na jei rimtai kur daryt dar ner aisku, cia dilema...dabar reiktu nuotrauku, abieju gyd nuomoniu ir tada bus aisku kas ten lietuvoj... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 12 22, 22:11)
as irgi nesu pilnai pilnapad...sako deformuota peda truputi..vizualiai nesimato, o kenkia ir pakenke blauzdoms..bet dar apie tai su kauniskiu pakalbesiu..parasyk i az jo nr.pameciau..

na man tai mama pasakojo, kad rachitas buvo...nes as pieno produktu negalejau vartot:( tai as klausiu jos ko tu pas gydytojus manes nevedei, o ta tyli....kartais toks pyktis suima mane!!!!!!!!!!!!!!!!!!tuos pinigelius kitur galima butu panaudot ...na bet nieko....vis tiek isitiesinsiu tas nelemtas kojas!!!!!!!!!!

anil, tau nesake, kiek kainuos tos operacijos?...na kazkaip man keista, kad taip ilgai viska vilkina tie gydytojai cia lt...na bet tikiuosi viskas bus gerai, mazut!!!!!!!!!tikrai tavim nuosirdziai zaviuosi anil!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
laba vakara mergaites ,jungiuosi ir as su savo kreivom kojom,aisku jei priimsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zveriuke @ 2009 12 23, 04:35)
laba vakara mergaites ,jungiuosi ir as su savo kreivom kojom,aisku jei priimsit  4u.gif

LABAS smile.gif jei kreivos kojyts aisku,kad priimsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2009 12 23, 04:05)
na man tai mama pasakojo, kad rachitas buvo...nes as pieno produktu negalejau vartot:( tai as klausiu jos ko tu pas gydytojus manes nevedei, o ta tyli....kartais toks pyktis suima mane!!!!!!!!!!!!!!!!!!tuos pinigelius kitur galima butu panaudot ...na bet nieko....vis tiek isitiesinsiu tas nelemtas kojas!!!!!!!!!!

anil, tau nesake, kiek kainuos tos operacijos?...na kazkaip man keista, kad taip ilgai viska vilkina tie gydytojai cia  lt...na bet tikiuosi viskas bus gerai, mazut!!!!!!!!!tikrai tavim nuosirdziai zaviuosi anil!!!!!!!!!!!!!!!

as vakar parvykau is klaipedos susinervinus, zinai pati nesuprantu kaip taip tevai nepastebejo kai vaikas buvau...tada kaulai buvo nesusiformave, butu buve kazka ymanoma daryt ir as aisku tuos pinigus kitur isleisciau ir siaip kiek metu prakenteta..juk man jau 30....pati ta jaunyste kai noris pamandravot praejo su tokiom kojom. verysad.gif aisku niekad ner velu, bet gaila,kad turejau isgyvent...as tapau piktesne, manau tikrai del tu koju..pati pastebiu nervingesne esu..siaip cia ne charakteris o igyta is nervu...vakar susipykau kaip tik del koju su mama..sakau taip ir rupinais...o ji rupinomes taip kip visi tevai..mylejom,lepinom...nieks nepastebejo juk darzelyje ir mokykloj vaikus tikrindavo..butu pasake...o as sakau tevai turi patys sekt vaikus...ten kolektyviai pratikrindavo ugius svorius ir tiek to tikrinimo..dar skiepai, uteles ir ar sapainuku ner... smile.gif tikrai jei butu vede pas gydytojus ir jie nieko nebutu pataise, tada kitas reikalas,tevai butu pastangas rode, bet tevai taip aklai mylejo, kad nemate vystymosi..tas pikta...su mama esam gan svetimos..na dvasine prasme...bet sazine sako man: - lina, juk sventes arteja,nebuk pikciurna, nieko nepadarysi pati susitvarkysi..toks tavo likimas...gal jie nedryso tais rusu lailkais sakyt, kad kojos kreivos, gal mama bijojo, kad juoksis gydytoja , kreivakoje mergyte gime..siaip is veiduko labai grazi buvau..turiu be galo daug nuotrauku...sako kas dabar paziuri kaip beiby born lele...na o Raseliukste del pedu tikrai sako kazkiek visu musu del blauzdu kreivumu deformavosi...as ir dabar nepastebiu is isvaizdos..ten viduje sako, nes neteisingai ant pedu pasiskirsto svoris, tai del asies kreivos...uzburtas ratas kreivos blauzdos...na o del kainos sausio4 paklausiu..dab sunervino del pedu...nutilau...susirasysim lekiu kavos gert...susipazinom tik oro uoste, bet jauciu lyg butumem senos biciules 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 23 gruodžio 2009 - 09:41
pagalvojau as jau gyvai bendravau su Raseliukste ir Ilgakase...zadam greitu laikususimatyt su Niniuku...kada galeumem visos susitikti... smile.gif thumbup.gif kaip manot...padaryt toki vakareli..as surinkciau rubus visokius kurie kazkaip lyg dengia..pas mane daug drabuziu,batu..mes renginetumemes,ziuretumem kas kuriai tinka, plepetumem, paruosciau mazu sumustinuku, gal vyno truputi paragautumem.. smile.gif pav pas mane tai butu ymanoma...i smile.gif smile.gif smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti