Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

SVEIKUTĖS, AČIŪ ANIL UŽ GRAŽIUS ŽODŽIUS MAN, AŠ IR NEKERPU PLAUKŲ, TIK GALUS, BET PER DU METUS JIE LABAI NUSIŠAKOJO, TAI TEKO TIEK DAU NUKIRPTI....AŠ ŠIANDIEN NUSIAUBIAU AKROPOLĮ, APSIDOVANOJAU SAVE DAUGYBE DRABUŽIŲ, NET IR TIMPAS NUSIPIRKAU, NORS IR LABAI GAILA BUVO 35 LT lotuliukas.gif TAI DABAR EISIU MATUOTIS, PALINKĖKIT SĖKMĖS lotuliukas.gif DAR BUVO VIENOS SURAUKTAIS GALAIS, BET KAINAVO APIE 60 LT, TAI NEPIRKAU, BET GAL JOS GERIAU ŽIŪRĖTŲSI g.gif

SVEIKUTE PRISIJUNGUSI Į MŪSŲ RATELĮ EGLUTE, TIK NEPRARASK VILTIES, DAR JAUNUTĖ ESI, KAI BAIGSIT STATYBAS, GAL IR TAU PAVYKS PASIDARYTI OPERACIJĄ drinks_cheers.gif

AŠ RYT EINU PAS ENDOKRINOLOGĄ, LABAI SMALSU, AR JIS PALAIMINS MANE OPERACIJAI lotuliukas.gif ĮTARIU SENUKAS PAGALVOS, KAD VISAI IŠPROTĖJAU, DAR KOKIŲ RAMINANČIŲ IŠRAŠYS lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
BEJE, EGLUT, IŠ KOKIO TU MIESTO????
Atsakyti
na tai ką, pasimatavau timpas...na ir ką galiu pasakyti...vaizdelis nekoks doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif čia Lietuvoj su jomis į žmones tikrai negalėčiau - na bet pamatysit pačios, įdėsiu foto verysad.gif
Atsakyti
is kauno as 4u.gif malonu mergaites susipazinti.... drinks_cheers.gif .... bet siuo metu gyvenu airijoj...(laikinai).. smile.gif seip gyvenu mazam miesteli ,cia patikekit dar ne tokiu kojeliu ir lasiaku macius,bet man net cia geda taip apsirengti, zinau ,kad tikrai niekas nekreiptu demesio...bet negaliu is saves atsikratyti sito komplekso...zinokit kitiem atrodo juokinga...bet yra kaip yra...atsimenu kai jaunesne buvau kokiu 15-17 metu.tada dar buvau gerokai stambesne...tai zinokit isviso nesiodavau tik ilgas sukneles ,nes atrodydavau sau kaip kiaulaite su nusmailejanciomis kojomis... lotuliukas.gif kai atsikraciau svorio 99% kompleksu isgaravo...bet visdelto tos kojos ir liko tik dzinsam muvet.... ax.gif o is kur jus esat?is kokiu miestu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglewex @ 2009 12 21, 02:45)
is kauno as 4u.gif malonu mergaites susipazinti....  drinks_cheers.gif .... bet siuo metu gyvenu airijoj...(laikinai).. smile.gif seip gyvenu mazam miesteli ,cia patikekit dar ne tokiu kojeliu ir lasiaku macius,bet man net cia geda taip apsirengti, zinau ,kad tikrai niekas nekreiptu demesio...bet negaliu is saves atsikratyti sito komplekso...zinokit kitiem atrodo juokinga...bet yra kaip yra...atsimenu kai jaunesne buvau kokiu 15-17 metu.tada dar buvau gerokai stambesne...tai zinokit isviso nesiodavau tik ilgas sukneles ,nes atrodydavau sau kaip kiaulaite su nusmailejanciomis kojomis... lotuliukas.gif kai atsikraciau svorio 99% kompleksu isgaravo...bet visdelto tos kojos ir liko tik dzinsam muvet.... ax.gif o is kur jus esat?is kokiu miestu? 4u.gif

labukas, Eglut, sveika istojus i kreivu koju kluba biggrin.gif na musu cia visa sekta kaip matau...o as visa gyvenima galvojau viena tokia esanti blush2.gif visos cia labai fainos ir grazios......tik ko mums su tom kokjom nepasiseke?mano forma irgi panasi i niniuks, bet mano dar kojos labai plonos yra tai is viso is tolo kreivumas sviecia...na kol kas man anil kojos graziausios:))))))))))mes su anil kalbejom, kad kartais pasiziuri gatve kokia buomziuke eina, o kojos graziausios tai taip apmaudas suima...ir klausi saves uz ka man tokias kojas gamta dave? verysad.gif

na as ir Airijoj gyvenu, bet dubline....gal kada pavyktu susibegt eglut...tik kur tu tiksliai gyveni?

Atsakyti
Aš iš Kauno, Eglut 4u.gif Kada planuoju grįšt Lietuvėlėn????

aš šiandien buvau pas endokrinologą, užklausiau apie kojų operaciją, ar man skydliaukės neužkirs kelio, tai sakė, kai susinormalizuos hormonai, galėsiu darytis, jei norėsiu thumbup.gif

čia žinios geros, o dabar klausimas kitas - iš kur gauti pinigų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif įdomu, ar koks daktariukas lizingu padarytų operaciją lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
įkėlaiu keletą nuotraukų, pasigrožėkit, tiksliau pasibaiskėkit smile.gif)))) sad.gif
Atsakyti
o man visai nieko..tik reikia slepkes daderint ir dar labiau nekristu i akis kojytes jei butu timpos pilkos...man siaip ner bedos kojytes plonos tavo, timpes dar labiau sugufravus butu visai gerai..aisku cia tam kartui, juk operacios ir belaukiant gyventi reikia..as taip padarysiu kaip darau ir ikelsiu savo varianta...nu kada, visai nieko, aisku ner labai graziai, bet tik nekrent taip i akis...dar dideli papludimio krepsi pasiimk, asileisk savo grazius plaukus ir vyras gainios turkus smile.gif lotuliukas.gif smagios jums keliones, gero poilsio, atsipalaiduok ir atsijunk nuo visko...nuo koju, buities, nervuku, itampos.lauksiu graziu nuotrauku ir manoniu yspudziu... smile.gif as ryt vyksiu pas ta klaip.gyd..skambinau Niniukui jos dar ner namuciuos...a tikuos susitiksim..gal ir klaipedoj iseis.... smile.gif Ryt puse trieju susitikt turim su gydytiju...na o pas mu labai grazus ziemiskas oras, tikros sventes...ziema, snaiges, labai grazu... thumbup.gif man patinka visi metu laikai ir ziema ir vasara ir pavasaris bei ruduo..visi savotiskai mieli...turi visi savo privalumu,yspudiu. man patinka pirkt, pakuot, dovanot kaledines dovaneles, siust atvirukus...nors ir elektroninius laisku bet maloniau yra siust atvirukus ir paciai parasyt linkejimus..man ir gaut paciai gaut atvirutes..tai silciau negu el.laiskai... smile.gif o kucis, kaledos man tokios mielos sventes...megstu gamint maista. susirenka artimieji..kartais per kucia vaska liejam ziurim kas gaunas...tai darau del dukros..juk senos tradicijos musu...kai kada ir siaudus traukam..kas ilgesni istrauks ilgiau gyvens... smile.gif na bet tai tik zaidimai..mociute visad pasako per kucias visad ta pati smetoniska eilerasti...visad mielos tos sventes...o per kaledas visad kepu firminius patiekalus.... smile.gif na pasidalinau savo kalediniais jausmais... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 21 gruodžio 2009 - 17:54
QUOTE(eglewex @ 2009 12 20, 01:29)
sveikos mergaites 4u.gif noreciau prisijungti ir as....ir as turiu tokia bjauria beda su savo kojom...pas mane irgi o formos na panasiai kaip (is foto pries operacija)atsibodo ir man nerealiai...per savo 25m.nesu devejusi sijono,na gal tik kokioj 5klasej schmoll.gif vien tik kelnes ir kelnes...visi ilgi auliniai per platus,dabar timpes madoj...o man tik pasvajot....siaurejantys dzinsai tai isviso atrodau kaip nzn net pavadint...dar bandziau matuotis timpes parduotuvej,bet kai pamaciau pries veidrodi patikekit ir as juokiausi ir mama juokesi lotuliukas.gif kreivakoje....ir labai palaikau merginas kurios ryztasi operacijai....saunuoles.... thumbup.gif  as bijau net MB uzsiminti,juk nama pradedam statytis kiek pinigu reikia ,o cia sakys issidirbineji visai....gal kada nors.... 4u.gif

SVEIKA PRISIJUNGUS, bigsmile.gif
AS TAIP PAT IS KAUNO thumbup.gif
Papildyta:
PAZIUREJAU FOTO.
NA TAIP KREIVUMO NEPASLEPE TIMPOS, GAL DAR ILGESNIU REKTU, KAD DAR LABAIU SUSIRAUKTU g.gif
NA BET AS IR BE RAUKIMO PO SVENTAJA DAVIAUSI VASARA SU TIMPOM irnesakyk.gif
Atsakyti
Eglewex labutis 4u.gif ,...o kuriam Airijos mieste gyveni? matai kiek jau musu daug... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(azen @ 2009 12 21, 21:48)
SVEIKA PRISIJUNGUS,  bigsmile.gif
AS TAIP PAT IS KAUNO  thumbup.gif
Papildyta:
PAZIUREJAU FOTO.
NA TAIP KREIVUMO NEPASLEPE TIMPOS, GAL DAR ILGESNIU REKTU, KAD DAR LABAIU SUSIRAUKTU  g.gif
NA BET AS IR BE RAUKIMO PO SVENTAJA DAVIAUSI VASARA SU TIMPOM  irnesakyk.gif

del tu timpu tikrai kai sukeli aukstai, surauki taip nesimato....apacioj yra tas tarpas, o uz keliu tikrai tarpukas labai zenkliai sumazeja smile.gif juk ir implantai pastorina vidine blauzdos puse taip ji ir atrodo ne tokia kreiva, vizuali apgaule... smile.gif arba tokios klnes su atnarom kaip husaru zinot jas....jos super paslepia kreivuma, bet tai reikia tada stiliu derint...jos truputi nutysusiu klynu ..nu bet ne mano stilius...
Atsakyti
nu mano skoniui tos kelnės su nutysusiu klynu, tai kažkoks košmaras, jau taip negražu, fui schmoll.gif na bet kiekvieno žmogaus skonis skirtingas mirksiukas.gif

ar žiūrėjot šiandien laidą be grimo???? kažkaip privertė susimastyti g.gif akimirkai net susigėdau prieš save, kad taip kartais pergyvenu dėl kojų, kai kiti žmonės turi ojoj kokių bėdų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 21, 22:29)
nu mano skoniui tos kelnės su nutysusiu klynu, tai kažkoks košmaras, jau taip negražu, fui  schmoll.gif na bet kiekvieno žmogaus skonis skirtingas  mirksiukas.gif

ar žiūrėjot šiandien laidą be grimo???? kažkaip privertė susimastyti  g.gif akimirkai net susigėdau prieš save, kad taip kartais pergyvenu dėl kojų, kai kiti žmonės turi ojoj kokių bėdų  doh.gif

as irgi ziurejau ta laida be grimo..irgi sazine dvejojo, kad daug noriu...bet juk mes visi zmones..paziurek ir jie ten tos laidos herojai stiprus viska daro,kad butu laimingi..kiekvienam sveriama kitaip...toks gyvenimas...mes visi skirtingi..as permasciau abi medalio puses..nu ir man tos kelnes ,,nelimpa,, dabar ziuriu apie apie manekenes.. smile.gif
Atsakyti
man tos kelnes labai grazu, na bet turi tikt prie zmogaus ir veido ir figuros ir prie budo....

na dar apie ta suraukima, turiu tokias koines virs keliu jos uzsitempia, bet as jas nuleidziu zemiau keliu ir jos susigaranksciuoja, tai na vidinis tarpas sumazeja, bet isorinis linkis padideja.... tai bendras vaizdas vos vos na labai vos pagereja. esu maciusi dzinsus tokius bow leg ar kazkaip vadinas
user posted image

tai va musu kojom sakiau labai tiktu kad jie butu riesti i isore biggrin.gif

tada vidui butu susigaranksciave o isorej ne, ir super pasleptu kreivuma. tai tas pat ir su timpom g.gif
Atsakyti
Naujųjų metų receptas

Kiekviena dalis ruošiama atskirai: viena dalis darbo, dvi – linksmumo bei
jumoro.
Dar pridedami trys šaukštai optimizmo ir vienas arbatinis šaukštelis
tolerancijos, viena dalelė ironijos ir žiupsnelis takto.
Tada visa masė gausiai užpilama meile.

Paruoštas patiekalas papuošiamas mažais dėmesingumo lapeliais ir kasdien
patiekiamas su gera nuotaika ir vienu geros gaivinančios arbatos puodeliu.
Atsakyti