Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(niniuks @ 2009 12 18, 00:20)
blush2.gif  aciu  smile.gif 
aha, as pastebejau kad musu (su azen) panasi forma. bet as negaliu suvokti kodel man atrodo kad ilgi batai iki keliu kazkaip issuka dar labiau blauzda... as per skubejima  ryte net nenufotografavau is nugaros kai aviu ilgus batus... ai nezinau... Matau jus merginos kazkaip ir trumpus sijonelius uzsidedat, kazkaip paslepiat.. as nesugebu sad.gif NORIU OPERACIJOS. LABAI. pavargau. kartais nusiviliu. bet uztai mes visos tokios grazios ir pasitempusios, o gatveje as tikriausia net nesuprasciau kad jus turit ta pacia beda kaip ir as...
  ax.gif  suprastau kodel anil gydytojas tempia guma smile.gif as gal gyvenciau su jos kojytemis, bet sakau tik todel, kad lyginu su savosiomis  tongue.gif  mano kvaila galva galvoja, kad kaip tik turetu buti 'paprasciau' pakoreguoti nedideli klisuma. na kaip ten bebuve, as kaip ir visos mes tikiuosi mums pasiseks tai igyvendinti; jei ne lietuvoj, tai kitur. vistiek pasieksim savo!!! gero merginos saqvaitgalio, as ryt ir poryt velai dirbsiu, ir pagaliau ateis PIRMADIENIS!!!!! vaziuosiu namo  drinks_cheers.gif  4u.gif  tongue.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif

labas rytas visoms..vakar skambinau tam gydytojui kaune, sake kai ismatuos kreivuma paskambins pats...tad tokios tokeles, o antradieni vyksiu i klaipeda pas ta kita gydytoja..gal ten ka gero pasakys.as irgi paziurejau Niniuko foto...man tai kreivumas i mano panasus.ber cia musu visu o forma..grazi mergina ir labai faina ta ilga suknele smile.gif as irgi tokias megstu..o ten kur atsistojai sukryziavus kojas, as taip daznai darau, kai su Ilgakase buvom pas ta gyd vitku, jis sako man o tu stovi netaisyklingai, bet as jau ypratus visaip deliot kojas,kad kreivumas nesimatytu..o del to pasakymo,kad su mano gal ir gyventum, pamatytum niniuk ,kad ne. ir gego skrydzio..as is zemaitijos sostines, tad kai busi pas mama duok zinia jei bus noro susimatysime smile.gif
siandien vyksiu pas ta bureja ...paziuresiu ko ji pripliurps lotuliukas.gif nu iki visoms...savaitgalis jau galima sakyt prasidejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 12 18, 09:40)
labas rytas visoms..vakar skambinau tam gydytojui kaune, sake kai ismatuos kreivuma paskambins pats...tad tokios tokeles, o antradieni vyksiu i klaipeda pas ta kita gydytoja..gal ten ka gero pasakys.as irgi paziurejau Niniuko foto...man tai kreivumas i mano panasus.ber cia musu visu o forma..grazi mergina ir labai faina ta ilga suknele smile.gif as irgi tokias megstu..o ten kur atsistojai sukryziavus kojas, as taip daznai darau, kai su Ilgakase  buvom pas ta gyd vitku, jis sako man o tu stovi netaisyklingai, bet as jau ypratus visaip deliot kojas,kad kreivumas nesimatytu..o del to pasakymo,kad su mano gal ir gyventum, pamatytum niniuk ,kad ne. ir gego skrydzio..as is zemaitijos sostines, tad kai busi pas mama duok zinia jei bus noro susimatysime smile.gif
siandien vyksiu pas ta bureja ...paziuresiu ko ji pripliurps lotuliukas.gif nu iki visoms...savaitgalis jau galima sakyt prasidejo thumbup.gif

dar merginos dadesiu, as tai manau, kad visi norai, tie kurie yra subrandinti, seni ir labai labai trokstami issipildo ir tikrai turesim mes tas tiesias kojas... man ne karta taip buvo, kad kazkas atrodo tik svajoni...o po kiek laiko ziu ir jau uzmirsau,kad tik apie tai svajojasu, tai vau senai ivyko ir net pamirsau,kad slapcia svajojau...kalbu apie buvusi issvajota darba mokykloj, apie kai kurius asmeniskus isgyvenimus..ir pan...na ir manau,kad tai mums pavyks..yra anglu kalboj siekret,,paslaptis dvd.ir knyga liet kalboj paslaptis..verta paskaityt,o ypac dvd paziuret.tai paziurejus supratau, kad visiska tiesa ir jau senu seniausiai zinojau...ir instinkuiviai naudijau... smile.gif rasylkim visos kaledu seniui nora graziu koju norim drinks_cheers.gif smile.gif o ta bureja tookia uzimta vis nepriima manes smile.gif gal dar siandien pavyks...si vakara lekiam namo... smile.gif
Atsakyti
manlonu "susipažinti" niniuks, esi labai labai graži mergina...lauksim sugrįžtant tavęs....na kojytės kreivos pas tave panašiai kaip pas mus su Azen verysad.gif

ANIL, o jei tau skambintų tas Vitkus, tai tarkis susitikti jau po Naujų, gerai? nes aš tik sausio 3 d. grįšiu iš kelionės......

Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 18, 16:50)
manlonu "susipažinti" niniuks, esi labai labai graži mergina...lauksim sugrįžtant tavęs....na kojytės kreivos pas tave panašiai kaip pas mus su Azen  verysad.gif

ANIL, o jei tau skambintų tas Vitkus, tai tarkis susitikti jau po Naujų, gerai? nes aš tik sausio 3 d. grįšiu iš kelionės......

gerai, as pati po nauju tik busiu cia..juk sventes... smile.gif mes visos grazios ir tu Ilgakase faina smile.gif tik su tom kojom nepasiseke... g.gif na bet tikiuos tai laikinas nepatogumas smile.gif antradieni puse3as vykstu pas gyd klaipedoj...pameni tariausi...tau geru atostogu...ar timpes priderinai prie tos suknutes smile.gif
Atsakyti
nusikirpau pabandymui vienas pėdkėlnes, tik gal per mažai jos susigarankščioja, gal tikrai kaip sakei reikia labai ilgų timpių paieškot...na kai važiuosiu į miestą, reikės paieškoti.....vis neprisiruošiu nusipaveiksluoti taip apsirengus, pasigirti tavo dovanėle, kuri man labai patinka wub.gif ačiū dar kartelį thumbup.gif

na gal šiandien įmesiu ir aš savo nuotraukų "su galva" "susipažinimui blush2.gif
Atsakyti
įdėjau kelias savo nuotraukas (be kojų lotuliukas.gif ), tai jei kam įdomu, pažiūrėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 18, 17:17)
įdėjau kelias savo nuotraukas (be kojų  lotuliukas.gif ), tai jei kam įdomu, pažiūrėkit  mirksiukas.gif

tu taip pat labai grazi, o jau plaukai... bigsmile.gif
beje kas per timpos bigsmile.gif g.gif ax.gif ir mane prasom apsviest.

Atsakyti
ačiū, Azen ax.gif na tokio ilgumo plaukų jau nebeturiu, per sprindį nusikirpau, bet iki vasaros ataugs vėl blush2.gif

o timpos, tai tokios kaip ir pėdkelnės, tik be galų, na atsimeni turbūt kaip buvo mada atgavus nepriklausomybę Lietuvai, buvo tokios blizgios -ružavos ir t.t. na tai Anil davė mintį nusipirkti jas (tik ilgesnes nei reikia pagal kojos ilgį) ir jas susigarankščiuoti į viršų, na kad gautųsi kaip ir bridžai, šiek tiek žemiau kelių....ji man parvežė tokią suknutę-tuniką iš Airijos, tai prie jos derinsis tokie ale bridžai ir šiek tiek paslėps kreivumą taip sukeltos timpos.....nusifotkinsiu kada taip apsirengus pasirodyti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
na kas yra timpos tai zinau biggrin.gif tik pagalvojau kad jus ten kazkokias ypatingas atradote lotuliukas.gif
na reiks pabandyt susigaranksciuot ir paziuret kas gaunasi g.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif noreciau prisijungti ir as....ir as turiu tokia bjauria beda su savo kojom...pas mane irgi o formos na panasiai kaip (is foto pries operacija)atsibodo ir man nerealiai...per savo 25m.nesu devejusi sijono,na gal tik kokioj 5klasej schmoll.gif vien tik kelnes ir kelnes...visi ilgi auliniai per platus,dabar timpes madoj...o man tik pasvajot....siaurejantys dzinsai tai isviso atrodau kaip nzn net pavadint...dar bandziau matuotis timpes parduotuvej,bet kai pamaciau pries veidrodi patikekit ir as juokiausi ir mama juokesi lotuliukas.gif kreivakoje....ir labai palaikau merginas kurios ryztasi operacijai....saunuoles.... thumbup.gif as bijau net MB uzsiminti,juk nama pradedam statytis kiek pinigu reikia ,o cia sakys issidirbineji visai....gal kada nors.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglewex @ 2009 12 20, 02:29)
sveikos mergaites 4u.gif noreciau prisijungti ir as....ir as turiu tokia bjauria beda su savo kojom...pas mane irgi o formos na panasiai kaip (is foto pries operacija)atsibodo ir man nerealiai...per savo 25m.nesu devejusi sijono,na gal tik kokioj 5klasej schmoll.gif vien tik kelnes ir kelnes...visi ilgi auliniai per platus,dabar timpes madoj...o man tik pasvajot....siaurejantys dzinsai tai isviso atrodau kaip nzn net pavadint...dar bandziau matuotis timpes parduotuvej,bet kai pamaciau pries veidrodi patikekit ir as juokiausi ir mama juokesi lotuliukas.gif kreivakoje....ir labai palaikau merginas kurios ryztasi operacijai....saunuoles.... thumbup.gif  as bijau net MB uzsiminti,juk nama pradedam statytis kiek pinigu reikia ,o cia sakys issidirbineji visai....gal kada nors.... 4u.gif

labas eglewex, sveika prisijungus smile.gif
Atsakyti
na ir kaip savaitgali leidziate? pas mus jau namai kvepia kaledom...labai fainos Ilgakase nuotraukytes smile.gif matai nezinojau, kad tokias kasas turejai, Ilgakase ir esi...nebekierpk , labai tau ilgi tinka smile.gif thumbup.gif mano ploni ir taip nekerpu, tik galiukus pakerpu, man kazkaip gaila.....matot visos esam cia fainos, protingos, idomios ir net labai idomios, nes turim idomias kojas...ir norim susiremontuot jas..tad esam ir ryztingos, istvermingos, siekiancios uzsibrestu tikslu. pastebejau minioj visos atrodom kaip eilines lietuvaites, nesam kokios baidykles ir jeigu nepaziuretumem i kojas atidziai nemanytumem,kad mus vienija ta beda...po to tikiu mus vienys vienodi patyrimai ir isgyvenimai po operacijos, didelis dziaugsmas dusiosiase pasiekus koju pasikeitimus ir susibiciuliavimas...cia visoms 4u.gif
Atsakyti