Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 10, 15:29)
tai važiuosim į Vilnių iš autobusų stoties su mikrium, ane????? apie kokią trečią reiktų išvažiuot iš Kauno, ar anksčiau?

mergickos, laikysiu spygas, kad tik parveztumet geru naujienu!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 12 10, 20:11)
nu trecia bus manau kaip tik... smile.gif siandien buvau vakuminiam ir linfo drenaziniam masaze smile.gif

ar čia tam tulčinos centre dareisi tuos masažus? na ir kaip, patiko? mano mama darėsi irgi ne kartą ax.gif

aš tai labai laukiu pirmadienio, gerai, kad neilgau beliko laukti thumbup.gif tikiuosi ir aš gerų naujienų, normalių kainų ir t.t. Ir aišku su ANIL nekantrauju susipažinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 11, 00:47)
ar čia tam tulčinos centre dareisi tuos masažus? na ir kaip, patiko? mano mama darėsi irgi ne kartą  ax.gif 

aš tai labai laukiu pirmadienio, gerai, kad neilgau beliko laukti thumbup.gif  tikiuosi ir aš  gerų naujienų, normalių kainų ir t.t. Ir aišku su ANIL nekantrauju susipažinti  ax.gif

ne telsiuos dariaus ta masaza..dar reiks kita savaite kaune kur toki pasidaryti..10 kartu reikia ,kad butu rezultatas...pas mane sako ner celiulito, bet poodinis sluoksnis kinta jei nesitvarkysiu atsiras..tai itakoja amzius, mityba..mazai sporto..reiktu pasportuot, na bet pacios zinot sunku prisiversti...o juk ir kaip nenoretumem privalgom maisto su visokiais ,,e ,, konservantais...is judina limfa tas masazas...po to taures komplekse kartu gerai veikia oda..ir as ilgakase laukiu susitikt.. thumbup.gif
Atsakyti
ilgakase ir anil, fantastika, kad abi i vilniu mausit, nus ir drasiau ir linksmiau 4u.gif oi kaip man sunku vietoj nusedet dabar!!! man tiek nedug liko kol grysiu i lietuva, bet kai lauki tai laikas sustoja... as siandien vos vos nepasakiau savo draugui apie ka visa ta laika taip 'aktyviai' mastau... bet pagalvojau, - mama svarbesne, ir jai pirmai turiu pasakyti.
gero jums visoms savaitgalio. lauksiu naujienu pirmadieni. as isties visom jegom su jumis! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kokiame mieste tu apsisitosi grįžus, niniuks??????????

aš nors ir labai gėdijausi, bet vakar vyrui pasakiau, kad pirmadienį į Vilnių dumsim ir dėl kokios priežasties...na bet nieko, nesišaipė, nenukritikavo labai....

bet dar prisiminiau vieną gydytoją Kaune - Gudą, jis dirba Kaune, netoli Savo BMP klinikoj ir KMU Klinikose....nu jis tipo vienas geriausių KMUK ortopedų, daro ortopedines operacijas...jis preiš kelis metus darė mano vyrui kojos operaciją, tai tada aš jo paprašiau, kad užklaustų to daktariuko, ar Lietuvoj daro kojų tiesinimo operacijas...tai tas Gudas davė mano vyrui suprasti, kad tai paprasta ir įprasta operacija ir ją gali atlikti bet kur, kur apskritai daro ortopedines operacijas blink.gif tai manau reiktų dar ir čia Kaune pas jį užeiti pasikonsultuoti konkrečiau, tik va irgi būtų gerai kooperuotis su kuom nors, kad pigiau būtų, nes toj klinikoj už konsultaciją minimum 80 -100 Lt reikia palikti ax.gif
Atsakyti
Tai bandom apibendrinti kojų formos korekcijos alternatyvas:

1. Klaipėda.klinika, daktaras Incognito.kaina apie 10t. (galbūt sužinosim vėliau, ačiū ANIL)
2. Vilnius. klinika Kardiolita , Vaikams-Santariškėse. Kaina ?
3. KMUK, kaina ?
4. Volgogradas. Susitaupyti bent 15 t. Lt
5. Kijevas. Kainuos žymiai žymiai daugiau doh.gif bandysiu atrasti jų laišką, arba gal dar kuri kita turit...
6. Kaunas, Raudonojo kryžiaus ligoninė...tikrai turi Ilizarovo aparatus, nes draugės vyrui buvo uždėję gydyt sutrupėjusį kaulą...tik ten pasigavo stafilokoką, kuris sukėlė daug bėdų, tai dėl šios priežasties nenorėčiau ten gultis...nors aišku ir kitur gali taip nutikti....kaina ir ?
7. nemažai plastikos chirurgų gali įdėt blauzdų implantus. Kainos nuo 10 t. Deja po 10-15 m. reiks dar operacijos....
8. Sportas, vidinių blauzdos raumenų auginimas - tinka mažam iškrypimui paslėpti...
9.SUSITAIKYMAS PSICHOLOGIŠKAI-nedaryti nieko lotuliukas.gif nekainuoja nieko lotuliukas.gif
10. ??????
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 12, 12:54)

1. Klaipėda.klinika, daktaras Incognito.kaina apie 10t. (galbūt sužinosim vėliau, ačiū ANIL)
3. KMUK, kaina ?
5. Kijevas. Kainuos žymiai žymiai daugiau  doh.gif bandysiu atrasti jų laišką, arba gal dar kuri kita turit...
6. Kaunas, Raudonojo kryžiaus ligoninė...tikrai turi Ilizarovo aparatus, nes draugės vyrui buvo uždėję gydyt sutrupėjusį kaulą...tik ten pasigavo stafilokoką, kuris sukėlė daug bėdų, tai dėl šios priežasties nenorėčiau ten gultis...nors aišku ir kitur gali taip nutikti....kaina ir ?
7. nemažai plastikos chirurgų gali įdėt blauzdų implantus. Kainos nuo 10 t. Deja po 10-15 m. reiks dar operacijos....
8. Sportas, vidinių blauzdos raumenų auginimas - tinka mažam iškrypimui paslėpti...
9.SUSITAIKYMAS PSICHOLOGIŠKAI-nedaryti nieko  lotuliukas.gif nekainuoja nieko  lotuliukas.gif
10. ??????

va cia tai man patiko:)))))))))))) thumbup.gif
Papildyta:
nu bet turi ir lt kazkas tas operacijas tiesinimo daryt, neesam gal jau tokie atsilike...man pirmam zingsny sake gydytojas, kad daro tokias operacijas, bet as kvaile nepaklausiau kas ir kur.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2009 12 12, 22:09)
va cia tai man patiko:)))))))))))) thumbup.gif
Papildyta:
nu bet turi ir lt kazkas tas operacijas tiesinimo daryt, neesam gal jau tokie atsilike...man pirmam zingsny sake gydytojas, kad daro tokias operacijas, bet as kvaile nepaklausiau kas ir kur.... verysad.gif

nu cia ilgakase gerai apibendrinai..pirmadieni pirma ar antra val susitinkam kaune.pasuksim kaertu i klaipeda..pati nugirsi pokalbi ir iurresim ar lekiam i vilniu..na jei turi laiko ir noro pasimatyti... smile.gif o del susitaikymo as nezadu lotuliukas.gif
Atsakyti
tai jei į Vilnių nevažiuosim, tai gal Kaune į Pirmą žingsnį užeisim tada, arba į BMP kliniką pas Gudą, jei jis dirbtų pirmadienį ar pas kitą ten dirbantį ortopedą g.gif nors įdomu palyginti būtų kainas Klaipėdoj, Kaune ir Vilniuj.....arba gal tada pasiskambins kartu tam Vitkui iš Klinikų....o kokiam mieste tau ANIL būtų patogiausia darytis?

Rasseliukste, tikrai LT daro šias operacijas, juk vien Navatkos akivaizdus pavyzdys.....bet tik gaila, kad informacijos apie jas nėra internete visiškai.... doh.gif

nu negaliu koks ilgas savaitgalis, kaip laukiu pirmadienio doh.gif
Papildyta:

kainytės Kardiolitoj, ten kur mes su ANIL važiuosim (jei važiuosim)konsultacijos doh.gif Gerai, kad šiokia tokia nuolaida gruodžio mėn. yra....

Ortopedo-traumatologo konsultacija AKCIJA! -20% 144

Ortopedo-traumatologo konsultacija (med. dr.) AKCIJA! -20% 167

Ortopedo-traumatologo (habil. med. dr.) konsultacija (operacijos atveju konsultacija nemokama) AKCIJA! -20% 226 (mes pas šitą eisim, ar ne?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgakase: 12 gruodžio 2009 - 21:58
chm....
o kodel jus nenorit imt siuntima is gydytojos ir varyt i ortopedini, gi tada konsultacija nekainuotu nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 12, 12:39)
o kokiame mieste tu apsisitosi grįžus, niniuks??????????

aš nors ir labai gėdijausi, bet vakar vyrui pasakiau, kad pirmadienį į Vilnių dumsim ir dėl kokios priežasties...na bet nieko, nesišaipė, nenukritikavo labai....

as pas mama apsistosiu silutej, bet teks nuvaziuoti i vilniu, nes turiu isnuomavus savo buta. prizadejau nuomininkams nupirkt televizoriu, - jie pas mane nuostabus zmones. paprastai su nuomininkais daugelis zmoniu turi problemu, o mam cia pasiseke (nusispjaunu tris kartus). i kauna taip pat teks nuvaziuoti, nes turiu reikalu. o sieip man labai patinka vazinetis smile.gif o dar po lietuva!!! klaipeda bus visai salia, bet as jos nelabai pazystu, kaune irgi zinau tik savanorius, uztai vilniuj manes nepaklaidinsi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 12, 12:54)

3. KMUK, kaina ?
5. Kijevas. Kainuos žymiai žymiai daugiau  doh.gif bandysiu atrasti jų laišką, arba gal dar kuri kita turit...
9.SUSITAIKYMAS PSICHOLOGIŠKAI-nedaryti nieko  lotuliukas.gif nekainuoja nieko  lotuliukas.gif
10. ??????

...7,8,9, - jau nebetinka man... schmoll.gif 9 punktas neigyvendinamas - man jau dabar vien mastant apie operacija akys prasvieseja. vakar vaiksciojau po parduotuves, nes reikia batu. aisku nusipirkau KELNES. masciau kaip bus lengva ir netgi pigu kai galesiu nesioti betkokio ilgio sijonus, betkokio aptemptumo kelnes...tiesiog nusipirksiu kas prie sirdies arba pagal kisene ir tiek - jokiu rupesteliu del koju. NEGALIU SULAUKTI.

oj kaip laukiu naujienu is jusu, merginos!!! isties noreciau buti su jumis rytoj! anil ir ilgakase, laikysiu spygas uz jus ir mus smile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 12 13, 13:19)
chm....
o kodel jus nenorit imt siuntima is gydytojos ir varyt i ortopedini, gi tada konsultacija nekainuotu nieko  g.gif

na į klinikas einant taip ir reiks padaryt...Kaune Ortopedijos techniko, tai žinau tikrai, kad nedaro šių operacijų....
Atsakyti