Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 09, 17:08)
į Kemerą  4u.gif Limak Limra viešbutis...nelabai įsivaizduoju koks ten oras bus, kokių drabužių sau ir vaikams imti....gerai kad nekaršta, ne sezonas, nereiks dėl kojų  jaudintis, o į baseiną gal su chalatu reiks eiti  g.gif

Kijeve brangiau žymiai ir yra nelabai kookių atsileipimų internete, tai aš net nevykčiau, pvz....niniuks, tai va gal ANIL parveš gerų žinių iš Klaipėdos ar iš Vilniaus, tai nereiks nė to užsienio.....

as buvau kemere.5 su pliusu viezbutyje golden bytsch.ten emem viskas iskaiciuota..prisivalgem, pastoviai ju gerimai vietiniai ir vynas istisa diena...na bet tik pora dienu taip traukiau, po to manyje atsirado gedos jausmas, kad nereik,kad jau viskas iskaiciuota ir elgtis pagal lietuviu prigimti est ir gert isvien lotuliukas.gif tada keliavom....buvo pavasaris..siaip daug pramogu yra ten ir turkiskos vestuves, jachta, diskoteka jachtoj..galesit ir vykt kur i pamukale ir tt.nu man ispanijoj-maljorkoj palmoj labiau patiko..bet liuks ir turkijoj..tik tie turkai kabinejas g.gif tokie ikyrus..o del koju nesijaudink.juk tokios madingosilgos suknutes, dar yra visokiu bridzu, sijoneliu lengvu...ten prisipirksi papuosalu aisku jei patinka akmenys...bus liuks thumbup.gif o ir atsipalaiduot rekia..juk nervai turi pailset..zinok visos mes kurios cia irgi turim ta pacia beda ir pasimaudyt tenka ir pasidegint..td gal tau bus lengviau, nes zinosi,kad tu si ne viena tokia....o svarbiausia, kad busit visa seima drauge thumbup.gif dziaugiuos uz jus..tik tas gydytojas mane varo is proto..as vis tikius NINIUK, kad nereiks kijevo,kad padarys klaipedoj ar kaune ta operaacija..jei ne tad as rinksiuos tikriausiai valgograda ilgakases drauges juk ten buvo ir abi sveikos grazios ir gyvos smile.gif ir sake ,kad ten ner taip blogai smile.gif o man svarbiausia, kad pigiau...ten kijeve jau labai brangu..vien uz kambari kiek reik moket, man nerekia super geru apartamentu, tai koju netiesina lotuliukas.gif svarbiausiq operacija ir pooperacinis gijimas...tai nuo imuniteto, sveikatos ir aisku mediku priklauso...manau,kad visi sie medikai turi didele patirti..na bet kaip minejau ziuresiu lietuvoj pradziai.o po to spresiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 09 gruodžio 2009 - 16:55
Aš tai Kijeve vienintelį pliusą matau, kad aparatai ten maži, o palatų lygis toks pats kaip ir Volgograde, lovos medinės, aplinka ir ten ir ten dar tokia rusiška, o kaina tai ženkliai skiriasi..... o tai tu ANIL būsi Kaune kitą savaitę?
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 09, 19:56)
Aš tai Kijeve vienintelį pliusą matau, kad aparatai ten maži, o palatų lygis toks pats kaip ir Volgograde, lovos medinės, aplinka ir ten ir ten dar tokia rusiška, o kaina tai ženkliai skiriasi..... o tai tu ANIL būsi Kaune kitą savaitę?

SUPRANTI AS TURECIAU PIRMADIENI I KLAIPEDA VAZIUOT, NA BET JAU ESU SUPLANAVUS I KAUNA, O PARVYKTUMEM PENKTADIENI..VIS GALVOJU AR KITA SAVAITE BUT KANE IR DAR KITA PIRMADIENI I KLAIPEDA..ANA SAVAITE VYKSTAM I TADA I VILNIU TEN ZINAU IRGI SUPER GERAS ORTOPEDAS...JIS VEDEJAS ORTOPEDINIO GREITOSIOS PAGALBOS LIGONINES IR DIRBA KARDIOLITOJ..PRIIMTU KARDIOLITOJ.TAI GAL UZSIREGISTRUOT REIK TEN...O KITA PIRMADIENI I KLAIPDA smile.gif O TU VYKTUM I VILNIU GAL KARTU IS KAUNO.GALETUMEM MIKRIUKU VAZIUOTI...
Papildyta:
QUOTE(ANIL30 @ 2009 12 09, 20:04)
SUPRANTI AS TURECIAU PIRMADIENI I KLAIPEDA VAZIUOT, NA BET JAU ESU SUPLANAVUS I KAUNA, O PARVYKTUMEM PENKTADIENI..VIS GALVOJU AR KITA SAVAITE BUT KANE IR DAR KITA PIRMADIENI I KLAIPEDA..ANA SAVAITE VYKSTAM I TADA I VILNIU TEN ZINAU IRGI SUPER GERAS ORTOPEDAS...JIS VEDEJAS ORTOPEDINIO GREITOSIOS PAGALBOS LIGONINES IR DIRBA KARDIOLITOJ..PRIIMTU KARDIOLITOJ.TAI GAL UZSIREGISTRUOT REIK TEN...O KITA PIRMADIENI I KLAIPDA smile.gif O TU VYKTUM I VILNIU GAL KARTU IS KAUNO.GALETUMEM MIKRIUKU VAZIUOTI...

MERGINOS LABAS VAKARAS VISOMS smile.gif ..CIA ZIURIU VISOS SUSIRINKOM..NA DAUG MUSU...AS BL.JAUCIUOS PRIES JUS KALTA,KAD TAS GYDYTOJAS KLAIPEDOJ TEMPIA g.gif IR PACIAI NERVAS IMA...KAIP LAIKOTES smile.gif MANO DUKRYTE GRAZI, BET KAI ASKAICIAU KOJOS SUSIFORMUOJA APIE 16METUS..IR MANO IKI 13 BUVO NORMALIOS...VELIAU PRADEJO KISTI..AUGT PRADEJO IR LABAI PLONOS BUVO...MATYT TAI IRGI TUREJO YTAKOS, BEI ESU DAUG SKAICIUS,KAD GENETISKAI BUNA...TAD ZIURESIU IR SU BAIME LAUKIU KAS BUS SU VAIKU VELIAU..TAIP TIKIUS ,KAD JOS KOJYTES BUS GRAZIOS...DABAR VAIKSTO TIMPINIAIS DZINSAIS VISOKIAIS, IDOMIOM SUKNEM SARAFANAIS...MADISTE YRA....GRAZI IS VEIDUKO, BET O JEI ISKRYPS KOJYTES BIJAU NET PAGALVOTI...TOKS MZAS TARPELIS YRA, BET TIK UZ KELIO,O PO TO VEL TIESU...NA GYDYTOJAS PERNAI VILNIUJ PAS VITKU SAKE VISKAS OK SU JA.
Atsakyti
aš labai labai norėčiau su tavimi vykti į Vilnių, ANIL drinks_cheers.gif įdomu išgirsti ką sakys tas gydytojas thumbup.gif tik reikia susiorganizuoti išvyką iki 25 dienos ax.gif

o dėl klaipėdiškio - na tu gi nekalta kad jis tempia, tad visiškai nesijausk kalta, mes čia tavęs visai nekaltinam, nors gal ir atrodo, kad skubinam, laikom "ant įtampos"....bet tu tik taip negalvok.....vistiek anksčiau ar vėliau susitiksit....o man va keista, jis kaip supratau išsinomavo iš kažkur tuos aparatus, tai kaip tik turėtų būti suinteresuot juos "panaudot" ir gražint...aš tai galvoju, gal jis dabar kam nors juos jau uždėjęs, tai ir tempia gumą, kol atsilaisvins g.gif na bet čia tik mano nuomonė.....

Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 09, 20:44)

o dėl klaipėdiškio - na tu gi nekalta kad jis tempia, tad visiškai nesijausk kalta, mes čia tavęs visai nekaltinam, nors gal ir atrodo, kad skubinam,  laikom "ant įtampos"....bet tu tik taip negalvok.....vistiek anksčiau ar vėliau susitiksit....o man va keista, jis kaip supratau išsinomavo iš kažkur tuos aparatus, tai kaip tik turėtų būti suinteresuot juos "panaudot" ir gražint...aš tai galvoju, gal jis dabar kam nors juos jau uždėjęs, tai ir tempia gumą, kol atsilaisvins  g.gif  na bet čia tik mano nuomonė.....

aha, as irgi mastau, kodel klaipediskis 'tempia' guma. bet manau jei jis nenoretu daryti operacijos, tai taip ir pasakytu. Gal isties jis sventai tiki, kad Anil kojytems nieko daryt nereikia... g.gif na, bet as nemaciau; nors jei kas man pasakytu, kad man nereikia, tai patarciau pasilaikyti savo nuomone sau cool.gif tai mano kojos, ir as su jom gyvenu, taip ir Anil, jei manai, kad tau reikia, vadinasi reikia smile.gif ir saunu, kad esi tokia stipri ir uzsispyrus, - oj noreciau prie taves prisdidet!!! as grysiu 21 d ir liksiu iki 11, gal pavyktu man su jumis, panos, pasimatyti... as taip labai noriu doh.gif bigsmile.gif !
aisku, as ne seimos ne vaiku neturiu, tai man siek tiek kitaip, bet as kartais pagalvoju, gal ir gerai butu tiesiog dingti i volgograda, ir gryzti jau po visko, po dideles patirties ir su dideliu dziaugsmu biggrin.gif ... ziurejau zemelapyje kur tas volgogradas, - vos neisvirtau is kedes!!! na, bet raminau save, nes net is jav zmones ten pasiryzta vaziuoti...
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 09, 21:44)
aš labai labai norėčiau su tavimi vykti į Vilnių, ANIL  drinks_cheers.gif įdomu išgirsti ką sakys tas gydytojas  thumbup.gif tik reikia susiorganizuoti išvyką iki 25 dienos  ax.gif

o dėl klaipėdiškio - na tu gi nekalta kad jis tempia, tad visiškai nesijausk kalta, mes čia tavęs visai nekaltinam, nors gal ir atrodo, kad skubinam,  laikom "ant įtampos"....bet tu tik taip negalvok.....vistiek anksčiau ar vėliau susitiksit....o man va keista, jis kaip supratau išsinomavo iš kažkur tuos aparatus, tai kaip tik turėtų būti suinteresuot juos "panaudot" ir gražint...aš tai galvoju, gal jis dabar kam nors juos jau uždėjęs, tai ir tempia gumą, kol atsilaisvins  g.gif  na bet čia tik mano nuomonė.....

va ILGAKASE gal tu ir tiesa sakai, gal kas tiesinas...ir dar as busiu nuo kito pirmadienio, manau pirmadieni ir yra toje sirdies chirurgijos centre tas gydytojas..kazkur turiu telefona registraturos ryt uzsiregistruosiu..galesim vykt kartu, aisku jei noresi smile.gif
Papildyta:
labas Raseliukste kaip laikais. ar negripuoji, atsiusk i az tos burejos kaune nr.ar gerai smile.gif
Atsakyti
tai va, Anil pas mane tokios naujienos, as jau pasiemiau atostogas vasario paskutine savaite, griztu i lt del tos operacijos, jei nieko ten neiseis teks traukt kur kitur.jei lt niekas nedarytu, tai gal palauktum manes ir vaziuotumem i volgograda?vis smagiau butu....ir laikas dviem greciau eitu, be seimos, bet vis viena kita palaikyt galetumem... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ANIL30 @ 2009 12 09, 19:13)
Papildyta:

MERGINOS LABAS VAKARAS VISOMS smile.gif ..CIA ZIURIU VISOS SUSIRINKOM..NA DAUG MUSU...AS BL.JAUCIUOS PRIES JUS KALTA,KAD TAS GYDYTOJAS KLAIPEDOJ TEMPIA g.gif IR PACIAI NERVAS IMA...KAIP LAIKOTES smile.gif MANO DUKRYTE GRAZI, BET KAI ASKAICIAU KOJOS SUSIFORMUOJA APIE 16METUS..IR MANO IKI 13 BUVO NORMALIOS...VELIAU PRADEJO KISTI..AUGT PRADEJO IR LABAI PLONOS BUVO...MATYT TAI IRGI TUREJO YTAKOS, BEI ESU DAUG SKAICIUS,KAD GENETISKAI BUNA...TAD ZIURESIU IR SU BAIME LAUKIU KAS BUS SU VAIKU VELIAU..TAIP TIKIUS ,KAD JOS KOJYTES BUS GRAZIOS...DABAR VAIKSTO TIMPINIAIS DZINSAIS VISOKIAIS, IDOMIOM SUKNEM SARAFANAIS...MADISTE YRA....GRAZI IS VEIDUKO, BET O JEI ISKRYPS KOJYTES BIJAU NET PAGALVOTI...TOKS MZAS TARPELIS YRA, BET TIK UZ KELIO,O PO TO VEL TIESU...NA GYDYTOJAS PERNAI VILNIUJ PAS VITKU SAKE VISKAS OK SU JA.

anil dukryte tikra grazuole, kaip ir mama thumbup.gif maciau nuotraukoj:)bus manikene uzaugus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2009 12 10, 00:07)
tai va, Anil pas mane tokios naujienos, as jau pasiemiau atostogas vasario paskutine savaite, griztu i lt del tos operacijos, jei nieko ten neiseis teks traukt kur kitur.jei lt niekas nedarytu, tai gal palauktum manes ir vaziuotumem i volgograda?vis smagiau butu....ir laikas dviem greciau eitu, be seimos, bet vis viena kita palaikyt galetumem... 4u.gif
Papildyta:

anil dukryte tikra grazuole, kaip ir mama thumbup.gif  maciau nuotraukoj:)bus manikene uzaugus mirksiukas.gif

Na tai..jei cia nieko neiseis aisku vyksim i valgograda smile.gif cia be kalbu....as nezadu to nuleist..pinius,kad neisleisciau padejau i banka ir vis dadedu, dataupau ka arijoj isleidau..kaip man tada protelis susisuko tiek visko prisipirkti g.gif na aciu, kiekvienai mamai dukra grazi..taip ir man...as noreciau,kad protinga uzaugtu...kad kazko pasiektu..na bet juk bus jos opasirinkimas...sakiau nesimokysi gerai eisi gatviu sluot... lotuliukas.gif o ji net nesvajo, as jau gatviu nesluosiu lotuliukas.gif sakau ka koki turtuoli zadi susirast ir zvengiam taip.stengias mokytis, bet yra vidutine...labiau sokiai, dainuot, vaidint..;gitara nupirkau eis kursus.as zadu i fotografijos kursus kaue uzsirasyt.senelis saltis zadejo gera veidrodini fotika per kamina imest smile.gif
Atsakyti
aš irgi lankiau foto kursus Kaune ir sau pasidovanojau fotiką lotuliukas.gif
Papildyta:
tai tadu maždaug taip ir planuojam pirmadienį į Vilnių lėkt ax.gif susimesim per pus už konsultaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 10, 12:33)
aš irgi lankiau foto kursus Kaune ir sau pasidovanojau fotiką  lotuliukas.gif
Papildyta:
tai tadu maždaug taip ir planuojam pirmadienį į Vilnių lėkt  ax.gif susimesim per pus už konsultaciją  mirksiukas.gif

GERAI LEKIAM, AS SIANDIEN UZREGISTRUOSIU IR PASAKYSIU LAIKA...O DEL KURSU APSVIESI MANE KUR JIE GERESNI, INFORMATYVUS... smile.gif TURIU GERA MUILINE 10MP BET TEN REIK PROFESIONALAUS VEIDRIODINIO...CANON NORECIAU... smile.gif DENELIUI LAISKA RASYSIAU, KAD CANON smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai važiuosim į Vilnių iš autobusų stoties su mikrium, ane????? apie kokią trečią reiktų išvažiuot iš Kauno, ar anksčiau?
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 10, 16:29)
tai važiuosim į Vilnių iš autobusų stoties su mikrium, ane????? apie kokią trečią reiktų išvažiuot iš Kauno, ar anksčiau?

nu trecia bus manau kaip tik... smile.gif siandien buvau vakuminiam ir linfo drenaziniam masaze smile.gif
Atsakyti