Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

tyla....... g.gif
Atsakyti
aš tai labai laukiu, kada ANIL eis atakuot ortopedų ax.gif beje, jei reiks kompanijos -mielai prisijungčiau, jei tik galėčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 08, 22:40)
aš tai labai laukiu, kada ANIL eis atakuot ortopedų  ax.gif beje, jei reiks kompanijos -mielai prisijungčiau, jei tik galėčiau  4u.gif

labas vakaras visoms smile.gif tyla gera byla. smile.gif ryt vaziuoju i Klaipeda smile.gif masina mano biski buvo sugedus, tad siandien niekur nejudejau...ryt is ryto dar suiskambinsiu ir tikiuos pasimatysim.sake lyg ir visa diena bus ligonineje. o siaip man kazkoks lyg pusles uzdegimas ar kazkas panasaus.sumaliau litra spanguoliu, sumaisiau su medum ir nuo vakar tokia arbatele girksnojam....o siandien kas penkias minutes i tuoleta lekiu..gal slapima spanguoles varo, reik paskaityt apie spanguoliu poveiki..siaip gerina imuniteta, priesuzdegimines ir vitaminingos uogytes, bet ko taip liaudiskai tariant miscioju g.gif nu bet vel juk ne i tema biggrin.gif bet as naturali blondine, nesu peroksidine gal ir nenusisneku biggrin.gif tad tokios naujienos..tikiuos visos jus sveikos, gyvos...pala ILGAKASE tu is Siauliu ar Kauno..Lyg Kauno? Pazadejau is airijos lauktuviu, o as pazadus tesiu..na jei is kauno galetumem pasimatyt.. smile.gif tTad ramios nakties ir iki smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 12 08, 23:43)
labas vakaras visoms smile.gif tyla gera byla. smile.gif ryt vaziuoju i Klaipeda smile.gif masina mano biski buvo sugedus, tad siandien niekur nejudejau...ryt is ryto dar suiskambinsiu ir tikiuos pasimatysim.sake lyg ir visa diena bus ligonineje. o siaip man kazkoks lyg pusles uzdegimas ar kazkas panasaus.sumaliau litra spanguoliu, sumaisiau su medum ir nuo vakar tokia arbatele girksnojam....o siandien kas penkias minutes i tuoleta lekiu..gal slapima spanguoles varo, reik paskaityt apie spanguoliu poveiki..siaip gerina imuniteta, priesuzdegimines ir vitaminingos uogytes, bet ko taip liaudiskai tariant miscioju g.gif nu bet vel juk ne i tema biggrin.gif bet as naturali blondine, nesu peroksidine gal ir nenusisneku biggrin.gif tad tokios naujienos..tikiuos visos jus sveikos, gyvos...pala ILGAKASE tu is Siauliu ar Kauno..Lyg Kauno? Pazadejau is airijos lauktuviu, o as pazadus tesiu..na jei is kauno galetumem pasimatyt.. smile.gif tTad ramios nakties ir iki smile.gif  4u.gif

labas, visoms smile.gif Anil, as ta problema su pusle labai daznai turiu... sad.gif Taip, spanguoles pats geriausias vaistas. as geriu 100% spanguoliu sultis! kai0 ranka nuima. bert nesustok kai pasijusi geriau. taip pat vaistineje turetu buti koncentruotu spanguoliu piliules. cia, anglijoje yra, taip pat amerikoj buvau pirkus, manau ir lietuvos vaistinese turetu buti. tas piliules ir siaip profilaktiskai moterims gerai gerti. ka gi, cia irgi ne apie kreivas kojas, bet kreivakojems naudinga informacija
tongue.gif
Sekmes tau anil, labai lauksim taves gryztant is klaipedos !!! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 12 09, 00:43)
labas vakaras visoms smile.gif tyla gera byla. smile.gif ryt vaziuoju i Klaipeda smile.gif masina mano biski buvo sugedus, tad siandien niekur nejudejau...ryt is ryto dar suiskambinsiu ir tikiuos pasimatysim.sake lyg ir visa diena bus ligonineje. o siaip man kazkoks lyg pusles uzdegimas ar kazkas panasaus.sumaliau litra spanguoliu, sumaisiau su medum ir nuo vakar tokia arbatele girksnojam....o siandien kas penkias minutes i tuoleta lekiu..gal slapima spanguoles varo, reik paskaityt apie spanguoliu poveiki..siaip gerina imuniteta, priesuzdegimines ir vitaminingos uogytes, bet ko taip liaudiskai tariant miscioju g.gif nu bet vel juk ne i tema biggrin.gif bet as naturali blondine, nesu peroksidine gal ir nenusisneku biggrin.gif tad tokios naujienos..tikiuos visos jus sveikos, gyvos...pala ILGAKASE tu is Siauliu ar Kauno..Lyg Kauno? Pazadejau is airijos lauktuviu, o as pazadus tesiu..na jei is kauno galetumem pasimatyt.. smile.gif tTad ramios nakties ir iki smile.gif  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ANIL30 @ 2009 12 09, 00:58)

Prie kreivos vaiko kojytės nuo kulkšnelių iki maždaug vidurio šlaunies tėveliai jas pribintuoja elastiniu bintu nakčiai. Nebūtinai jos pribintuojamos prie nuogos kojytės, vaikas gali vilkėti pižamą. Vieni vaikai susiruošę miegoti patys atsineša šias lazdeles ir tėvelių prašo jas pririšti. O kiti smarkiai joms priešinasi. Tenka tėveliams jas rišti miegantiems vaikams. Aišku, miegoti tiesiomis kojytėmis nėra labai patogu. Vis dėlto 2/3 vaikų jų nebijo. Manau, tai, ar vaikas jų bijo, priklauso ir nuo tėvelių. Jei tėveliai jas riša nusiteikę optimistiškai: „Pririšiu, kad tavo kojytės būtų gražios “, tai ir vaikai neverkia. O jei mama riša su užuojauta akyse: „Vargšelis“, tai ir vaikas verks bei priešinsis.Kas nutinka, jei kreivų kojyčių negydome?
Jei X arba O labai didelis ir mes vaiko negydome, tai krūvis sąnarių paviršiuje pasiskirstys nevienodai ir sąnarys greičiau susidėvės. Tvirtinti, kad tiesios kojos tokios išliks visą gyvenimą, irgi negalime. Yra daug įvairių ligų, kuriomis sergant kojų ašis irgi deformuojasi

Jei dėl kokių nors priežasčių vaiko kojos lieka kreivos, kada gali būti tiesinamos operacija?
Kai vaikas sulaukia 15–17 m. ir galutinai susiformuoja jo kaulai, kreivos kojos gali būti tiesinamos operacija. Būna ir išimčių, kai reikia dėl didelių deformacijų operuoti ir anksčiau. Sprendžia gydantis gydytojas. Tačiau nereikia per daug gąsdintis. Dažniausiai vaikui augant kojos pačios išsitiesina ir operacijos neprireikia.

CIA INFO KA TUREJO DARYTI MUSU TEVELIAI IR KAIP GALIMA TIESINT KOJYTES JEI PASTEBIMA ,KAD KREIVOS KOJYTES KOL VAIKAS MAZAS...
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2009 12 09, 00:54)
labas, visoms smile.gif Anil, as ta problema su pusle labai daznai turiu... sad.gif Taip, spanguoles pats geriausias vaistas. as geriu 100% spanguoliu sultis! kai0 ranka nuima. bert nesustok kai pasijusi geriau. taip pat vaistineje turetu buti koncentruotu spanguoliu piliules. cia, anglijoje yra, taip pat amerikoj buvau pirkus, manau ir lietuvos vaistinese turetu buti. tas piliules ir siaip profilaktiskai moterims gerai gerti. ka gi, cia irgi ne apie kreivas kojas, bet kreivakojems naudinga informacija
  tongue.gif
Sekmes tau anil, labai lauksim taves gryztant is klaipedos !!!  smile.gif  4u.gif

Na pasiskaiciau spanguoles turi tendencija varyti slapima, prakaita ir tt..bet jos stiprus dezinfektorius, gydo daug ligu...matyt gerai, kad lakstau i tuoleta, gal buo slapimo taku kokia infekcija, o spanguoles ja naikina smile.gif
Atsakyti
aš iš Kauno, ANIL 4u.gif oo, negi tikrai gausiu lauktuvių, jėga būtų thumbup.gif

bet kaip negerai, kad ta pūslė tau prikibo, na bet gal išsikapstysi greitai, laikom kumščius ax.gif vai vai, kaip laukiam naujienų iš Klaipėdos thumbup.gif

aš tai bronchitą gydausi, jau lyg viskas gerai buvo, bet vakar po miestą palaksčiau vaikams pasus darydama, tai vėl atkritau doh.gif tai va tokios naujienos, kad vyras padarė staigmeną ir užsakė kelionę į Turkiją, išvažiuojam per Kalėdas, 7 nakvynėms.....na bet ir vėl ne į temą lotuliukas.gif

o aš į savo bernužėlio kojas dėmesį atkreipiau, jis kažkaip apkūdo, tai dabar matosi O formos deformacija blink.gif po švenčių eisim ir mes šturmuot ortopedų, aišku, jis bernas, gal dėl grožio nesigrauš, bet dėl sąnarių baisu....tai gal irgi paklausinėsiu kaip kas čia Kaune daro tas operacijas.....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 09, 13:50)
aš iš Kauno, ANIL 4u.gif oo, negi tikrai gausiu lauktuvių, jėga būtų  thumbup.gif

bet kaip negerai, kad ta pūslė tau prikibo, na bet gal išsikapstysi greitai, laikom kumščius  ax.gif  vai vai, kaip laukiam naujienų iš Klaipėdos  thumbup.gif

aš tai bronchitą gydausi, jau lyg viskas gerai buvo, bet vakar po miestą palaksčiau vaikams pasus darydama, tai vėl atkritau  doh.gif tai va tokios naujienos, kad vyras padarė staigmeną ir užsakė kelionę į Turkiją, išvažiuojam per Kalėdas, 7 nakvynėms.....na bet ir vėl ne į temą lotuliukas.gif

o aš į savo bernužėlio kojas dėmesį atkreipiau, jis kažkaip apkūdo, tai dabar matosi O formos deformacija  blink.gif po švenčių eisim ir mes šturmuot ortopedų, aišku, jis bernas, gal dėl grožio nesigrauš, bet dėl sąnarių baisu....tai gal irgi paklausinėsiu kaip kas čia Kaune daro tas operacijas.....

labas.matau Ilgakase tu cia 4u.gif as tik pirmadieni vyksiu pas ta gydytoja..nes kai paskambinau jis pasake, kad tik pirmadieni priims.mane jau nervina tas jo atideliojimas.sako dabar kazkur isvyksta..na tikius nemeluoja, pasakytu tiesiai, kad nesivargintumem, neapsiims. o as pirmadieni zadejau savaitei i kauna, bet reiks pasilikti.tai man svarbiau...lvat tokios tokeles kaip sako zemaiciai..as negaliu nieko paskubint, ne nuo manes priklauso, kad nuo manes butu priklause pries pora men jau buciau operavusis...bet palauksiu smile.gif niekas nuo to nepasikeis, tik laikas eina...o jus ILGAKASE kartais ne i kemera vykstat smile.gif ar i alanija..as kemere neperseniausiai atostogavau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 09 gruodžio 2009 - 12:04
Anil!, tai kur tada mausim - i volgograda ar kijeva?! kas uz ka? balsuojam! kijevas volgogradas, kijevas - volgogradas...? g.gif g.gif blink.gif
Atsakyti
į Kemerą 4u.gif Limak Limra viešbutis...nelabai įsivaizduoju koks ten oras bus, kokių drabužių sau ir vaikams imti....gerai kad nekaršta, ne sezonas, nereiks dėl kojų jaudintis, o į baseiną gal su chalatu reiks eiti g.gif

Kijeve brangiau žymiai ir yra nelabai kookių atsileipimų internete, tai aš net nevykčiau, pvz....niniuks, tai va gal ANIL parveš gerų žinių iš Klaipėdos ar iš Vilniaus, tai nereiks nė to užsienio.....

Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 09, 16:08)
Kijeve brangiau žymiai ir yra nelabai kookių atsileipimų internete, tai aš net nevykčiau, pvz....niniuks, tai va gal ANIL parveš gerų žinių iš Klaipėdos ar iš Vilniaus, tai nereiks nė to užsienio.....

...as tikiuosi, bet kazkaip atrodo kad klaipeda atsikalbineja sad.gif aciu die, kad anil tokia kantri! o kai suzinos, kad visa 'banda' uz anil stovi - chi chi chi blink.gif lotuliukas.gif
as taip pat abejoju kijevu po to kai perskaiciau kazkieno straipsni... bet kita vertus, kijevietis pats patobulino aparata, - tai mane tai- sakant 'merta i apsvarstymus'... g.gif
Atsakyti
taigi dar ANIL kažką sužinojo apie ortopedus vilniečius, gal iš ten kokių bus vilčių...aš irgi esu parašius KMUK gydytojo telefoną čia, kuris irgi žino, kas daro operacijas Kaune, tik reikia pas jį nueiti...vesiu savo sūnų pas ortopedą kokį, iškamantinėsiu, ką žino apie situaciją Kaune (na aš kitur nelabai galėčiau darytis operacijos dėl vaikų lankymo mane)ir gal pati nueisiu pas tą Vaitkų į Klinikas, tai gi Kalipėda ne vienintelė vieta......
Papildyta:
aš manau, kad kalipėda atsikalbinėja, nes ANIL kojytės neatrodo operuotimos tam daktarui, o va jei aš ateičiau, tai gal kitaip viskas būtų.... g.gif

beje, ar įdėjot kas nors naujų nuotarukyčių į fotki?????
Papildyta:
ANIL, o tau ne geriau Kaune operuotis, juk gi giminės aplankyt dažniau galėtų (aišku , jei žinotų), ar tau visai tas pats kur????????
Atsakyti