Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

Nieko nesupratau . blink.gif Forumas apie kreivas kojas , o paskutiniam puslapy tik alc.gif wacko.gif clap_1.gif tease.gif Bet šiaip viskas ok.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(antracite @ 2009 12 02, 22:24)
Nieko nesupratau . blink.gif  Forumas apie kreivas kojas , o paskutiniam puslapy tik  alc.gif  wacko.gif  clap_1.gif  tease.gif  Bet šiaip viskas  ok.gif  good.gif

o ka.. kartais galima truputi is ne i tema paplepeti mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antracite @ 2009 12 02, 23:24)
Nieko nesupratau . blink.gif  Forumas apie kreivas kojas , o paskutiniam puslapy tik  alc.gif  wacko.gif  clap_1.gif  tease.gif  Bet šiaip viskas  ok.gif  good.gif

lotuliukas.gif o mes linksmai gyvenam, jei turi kreivas kojas - prisijunk drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba visoms 4u.gif .as jau lietuvoje..esu dabar kaune, o nuo pirmadienio sturmuosiu ortipedus smile.gif parvykau gerai, Raseliukste gaila,kad taip trumpai paolepejom..man laikas greit prabego ir atrodo,kad mes jau buvom pazystamos anksciau, kazkokio susikaustymo nebuvo. Super tu esi ir gerai, kad smulkute...tai ne trukumas. o net privalumas. tikrai musu koju panasiai forma kreiva. na susitvarkysim ir kur sakei ten vyksim atostogu ...?thumbup.gif ...ir as miegojau kaip uzmusta ir vel einu pamiegoti...nes su perserdimu skrydis nuvargino, tas laukimas kito liektuvo rygoj dar su tookiu rankiniu bagazu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip smagu kad radau tokią temelę thumbup.gif Jungiuosi prie jusu ir as. Na, pas mane tai kojytes O formos verysad.gif Tokios dar darzelyje pasidare, net ant naujametiniu nuotraukų matyti: vienais metais dar visai nieko, o kitais jau OOOO. Veziojo mama ir pas daktarus, ir nakciai kojas i tokius pagamintus specialius "ramentus" įdedavo, bet deja nieko nepadejo, na gal kazkiek , bet labai nedaug.
Visos temeles dar neperskaiciau, bet butinai perskaitysiu smile.gif Tiesiog jau dabar noriu paklausti: ziauriai noriu sijono, bet nezinau kokio modelio prie tokios koju formos tinka. Na mano ugis irgi nera didelis 156cm. Kaip as sakau: butu tiesios kojos, tai gal ir 160 siekciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 02, 18:17)
Geros kelionės ANIL  thumbup.gif

man draugė dar šiek tiek papasakojo apie Volgogradą, na šiek tiek info, ko aš dar nežinojau....pvz., kad tuos įtaisus,kur koreguoja kaulą reikėjo patiems pacientams pasukti kas 4 val...  blink.gif kad iš esmės ten viskas buvo faina, kad jai labai viskas patiko...išskyrus maistą....ji ten vyko balandžio mėnesį ir kad būtent balandį ten buvo labai šalta....ir šiaip sakė, kad laikas praleistas Volgograde jai buvo pats įsimintiniausias ir fainiausias laikas jos gyvenimas  wub.gif ...dar ji prisiminė vieną dieną, kai jau atšilo, tai visos merginos to skyriaus, su aparatais, išėjo į parką, nusipirkę alaus ir čipsų  biggrin.gif geras vaizdelis turėjo būti....

ir ji mums visoms linki kuo didžiausios sėkmės siekiant svao svajonės  wub.gif

del to, kad reikia paciai pasukti ir as rasiau, klaipedij gydytojas sake...viskas juk tuo pasciu principu..reikia plesti ertme po truputi,kad kur lauze augtu naujas kau;limis auginys..na kaulas..jis i diena po kazkiek ten uzauga..lyg 2mm.
Atsakyti
QUOTE(antracite @ 2009 12 02, 23:24)
Nieko nesupratau . blink.gif  Forumas apie kreivas kojas , o paskutiniam puslapy tik   alc.gif  wacko.gif  clap_1.gif  tease.gif  Bet šiaip viskas  ok.gif  good.gif

Matai, anil, turbut jokio skirtumo nera kai pasigeri...kojos kreivos ar ne vis tiek visus i sona nesa:)))))))

beje dziaugiuosi, kad sekmingai parkeliavai namolio...pailsek, pupa!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raseliukste: 03 gruodžio 2009 - 16:24
QUOTE(azen @ 2009 12 02, 22:34)
o ka.. kartais galima truputi is ne i tema paplepeti  mirksiukas.gif  ax.gif

aišku susikuri temą bendraminčiuose ir varai ne į temą , šitam skyrėlį turi būt tik naudinga informacija be jokių į šoną .
Atsakyti
QUOTE(SandruzeG @ 2009 12 03, 12:57)
Kaip smagu kad radau tokią temelę thumbup.gif Jungiuosi prie jusu ir as. Na, pas mane tai kojytes O formos verysad.gif Tokios dar darzelyje pasidare, net ant naujametiniu nuotraukų matyti: vienais metais dar visai nieko, o kitais jau OOOO. Veziojo mama ir pas daktarus, ir nakciai kojas i tokius pagamintus specialius "ramentus" įdedavo, bet deja nieko nepadejo, na gal kazkiek , bet labai nedaug.
Visos temeles dar neperskaiciau, bet butinai perskaitysiu smile.gif  Tiesiog jau dabar noriu paklausti: ziauriai noriu sijono, bet nezinau kokio modelio  prie tokios koju formos tinka. Na mano ugis irgi nera didelis 156cm. Kaip as sakau: butu tiesios kojos, tai gal ir 160 siekciau smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif thumbup.gif
O sijonai... na ka as zinau... as tai zemiau keliu nesioju ir placius.. siauri bent jau man labai pabrezia o va platus kazkiek geriau atrodo...
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 12 03, 19:36)
aišku susikuri temą bendraminčiuose ir varai ne į temą , šitam skyrėlį turi būt tik naudinga informacija be jokių į šoną .

jei pliurpsim bendraminciuose tai ten bus ir nenaudinga ir naudinga... per dvi temas tikrai nieks nerasys.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 03, 21:36)

LERA. o juk niekam neverciam skaityt sios temosd...cia viskas joje i tema ir vien tik subjektyvi informacija lotuliukas.gif mes visos laabai sausos biurokratines merginos ir rasom tik trumpa info be jokiu i sona lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=raseliukste,2009 12 03, 18:23]
Matai, anil, turbut jokio skirtumo nera kai pasigeri...kojos kreivos ar ne vis tiek visus i sona nesa:)))))))

beje dziaugiuosi, kad sekmingai parkeliavai namolio...pailsek, pupa!!!!!!!!!
[/quot
nu merginosjau ir savaitgalis ..man penktadienis jau kvepia juo..vakar buvau knigyne pora super geru knygu nusipirkau..viena- 365 DAO o kita apie vytauta kernag..nes nezinojau,kad tu nezinai..,,pirmoj knygoj atverciau is kart puslapi, o ten toks pasakymas-.. Gyvenimas igyja prasme, kai susiduriam su musu noru ir tikroves priestara.. na o po to seka tokie truputi filosofiniai apie ta dao isvedziojimai.-mes turime tikslus, jie svarbus, istverme irgi susijus su tikslais..be jos ju nepasiektumem.turi vykti kovos vyksmas...zmogus kuo daugiau istveria tuom jis stipresnis ir kuo sunkiau pasiekiamas tikslas tuo pergale gardesne. tai tinka ir dabartiniam tikslui...na del operacijos...ten raso daug, bet parasiau sutrumpintai...mu ir vel gal ne i tema g.gif smile.gif
Papildyta:
Sandruzeg sveika prisijungus. 4u.gif .pastebejau, kad vakar naujas zmugus skaitinejo temele smile.gif tuo tarpu ir as buvau cia uzsukus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 03, 20:36)

naudingesnes informacijos i sia tema gyvenime niekur kitur nesu radus, - o ar tu Lera, i tema sita foruma apie kreivas kojas skaitineji? klisakoje? g.gif
Atsakyti