Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

QUOTE(ANIL30 @ 2009 11 28, 21:54)
susitiksim antradieni, o telefonu paplepam, sauni pasnekove smile.gif  jaucio, mes visos cia saunios susirinkom drinks_cheers.gif

džiaugiuosi už jus drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ojojoi... mano savaitglis kazkaip dingo!!! per daug brendziuko ragavau... nezinau ar kada vel isdrysiu net pauostyti kazkada mano megstamiausia gerima blink.gif schmoll.gif
ir kaip taip su tais isgerimais kartais galima sau nuotaika susigadinti...ir sveikata unsure.gif
oi kaip bus smagu , kad anil su raseliukste susitiksit, tikiuosi ir mums pavyks pasimatyti lietuvoj kaip nors, laukiu nesulaukiu...
thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2009 11 29, 22:07)
ojojoi... mano savaitglis kazkaip dingo!!! per daug brendziuko ragavau... nezinau ar kada vel isdrysiu net pauostyti kazkada mano megstamiausia gerima  blink.gif  schmoll.gif 
ir kaip taip su tais isgerimais kartais galima sau nuotaika susigadinti...ir sveikata  unsure.gif 
oi kaip bus smagu , kad anil su raseliukste susitiksit, tikiuosi ir mums pavyks pasimatyti lietuvoj kaip nors, laukiu nesulaukiu...
  thumbup.gif  4u.gif
pagiriom palengvint labai padeda citrina su gliukoze ir vandeniu siltu..o po to tirpios aspirino alka selser tabletes..ar tirpus aspirinas...tuos du misinius sugerus, dar rechidrono maisiuka i litrus 2 vandens sugurgsnot...po to issimiegot gerai..liuks ir po didziausiu isgerimu galima atsigaut..cia is patirties, kai net bijojau zmoniu lotuliukas.gif senokai taip nebebaliavoju..praejo tie laikai...manes tai nebedomina...nebent kulturingai, gurmaniskai...o jaunyste kvailyste, buvo visko lotuliukas.gif niniuk as nesu abstinente, cia parasiau toki kursa po atostogu- kurios nebuna sausos...na kiti pavadintu daugiadienem g.gif blush2.gif lotuliukas.gif as niekad nebegeriu 2 dienas is eiles..ir tik geriu nedideliais kiekiais..savo kubila isgeriau lotuliukas.gif nu ir ka cia rasau, net geda g.gif
Atsakyti
Jo, as ir laukiu nesulaukiu rytojaus, kada su Anil susitiksim.....ji geras pavyzdys visoms mums mergaitems - pilna ryzto ir labai idomi asmenybe. p.s. cia mano nuomone kiek teko bendrauti telefonu:) ech greiciau tas rytojus ateitu......o kol ka reik eit i darba ruoztis....taupom pinigelius operacijai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 11 30, 02:45)
pagiriom palengvint labai padeda citrina su gliukoze ir vandeniu siltu..o po to tirpios aspirino alka selser tabletes..ar tirpus aspirinas...tuos du misinius sugerus, dar rechidrono  maisiuka i litrus  2 vandens sugurgsnot...po to issimiegot gerai..liuks ir po didziausiu isgerimu galima atsigaut..cia is patirties, kai net bijojau zmoniu lotuliukas.gif senokai taip nebebaliavoju..praejo tie laikai...manes tai nebedomina...nebent kulturingai, gurmaniskai...o jaunyste kvailyste, buvo visko lotuliukas.gif  niniuk as nesu abstinente, cia parasiau toki kursa po atostogu- kurios nebuna sausos...na kiti pavadintu daugiadienem g.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif as niekad nebegeriu 2 dienas is eiles..ir tik geriu nedideliais kiekiais..savo kubila isgeriau lotuliukas.gif nu ir ka cia rasau, net geda g.gif

na as savaji jau tikriausiai taip pat isgeriau g.gif lotuliukas.gif
nes nebera to noro kaip kadais, prisigert... o ir nebepakeliu tiek kaip kadais.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 11 30, 21:55)
na as savaji jau tikriausiai taip pat isgeriau  g.gif  lotuliukas.gif
nes nebera to noro kaip kadais, prisigert... o ir nebepakeliu tiek kaip kadais.... blush2.gif
matai visos atsibaliavojusios... lotuliukas.gif as irgi pakeldavau daugiau..bet ir dabar dar pakeliu, bet turiu but nuotaikoj ir pavalgius.. smile.gif
Atsakyti
smile.gif o cia tai tiesa, matyt jau nebe jaunyste... nors nesinori taip galvot... rodos kulturingai pabe sedejau, gurksnojau brendziuka, cia vienas pasiulo, cia kitas, taip ir susivokiau, kad jau linksma blush2.gif beda atsitiko kai lauk isejau - per daug gryno oro ir tik kuo greiciau i lova, taip ir baigesi savaitgalis. uztat dabar visai nesunku atsisakyti brendzio, taip kaip kazkada sidro, - tuoj visai pasirinkimo nebeliks tongue.gif lotuliukas.gif daug girtu zmoniu tenka stebeti, - nemoku paaiskinti, bet blaivus jausmas yra nepaprastai vertingas: viska matai viska zinai viska ir visus kontroliuoji biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2009 12 01, 01:39)
smile.gif o cia tai tiesa, matyt jau nebe jaunyste... nors nesinori taip galvot... rodos kulturingai pabe sedejau, gurksnojau brendziuka, cia vienas pasiulo, cia kitas, taip ir susivokiau, kad jau linksma  blush2.gif  beda atsitiko kai lauk isejau - per daug gryno oro ir tik kuo greiciau i lova, taip ir baigesi savaitgalis. uztat dabar visai nesunku atsisakyti brendzio, taip kaip kazkada sidro, - tuoj visai pasirinkimo nebeliks  tongue.gif  lotuliukas.gif  daug girtu zmoniu tenka stebeti, - nemoku paaiskinti, bet blaivus jausmas yra nepaprastai vertingas: viska matai viska zinai viska ir visus kontroliuoji  biggrin.gif  thumbup.gif
labas visoms..nu siandien jau i dublina ir namucio smile.gif 4u.gif pradesiu vel atakuot gydytojus ortopedus lotuliukas.gif tikiuos viskas greitai pajudes, ledus pralausiu ir zinosim viska smile.gif o tada visos i eile - po skalpeliu smile.gif 9aisku kurios planuojam ir norim tos operacijos] nes tai tikrai ner gyvenimo tikslas, ner kojos prioritetas nr1...as tai zinau ir nesu tuscia, bet gal iki to dabrendau..aisku kol siaucia gripai nieko nedarysiu..imuniteta reik vis stiprint...dukra irgi serga, reiks gryzus jos organizma stiprint.po to kaledos..nesinori per sventes but su tais metalais kaip robotui.o gal ir gerai, nereiktu kaukes karnavalines..sarvai jau butu lotuliukas.gif ir eisena tokia robotiska lotuliukas.gif na, o jei rimtai palauksiu menesiuka ir po nauju ir dukreles gimtadienio imsiuos koju.. smile.gif tad iki susirasysim is lietuvos.o siandien susimatysiu su Raseliukste.. smile.gif pirma kart pabendrausiu gyvai, smile.gif as sapnavau,kad su ja susitinkam, o as ziuriu , jos kojos grazios, as taip susigedau sapne...sakau jai -,, cia yra kreivumas g.gif ,, lotuliukas.gif na bet maciau nuotraukose, kad kojytes jos normalios...gal forma siek tiek kitokia, bet nezymiai..bet as nieko negaliu sakyti, juk kiekvienam savo, nes ir mano kojos cia kai kurioms neatrodo siaubingos..o man tai vaiksciojantis siaubas.. blush2.gif nu iki ir visoms sveikatos 4u.gif
Atsakyti
[quote=ANIL30,2009 12 01, 13:58]

tau irgi stiprios sveikatos ir geros keliones namo, Anil 4u.gif oj kaip dziaugiauosi, kad dabar jau 'gyvai' tokios pacios dvi susitiko bigsmile.gif oj noriu prie jusu prisijungti. vis paziurineju volgogrado saitus, ir tuom uzsibaigia mano diena smile.gif nekantriai lauksiu naujienu. as tikiuosi, kad link pavasario ir visi gripai pasislinks. vis gi gydytojai vietoj nestovi, vis kazka naujo apie tas ligas issiaiskina... pas mus cia jau dauyg kas nuo kiauliu gripo pasiskiepijo; as kazkaip kvailai tikiuosi, kad mane tai aplenks... tikriausia visi taip galvojam, kol nesukausto ligos... kosmaras kazkoks, kai pagalvoji jog galima net numirt!!! blink.gif
Atsakyti
Geros kelionės ANIL thumbup.gif

man draugė dar šiek tiek papasakojo apie Volgogradą, na šiek tiek info, ko aš dar nežinojau....pvz., kad tuos įtaisus,kur koreguoja kaulą reikėjo patiems pacientams pasukti kas 4 val... blink.gif kad iš esmės ten viskas buvo faina, kad jai labai viskas patiko...išskyrus maistą....ji ten vyko balandžio mėnesį ir kad būtent balandį ten buvo labai šalta....ir šiaip sakė, kad laikas praleistas Volgograde jai buvo pats įsimintiniausias ir fainiausias laikas jos gyvenimas wub.gif ...dar ji prisiminė vieną dieną, kai jau atšilo, tai visos merginos to skyriaus, su aparatais, išėjo į parką, nusipirkę alaus ir čipsų biggrin.gif geras vaizdelis turėjo būti....

ir ji mums visoms linki kuo didžiausios sėkmės siekiant svao svajonės wub.gif
Atsakyti
na mergaites vakar as ir anil buvom trumpam susibege oro uoste....gaila kad tik kokias 45min pasibuvom,nes as kol po darbo atvaziavau iki oro uosto....na bet bent jau siek tiek pakalbejom, pasimatem gyvai...na nerealiai dziaugiuosi:) bsiki apsirodem viena kiati problemas savo:) ax.gif manau, kad turim panasia koju problema, o man dar dasideda ir tai, kad esu super kuda verysad.gif na bet anil yra nuostabus zmogutis:)))))))) 4u.gif tikrai nereali!!!!!!!!!!!!!!!!na tikiuosi anil sekmingai grizai namo su savo nemenku bagazu pirkiniu:) mirksiukas.gif as kaip tik pasigavau paskutini autika ir grizau sekmingai namo, bet kai kritau miegot tai 17 val ismiegojau, nes taip buvau pavargusi po darbu blush2.gif

zodziu tu pralauzk ledus pas tuos ortopedus, o as vasario men grisiu irgi juos imsiu atakuot!!!!!!!!!

Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2009 12 02, 21:44)
na mergaites vakar as ir anil buvom trumpam susibege oro uoste....gaila kad tik kokias 45min pasibuvom,nes as kol po darbo atvaziavau iki oro uosto....na bet bent jau siek tiek pakalbejom, pasimatem gyvai...na nerealiai dziaugiuosi:) bsiki apsirodem viena kiati problemas savo:)  ax.gif manau, kad turim panasia koju problema, o man dar dasideda ir tai, kad esu super kuda  verysad.gif na bet anil yra nuostabus zmogutis:))))))))  4u.gif  tikrai nereali!!!!!!!!!!!!!!!!na tikiuosi anil sekmingai grizai namo su savo nemenku bagazu pirkiniu:)  mirksiukas.gif as kaip tik pasigavau paskutini autika ir grizau sekmingai namo, bet kai kritau miegot tai 17 val ismiegojau, nes taip buvau pavargusi po darbu  blush2.gif

zodziu tu pralauzk ledus pas tuos ortopedus, o as vasario men grisiu irgi juos imsiu atakuot!!!!!!!!!

oj kaip faina panos kad pagaliau realiai pasimatet!!!! as vasario men jau turesiu pakankama sumele, pagal mano apskaiciavimus gal net volgogradui!!! tikiuosi pavyks mudviem su anil lietuvoj pasimatyti smile.gif as jos nepaleisiu tikriausia kelias valandas kol ji isdrys pasakyti kad jai ziauriai nusibodau tongue.gif
as ir dabar darbe, bet vis tikrinu ir tikrinu supermama.lt vos progai pasitaikius
geros jums likusios savaites, panos. laukiu naujienu 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti