Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos

ai matai, ANIL, tu žiūri į vieną pusę bilietuką, o aš į abi unsure.gif

aš kažkada prieš porą metų buvau net į banką dėl vartojamosios paskolos operacijai užklaust, tai tada jei būčiau pasiėmus 10 t., tai tik 150 lt per mėnesį 5 m. būtų reikėję atidavinėt...pus bėdos dar...dabar jau turbūt ir nė neduotų, nes turim būsto paskolą doh.gif .....

nepergyvenk Azen, ta krizė amžinai nesites, ateis geresni laikai, gal tada ir pavyks įgyvendinti VISAS savo svajones,,,,,,

*****, įmeskit kas nors TĄ STRAIPSNIUKĄ apie atliktą operaciją paskaityt , turbūt aš čia viena jo dar neskaičiusi blush2.gif
Papildyta:
beje, eilėraštukas apie kiaulių gripą-NEREALUS thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes irgi AZEN pirmiausia buiti susitvarkem, keliavom...bet butu maloniau keliaut buve jei butu jau kojos tiesios, ypac po siltus krastus... smile.gif nardymo kostiumo nesidejau ne del to ,kad nenorejau nardyt, bet jis taip aptempia galvoju atrodysiu tragiskai schmoll.gif ir vat daug tokiu situaciju buvo ko nebandziau...ir pamenu skaudziu panasiu sirdeleoi dalyku buvo...na bet yra toks posakis -,,nori prajuokint Dieva, papasakok Jam savo planus,, tad as ir planavau, taupiau, bet visad ir kitka dariau, nes galvojau gali daug kas pasikeist, pav susirgt galiu ar seimos ar siaip kokie rupesciai...tad visad planuoju ne ilga laiko tarpa i prieki..stengiuos gyvent dabar, bet aisku truputi bandau planuot gyvenima. ta operacija buvo svajone, ja brandinau..tad turi issipildyt..taip viskas gyvenime, svajoji, sieki ir pasieki..as nezinau kur atpstogausim kitais metais, kur dirbsiu pavasari..gal reiks i mokykla gryzti, bet pedagoginis darbas netraukia..o gal kazka pradesiu savo...turiu minti gera, bet bus matyt...jei spontaniskai padarysiu tai padarysiu..investicijos ner superines...
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 11 25, 00:02)
/.../  ...nesirkit gripais..iki... 4u.gif  noreciau, kad kelios kur darytumemes kartu operacija...palaikytumem viena kita, butu ir smagiau ir moraliskai geriau... smile.gif

as labai labai sutinku su tavim Anil, jei kartu kelioms (net ir dviese jei ka) darytis butu nepaprastai lengviau psichologiniu atzvilgiu. niekas tikriausia kitas negali geriau suprasti kaip ta pati isgyvenantis zmogus, o palaikymo tikriausia reikes nepaprastai didelio....
Atsakyti
Na taip... kazkada baigsis ta krize... g.gif

o straipsniuka tai tikrai imeskit, nes man rodos as taip pat neskaicius smile.gif
Atsakyti
g.gif ir as noreciau to straipsniuko ... cool.gif labai.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai pritariu AZEN nuomonei... Kompleksuoti, manau, kompleksuoja dėl savo trūkumų visi... Daugiau ar mažiau, dažniau ar rečiau. Vieni juos gali ištaisyti, kitiems belieka susitaikyti... Tai aš matyt iš tų susitaikiusių - mat tikrai elgčiausi pagal Azen "planą" - svarbesnius (pagal mano požiūrį ir svajones) prioritetus ir tik tada tokiems dalykams... bet kadangi "tų svarbesnių" greičiausiai visada atsiras daugiau ir nesibaigiančių, tai...
O straipsnio tai nerandu internete - labai jau seniai jis buvo... Bet jei pavyks kur prie skenerio pribėgti, pabandysiu bent nuskanuotą įmesti. blush2.gif
Atsakyti
tai gal su fotiku nufotkink dalimis tą straipsniuką g.gif
Atsakyti
Labas visoms mergytes. Cia nutile..Gal apsirgot, gripuojat, kad tyla? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 11 28, 02:36)
Labas visoms mergytes. Cia nutile..Gal apsirgot,  gripuojat, kad tyla?  smile.gif

tiesiog savaitgalis g.gif
Atsakyti
aš irgi nesergu 4u.gif kaip tau sekasi Anil, ar jau nusipirkai viską ką norėjai?Ar jau susitikot su raseliukste?
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 11 28, 22:26)
aš irgi nesergu  4u.gif kaip tau sekasi Anil, ar jau nusipirkai viską ką norėjai?Ar jau susitikot su raseliukste?

susitiksim antradieni, o telefonu paplepam, sauni pasnekove smile.gif jaucio, mes visos cia saunios susirinkom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2009 11 28, 20:54)
susitiksim antradieni, o telefonu paplepam, sauni pasnekove smile.gif  jaucio, mes visos cia saunios susirinkom drinks_cheers.gif

thumbup.gif
Atsakyti